Στένωση Αυχενικών Σπονδύλων

Στένωση Αυχενικών Σπονδύλων

Η στένωση αυχενικών σπονδύλων είναι μια κοινή πάθηση που μπορεί να προκαλέσει πόνο και δυσφορία στον αυχένα, καθώς και διαταραχές στην κίνηση και την αίσθηση. Στο κατάστημά μας, προσφέρουμε ειδικά ορθοπεδικά είδη που μπορούν να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση της στένωσης αυχενικών σπονδύλων. Ακόμη μπορείτε να βρείτε ανατομικά μαξιλάρια τα οποία εξασφαλίζουν τη σωστή στήριξη και σταθεροποίηση του λαιμού. Μάθετε περισσότερα στο παρακάτω άρθρο και κάντε δικό σας το προϊόν που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από τι προκαλείται η στένωση αυχενικών σπονδύλων;

Η στένωση αυχενικών σπονδύλων μπορεί να προκαλειθεί από διάφορες παθήσεις της σπονδυλικής στήλης ή και λόγω γήρανσης. Μεταξύ των κύριων αιτιών περιλαμβάνονται η οστεοαρθρίτιδα, η οστεοπόρωση, η δισκοκήλη και η σπονδυλική στένωση.

  • Η οστεοαρθρίτιδα είναι μια πάθηση που προκαλεί φθορά των αρθρώσεων, καθώς και της σπονδυλικής στήλης, με αποτέλεσμα τη στένωση του σπονδύλου.
  • Η οστεοπόρωση είναι μια πάθηση που προκαλεί απώλεια οστικής μάζας, με αποτέλεσμα τη μείωση του μεγέθους των αυχενικών σπονδύλων και τη στένωση του νωτιαίου μυελού.
  • Η δισκοκήλη είναι μια πάθηση της σπονδυλικής στήλης που προκαλεί την έκλυση του πυρήνα του δίσκου και τη στένωση του σπονδύλου.
  • Η σπονδυλική στένωση είναι μια πάθηση που προκαλείται από τη συστολή των νεύρων του νωτιαίου μυελού, με αποτέλεσμα τη στένωση του σπονδύλου.

Δείτε τα ορθοπεδικά προϊόντα άνω άκρων που διαθέτουμε!

-11%
+
36.00 32.00
+

Βοηθήματα Καθημερινής Χρήσης

Μαξιλάρι Κόκκυγα Με Αφαιρούμενο POST

49.00
+

Βοηθήματα Κατάκλισης

Κουλούρα Κατάκλισης Με Επένδυση

12.00
+
32.00
+
+

Βοηθήματα Καθημερινής Χρήσης

Μαξιλάρι Σφήνα Στήριξης Και Ανύψωσης

63.00

Ποια είναι τα συμπτώματα;

Η στένωση των αυχενικών σπονδύλων είναι μια σοβαρή κατάσταση που μπορεί να προκαλέσει άλγος, αίσθημα μουδιάσματος, αδυναμία και άλλα συμπτώματα στους ασθενείς. Εάν αισθάνεστε αυτά τα συμπτώματα στον αυχένα σας, πρέπει να επισκεφτείτε τον ορθοπεδικό σας για μια επαγγελματική αξιολόγηση.

Μερικά από τα κοινά συμπτώματα της στένωσης αυχενικών σπονδύλων περιλαμβάνουν:

  • Πόνο στον αυχένα, που μπορεί να εκτείνεται στους ώμους και στα χέρια.
  • Αίσθημα μουδιάσματος, καψίματος ή πρηξίματος στα χέρια και στα δάχτυλα.
  • Αδυναμία στα χέρια ή στους μύες του αυχένα.
  • Προβλήματα ισορροπίας ή σταθερότητας.
  • Προβλήματα όρασης ή ακοής.

Πως αντιμετωπίζεται η στένωση αυχενικών σπονδύλων;

Η αντιμετώπιση της στένωσης αυχενικών σπονδύλων μπορεί να περιλαμβάνει φαρμακευτική αγωγή, φυσιοθεραπεία, και χειρουργική επέμβαση. Η επιλογή της θεραπείας εξαρτάται από τη σοβαρότητα των συμπτωμάτων και την αιτία της στένωσης. Η φυσιοθεραπεία είναι συχνά η πρώτη επιλογή θεραπείας και μπορεί να βοηθήσει στη μείωση του πόνου, της φλεγμονής, και της στενότητας. Η φυσικοθεραπεία μπορεί να περιλαμβάνει ασκήσεις ενδυνάμωσης, αποκατάστασης και ευλυγισίας, καθώς και τεχνικές χαλάρωσης. Σε περιπτώσεις που η στένωση είναι πιο σοβαρή, η χειρουργική επέμβαση μπορεί να είναι απαραίτητη.

Που μπορώ να βρω προϊόντα αντιμετώπισης στένωσης αυχενικών σπονδύλων;

Στο κατάστημά μας στη Νέα Σμύρνη Αττικής, θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από ποιοτικά ορθοπεδικά προϊόντα για την αντιμετώπιση της στένωσης αυχενικών σπονδύλων σε πολλά μεγέθη. Επιπλέον, εξυπηρετούμε όλη την Ελλάδα με άμεση αποστολή των προϊόντων μας. Φροντίζουμε να παρέχουμε στους πελάτες μας τα πιο ποιοτικά και αποτελεσματικά προϊόντα. Στο κατάστημά μας θα βρείτε μεγάλη γκάμα προϊόντων Gibaud, Προϊόντα Ακράτειας Ενηλίκων, Λάστιχα Ενδυνάμωσης, Ταινίες Κινησιολογίας, Ηλεκτρικές Θερμοφόρες, Ανατομικά Μαξιλάρια Αυχένα, Ηλεκτρονικά Πιεσόμετρα Μπράτσου (Βραχίονα) & Καρπού, Ορθοπεδικά Προϊόντα, Νοσηλευτικά είδη, Αναπηρικά Αμαξίδια και Προϊόντα Εξοπλισμού Ιατρείου. Στην εταιρεία μας, ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ, επικεντρωνόμαστε στην άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας και προσφέρουμε άριστης ποιότητας ορθοπεδικά είδη εδώ και 16 χρόνια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *