Η επιχείρησή μας ξεκίνησε τις δραστηριότητές της το 2003 με έδρα της τη Νέα Σμύρνη καλύπτοντας τους τομείς της υγείας, πρόληψης και φροντίδας. Πρόκειται για μια εξελισσόμενη επιχείρηση που συγκεράζει την  πολυετή εμπειρία με την ενημέρωση για τις εξελίξεις στο χώρο των ορθοπεδικών αλλά και την επιθυμία για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συνανθρώπων μας.

Σε εμάς θα βρείτε πιστοποιημένα και ενδεδειγμένα ορθοπεδικά προϊόντα και ιατρικό εξοπλισμό τόσο προς πώληση όσο και  προς ενοικίαση. Η καταλληλότητα των ορθοπεδικών ειδών που προτείνουμε είναι αποτέλεσμα της πλαισίωσης της επιχείρησης με εξειδικευμένους συνεργάτες και αξιόπιστους προμηθευτές.

Κύριο μέλημά μας είναι να ανταποκριθούμε στις ανάγκες πελατών που αναζητούν την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου αλλά και την οικοδόμηση μιας σχέσης εμπιστοσύνης στο χώρο αυτό.  Μπορείτε να απευθυνθείτε σε εμάς για την παροχή συμβουλών αλλά και εξειδικευμένων ολοκληρωμένων  λύσεων για περιστατικά ορθοπεδικής φύσης.

Συμπληρωματικά με το φυσικό χώρο της εταιρείας λειτουργεί πανελλαδικά και με συνέπεια  ολοκληρωμένο e-shop στο οποίο παρέχονται λεπτομερείς πληροφορίες  για  όλα τα προϊόντα μας.