Tens Ηλεκτροθεραπείας

Η διαδερμική ηλεκτρική νευρική διέγερση (TENS), αποτελεί μια μη επεμβατική διαδικασία ανακούφισης του πόνου. Οι συσκευές Tens ηλεκτροθεραπείας, παράγουν παλμικά ηλεκτρικά ρεύματα, τα οποία βοηθάνε στην ενεργοποίηση συγκεκριμένων νεύρων, για φυσική και άμεση ανακούφιση του πόνου. Υπάρχουν δύο θεωρίες για το πώς λειτουργεί η διαδερμική ηλεκτρική διέγερση νεύρων (TENS ηλεκτροθεραπείας). Μια θεωρία είναι ότι το ηλεκτρικό ρεύμα διεγείρει τα νευρικά κύτταρα που εμποδίζουν τη μετάδοση των σημάτων πόνου, τροποποιώντας την αντίληψή σας για τον πόνο. Η άλλη θεωρία είναι ότι η διέγερση των νεύρων αυξάνει το επίπεδο των ενδορφινών, οι οποίες είναι η φυσική παυσίπονη χημική ουσία του σώματος. Οι ενδορφίνες στη συνέχεια εμποδίζουν την αντίληψη του πόνου. Στο κατάστημά μας μπορείτε να βρείτε τις συσκευές Tens ηλεκτροθεραπείας σε ανταγωνιστικές τιμές! Μπορείτε να μας καλέσετε στο τηλέφωνο: 210-9342852 ή να μας αποστείλετε ένα email στο: info@pateritsa.gr για προσωπική ενημέρωση.

Σε ποιες περιπτώσεις χρειάζεται μια συσκευή Tens ηλεκτροθεραπείας;

Μια συσκευή Tens ηλεκτροθεραπείας, χρησιμοποιείται σε οποιαδήποτε περίπτωση νευρομυϊκού ή μυοσκελετικού πόνου. Ωστόσο, μια συσκευή Tens, μπορεί να φανεί αρκετά χρήσιμη και σε περιπτώσεις πόνου στα κόκκαλα, σε μικροτραυματισμούς, ή οπουδήποτε αλλού εκδηλώνεται πόνος. Ακόμη, μπορεί να ανακουφίσει άμεσα και εύκολα τους πόνους της περιόδου. Μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις περιπτώσεις χρήσης TENS φυσικοθεραπείας και κάντε δική σας τη συσκευή που ταιριάζει σε εσάς.

E-SHOP

Πόσο αποτελεσματικές είναι οι συσκευές Tens;

Οι ερευνητικές δοκιμές που εξετάζουν την αποτελεσματικότητα των μηχανών Tens δεν έχουν καταλήξει μέχρι στιγμής. Απαιτούνται περαιτέρω μεγάλες μελέτες για να διευκρινιστεί ο ακριβής ρόλος και η επίδραση της χρήσης του Tens. Ωστόσο, τα μηχανήματα Tens έχουν αποδειχθεί μια δημοφιλής μορφή ανακούφισης από τον πόνο σε μερικούς ανθρώπους. Όπως συμβαίνει με πολλές μορφές θεραπείας, το αποτέλεσμα μπορεί να διαφέρουν από άτομο σε άτομο, ακόμη και με την ίδια πάθηση.

Δείτε τα Tens Ηλεκτροθεραπείας!

+

Ποια είναι τα θετικά και αρνητικά χαρακτηριστικά μιας συσκευής Tens ηλεκτροθεραπείας;

Προτού αγοράσετε μια συσκευή Tens, καλό θα ήταν να συμβουλευτείτε το γιατρό σας. Παρακάτω, θα βρείτε κάποια θετικά και κάποια αρνητικά χαρακτηριστικά μιας συσκευής Tens.

Θετικά χαρακτηριστικά:

  • Μείωση της τοπικής φλεγμονής
  • Αύξηση της ροής του αίματος
  • Τόνωση των μυών
  • Βοηθάει στη, παραγωγή ενδορφινών, ορμονών που λειτουργούν ως το φυσικό αναλγητικό του σώματος

Αρνητικά χαρακτηριστικά:

Η συσκευή Tens να μη χρησιμοποιείται:

  • Εάν βρίσκεστε στο πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης σας
  • Εάν έχετε βηματοδότη
  • Εάν έχετε επεισόδιά επιληψίας
  • Εάν έχετε καρδιακή πάθηση

Μάθετε περισσότερα θετικά και αρνητικά χαρακτηριστικά για τις συσκευές Tens.

Tens Ηλεκτροθεραπείας | Σωστή τοποθέτηση ηλεκτροδίων

Ποια είναι η κατάλληλη συσκευή Tens για την αντιμετώπιση του πόνου;

Στο κατάστημά μας, μπορείτε να βρείτε τις καλύτερες συσκευές Tens, και να κάνετε δική σας εκείνη που ταιριάζει περισσότερο σε εσάς. Το έμπειρο προσωπικό μας, διαθέτει την κατάλληλη εμπειρία έτσι ώστε να σας καθοδηγήσει αναλυτικά ως προς την αγορά μιας συσκευής Tens. Επισκεφθείτε το κατάστημά μας στη Νέα Σμύρνη ή καλέσετε στο τηλέφωνο: 210-9342852 για άμεση και προσωπική ενημέρωση. Ακόμη, μπορείτε να μας αποστείλετε ένα email στο: info@pateritsa.gr.

Σχετικά με εμάς

Στο κατάστημά μας στη Νέα Σμύρνη μπορείτε να βρείτε Συσκευές Tens, Ανατομικά Μαξιλάρια ΑυχέναΗλεκτρονικά Πιεσόμετρα Μπράτσου (Βραχίονα) & ΚαρπούΟρθοπεδικά Προϊόντα καθώς και Νοσηλευτικά είδηΑναπηρικά Αμαξίδια και Προϊόντα Εξοπλισμού Ιατρείου. Η εταιρεία ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ βρίσκεται δίπλα σας εδώ και 16 χρόνια για να προσφέρει άριστης ποιότητας ορθοπεδικά είδη και είδη νοσηλείας. Εξυπηρετούμε όλες τις περιοχές της Αττικής καθώς και όλη την Ελλάδα.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *