Πόνοι περιόδου: Ανακούφιση, αντιμετώπιση και λύσεις

Πόνοι περιόδου: Ανακούφιση, αντιμετώπιση και λύσεις

Πόνοι περιόδου: Ανακούφιση | Ο πόνος της περιόδου, είναι μια από τις πιο δυσάρεστες καταστάσεις, από πλευράς ψυχολογίας αλλά και πόνου. Μπορείτε όμως, να αποφύγετε σε μεγάλο βαθμό τον πόνο και να είστε ευδιάθετη; Φυσικά και μπορείτε!
Υπάρχουν αρκετοί τρόποι, για να αντιμετωπίσετε τον πόνο και να ανακουφιστείτε άμεσα από αυτόν. Η λήψη μη στεροειδών αντιφλεγμονωδών φαρμάκων, συνήθως βοηθά στην ανακούφιση του πόνου. Ωστόσο, σε περίπτωση που θέλετε να βρείτε μια φυσική λύση κατά των πόνων της περιόδου, χρησιμοποιείστε τις νέες, καινοτόμες ηλεκτρικές θερμοφόρες, για άμεση χαλάρωση και ανακούφιση.

Πόνοι περιόδου: Ανακούφιση και αντιμετώπιση

Συνήθως, οι γυναίκες χρησιμοποιούν πολλές τεχνικές για την ανακούφισή τους από τους πόνους τις περιόδου. Η ήπια άσκηση, ένα ζεστό μπάνιο ή το απαλό μασάζ, βοηθούν ως ένα βαθμό στην αντιμετώπιση του πόνου, όχι όμως πλήρως. Τις ημέρες που αδυνατείτε να σηκωθείτε από το κρεβάτι, η χρήση μιας ηλεκτρικής θερμοφόρας είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος αντιμετώπισης του πόνου. Ωστόσο, σε περίπτωση που βρίσκεστε εκτός σπιτιού και χρειάζεστε κάτι για να ζεστάνει την κοιλιακή χώρα, να σας απαλλάξει από τους πόνους περιόδου και να βοηθήσει την καλύτερη κυκλοφορία του αίματος, η ηλεκτρική θερμοφόρα είναι η πιο αποτελεσματική λύση!

Προσφέρουν ανακούφιση στους πόνους της περιόδου οι ηλεκτρικές θερμοφόρες;

Σε περίπτωση που υποφέρετε από αφόρητους πόνους περιόδου, για μεγάλο χρονικό διάστημα, καλό θα ήταν να εξετάσετε την επιλογή της θερμοθεραπείας. Μια ηλεκτρική θερμοφόρα, δρα αποτελεσματικά σε πόνους και κράμπες περιόδου μέσα από τη θερμότητα την οποία παράγει. όταν ανακουφιστείτε από τον πόνο, θα χρειαστεί να αφαιρέσετε την ηλεκτρική θερμοφόρα από την περιοχή όπου την τοποθετήσατε. Η θερμοθεραπεία, μπορεί να καταπραΰνει σε μεγάλο βαθμό τον πόνο, αυξάνοντας τη ροή του αίματος σε συγκεκριμένους συνδετικούς ιστούς.

Πόνοι περιόδου: Ανακούφιση | Πως λειτουργεί μια ηλεκτρική θερμοφόρα;

Η θερμοθεραπεία είναι μια καινοτομία, η οποία φαίνεται να βοηθάει ένα μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού σε καταστάσεις πόνου περιόδου και όχι μόνο! Επίσης, έχει θεωρηθεί, ως ένας από τους καλύτερους τρόπους για άμεση ανακούφιση από τον πόνο περιόδου. Η ηλεκτρική θερμοφόρα, παράγει αρκετή ζέστη, έτσι ώστε να αυξηθεί η ροή του αίματος και να δώσει τέλος, στον πόνο που σας ταλαιπωρεί.

Παρακάτω έχουμε ετοιμάσει μια λίστα με τις πέντε καλύτερες ηλεκτρικές θερμοφόρες. Ανακαλύψτε την και κάντε δική σας εκείνη που ταιριάζει στις ανάγκες σας!

Δείτε τις καλύτερες ηλεκτρικές θερμοφόρες

No.1 Ηλεκτρική Θερμοφόρα Beurer SE

Ηλεκτρική Θερμοφόρα Beurer SE

Ηλεκτρική θερμοφόρα Beurer SE
Μια από τις καλύτερες ηλεκτρικές θερμοφόρες της αγοράς, σε οικονομική τιμή

Έχει την ιδιότητα να διαστέλλει τα αιμοφόρα αγγεία, να αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος, να χαλαρώνει τους σφιγμένους μυς και ανακουφίζει τις πονεμένες αρθρώσεις. Καθώς λειτουργεί και ως φυσικό καταπραϋντικό του νευρικού συστήματος και του εγκεφάλου. Ειδικά στη περιοχή του αυχένα και του ώμου, η θερμότητα επιφέρει άμεσα αποτελέσματα.

  • Ηλεκτρονικός έλεγχος θερμοκρασίας
  • Πιστοποίηση «OEKO-TEX 100» Τα υφάσματα που έχουν χρησιμοποιηθεί για αυτές τις συσκευές πληρούν τα αυστηρά οικολογικά κριτήρια του Προτύπου Oeko-Tex Standard 100 και είναι πιστοποιημένα από το Ινστιτούτο Ερευνών Hohenstein
  • Πατενταρισμένο σύστημα ασφαλείας (Beurer-BSS)
  • Γρήγορη θέρμανση
  • 3 χρόνια εγγύηση

No.2 Θερμοφόρα Ηλεκτρική Γοφών Μέσης HK 49 Cosy

Θερμοφόρα Ηλεκτρική Γοφών Μέσης HK 49 Cosy

Ηλεκτρική Θερμοφόρα Γοφών Μέσης HK 49 Cosy

Beurer HK 49 ηλεκτρική θερμοφόρα, με 3 φωτεινές ενδείξεις θερμοκρασίας, αποσπώμενο χειριστήριο και γρήγορη θέρμανση Turbo.

  • Γρήγορη θέρμανση «ΤΟΥΡΜΠΟ»
  • Πατενταρισμένο σύστημα ασφαλείας BSS (Beurer Safety System)
  • Αποσπώμενο χειριστήριο
  • Πιστοποίηση “OKI-TEX 100” Standard
  • Με 3 Φωτεινές ενδείξεις θερμοκρασίας

No.3 Ηλεκτρική Θερμοφόρα Πλάτης Αυχένα Beurer

Ηλεκτρική Θερμοφόρα Πλάτης Αυχένα Beurer

Ηλεκτρική Θερμοφόρα Πλάτης Αυχένα Beurer

Γλυκαίνει τη κίνηση των ώμων, ελευθερώνοντας τους από τη δυσκαμψία και την αγκύλωση. Το ίδιο συνιστάται και στη περίπτωση του αυχενικού συνδρόμου. Σε συνδυασμό με ένα καλό μαξιλάρι, μπορούμε να έχουμε ανακούφιση από τους πόνους του αυχένα.

  • Ιδανική εφαρμογή στην πλάτη και τον αυχένα
  • Πατενταρισμένο σύστημα ασφαλείας (Beurer-BSS)
  • Πιστοποίηση «OEKO-TEX 100» Τα υφάσματα που έχουν χρησιμοποιηθεί για αυτές τις συσκευές πληρούν τα αυστηρά οικολογικά κριτήρια του Προτύπου Oeko-Tex Standard 100 και είναι πιστοποιημένα από το Ινστιτούτο Ερευνών Hohenstein
  • Ηλεκτρονικός έλεγχος θερμοκρασίας
  • 3 χρόνια εγγύηση

No.3 Ηλεκτρική Θερμοφόρα Αυχένα Ώμου Beurer

Ηλεκτρική Θερμοφόρα Αυχένα Ώμου Beurer

Ηλεκτρική Θερμοφόρα Αυχένα Ώμου Beurer

Θερμοφόρα πλάτης αυχένα Beurer HK 54 Cosy, που προσφέρει μια γλυκιά αίσθηση ζέστης και άνεσης, ενώ διαθέτει κλείσιμο μαγνήτη ώστε να μένει σταθερή στην πλάτη. Είναι κατασκευασμένη από υλικό που αναπνέει, με αφράτη και μαλακή επιφάνεια(fleece).

  • Θερμοφόρα για τους ώμους και τον αυχένα
  • Γρήγορη θέρμανση «ΤΟΥΡΜΠΟ»
  • Πατενταρισμένο σύστημα ασφαλείας: BSS (Beurer Safety System)
  • Πιστοποίηση “OKI-TEX 100” Standard
  • Πλένεται στο πλυντήριο στους 30 βαθμούς

No.5 Ηλεκτρική Θερμοφόρα Dream

Ηλεκτρική Θερμοφόρα Dream

Ηλεκτρική Θερμοφόρα Dream

Όταν χρειάζεστε κάτι ζεστό κοντά σας για να ζεστάνει την κοιλιακή χώρα. Nα σας απαλλάξει από τους πόνους περιόδου και να βοηθήσει την καλύτερη κυκλοφορία του αίματος. Με την Ηλεκτρική Θερμοφόρα μπορούμε να απαλύνουμε μυϊκούς πόνους που προκύπτουν από εντατική άσκηση. Aκόμα όμως και να επιτύχουμε προθέρμανση των μυών με έναν απόλυτα φυσικό τρόπο.

  • Συσκευή διπλής μονώσεως
  • Χειριστήριο 3 θέσεων
  • EMF standard: Πλήρης εξουδετέρωση ηλεκτρομαγνητικών πεδίων
  • Ισχύς: 100-110 W
  • Στεγανοποιημένη, κλάσεως ΙΙ – IP20

Που μπορώ να βρω μια ηλεκτρική θερμοφόρα για ανακούφιση από πόνους και κράμπες περιόδου;

Το κατάστημά μας με ορθοπεδικά είδη διαθέτει μεγάλη γκάμα με τις καλύτερες ηλεκτρικές θερμοφόρες. Βρείτε όλες τις ηλεκτρικές θερμοφόρες παρακάτω ή στο κατάστημά μας στη Νέα Σμύρνη.
Μπορείτε επίσης να μας καλέσετε στο τηλέφωνο: 210-9342852 ή να μας αποστείλετε ένα email στο: info@pateritsa.gr για να προτείνουμε το κατάλληλο προϊόν για εσάς.

Δείτε τις ηλεκτρικές θερμοφόρες που διαθέτουμε στο e-shop μας:

ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΘΕΡΜΟΦΟΡΕΣ

Σχετικά με εμάς

Στο κατάστημά μας στη Νέα Σμύρνη μπορείτε να βρείτε Ηλεκτρικές Θερμοφόρες, Ανατομικά Μαξιλάρια ΑυχέναΗλεκτρονικά Πιεσόμετρα Μπράτσου (Βραχίονα) & ΚαρπούΟρθοπεδικά Προϊόντα καθώς και Νοσηλευτικά είδηΑναπηρικά Αμαξίδια και Προϊόντα Εξοπλισμού Ιατρείου. Η εταιρεία ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ βρίσκεται δίπλα σας εδώ και 16 χρόνια για να προσφέρει άριστης ποιότητας ορθοπεδικά είδη και είδη νοσηλείας. Εξυπηρετούμε όλες τις περιοχές της Αττικής καθώς και όλη την Ελλάδα.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πόνοι περιόδου: Ανακούφιση | Ηλεκτρικές θερμοφόρες!

+
85.00
+

Θερμοφόρες Κουβέρτες

Θερμοφόρα Ηλεκτρική Hk 45 Cosy Beurer

60.00
+

Θερμοφόρες Κουβέρτες

Θερμοφόρα Ηλεκτρική Hk 123 XXL Beurer

50.00
+
59.00
+

Θερμοφόρες Κουβέρτες

Θερμοφόρα Ηλεκτρική Hk 125 XXL Beurer

87.00
+

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *