Καθίζηση Οσφυϊκών Σπονδύλων

Καθίζηση Οσφυϊκών Σπονδύλων

Η καθίζηση οσφυϊκών σπονδύλων, είναι μια κατάσταση κατά την οποία ένας ή περισσότεροι σπόνδυλοι στην περιοχή του οσφυϊκού μυ, μετατοπίζονται. Η καθίζηση οσφυϊκών σπονδύλων μπορεί να προκαλέσει πόνο στη μέση και δυσκολίες στην κίνηση. Στο παρακάτω αναλυτικό άρθρο θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την καθίζηση οσφυϊκών σπονδύλων. Ακόμη μπορείτε να βρείτε εκατοντάδες ορθοπεδικά προϊόντα για οποιαδήποτε περίπτωση τραυματισμού προκύψει. Καλέστε μας στο 210-9342852 και κάποιος από το έμπειρο προσωπικό μας θα σας καθοδηγήσει ορθά ως προς την αγορά του κατάλληλου προϊόντος με γνώμονα τις ανάγκες σας.

Ποια είναι τα συμπτώματα καθίζησης οσφυϊκών σπονδύλων;

Τα συμπτώματα της καθίζησης οσφυϊκών σπονδύλων μπορεί να περιλαμβάνουν:

  1. Πόνο στη μέση: Ο κύριος πόνος συνήθως εμφανίζεται στη μέση της πλάτης και μπορεί να είναι μέτριος ή σοβαρός.
  2. Περιορισμό της κίνησης: Ο πόνος και οι δυσκολίες στην κίνηση μπορούν να οδηγήσουν σε περιορισμό της κίνησης της μέσης και των γοφών.
  3. πρήξιμο στο ισχίο ή το πόδι: Μπορεί να πιέσει τα νεύρα στο ισχίο ή το πόδι και να προκαλέσει πρήξιμο ή αδυναμία.

Πως αντιμετωπίζεται η καθίζηση οσφυϊκών σπονδύλων;

Η αντιμετώπιση της καθίζησης οσφυϊκών σπονδύλων μπορεί να περιλαμβάνει συντηρητικές θεραπείες ή χειρουργική επέμβαση. Αυτό κρίνεται ανάλογα με τη σοβαρότητα της κατάστασης και τα συμπτώματα που εμφανίζονται. Οι συντηρητικές θεραπείες μπορεί να περιλαμβάνουν φυσιοθεραπεία, ασκήσεις για την ενδυνάμωση του σώματος, θεραπεία με κρύο ή ζεστό, μασάζ. Σε σοβαρότερες περιπτώσεις, χειρουργική επέμβαση μπορεί να αποτελέσει τη λύση για την αντιμετώπιση της καθίζησης οσφυϊκών σπονδύλων.

Που μπορώ να βρω προϊόντα αντιμετώπισης καθίζησης οσφυϊκών σπονδύλων;

Το κατάστημα μας, στη Νέα Σμύρνη Αττικής, διαθέτει μεγάλη ποικιλία απόορθοπεδικά προϊόντα αντιμετώπισης καθίζησης οσφυϊκών σπονδύλων και άλλα χρήσιμα ορθοπεδικά είδη για την αντιμετώπιση των κακώσεων και όχι μόνο! Εξυπηρετούμε όλη την Ελλάδα με άμεση αποστολή των προϊόντων σας οπουδήποτε και αν βρίσκεστε. Θέλουμε να σας προμηθεύουμε με τα πιο ποιοτικά και αποτελεσματικά προϊόντα της αγοράς! Κύριο μέλημα μας, η άμεση εξυπηρέτηση σας. Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα σε προϊόντα GibaudΠροϊόντα Ακράτειας ΕνηλίκωνΛάστιχα ΕνδυνάμωσηςΕπιγονατίδεςΤαινίες ΚινησιολογίαςΗλεκτρικές ΘερμοφόρεςΑνατομικά Μαξιλάρια ΑυχέναΗλεκτρονικά Πιεσόμετρα Μπράτσου (Βραχίονα) & ΚαρπούΟρθοπεδικά Προϊόντα καθώς και Νοσηλευτικά είδηΑναπηρικά Αμαξίδια και Προϊόντα Εξοπλισμού Ιατρείου. Η εταιρεία ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ βρίσκεται δίπλα σας εδώ και 16 χρόνια για να προσφέρει άριστης ποιότητας ορθοπεδικά είδη και είδη νοσηλείας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *