Καθίζηση Θωρακικών Σπονδύλων

Καθίζηση Θωρακικών Σπονδύλων

Η καθίζηση θωρακικών σπονδύλων αναφέρεται στην κατάπτωση των θωρακικών σπονδύλων, που βρίσκονται στο στήθος, κάτω από τον αυχένα. Αυτό μπορεί να συμβεί λόγω τραυματισμού, αρθρίτιδας, οστεοπόρωσης, κακής στάσης σώματος. Επίσης μπορεί να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα όπως ισχιαλγία, δυσκολία στην αναπνοή, αναπηρία και πόνο στην πλάτη. Η αντιμετώπιση του συγκεκριμένου προβλήματος εξαρτάται από τη σοβαρότητα του τραυματισμού. Στο παρακάτω άρθρο, θα βρείτε πολλές πληροφορίες σχετικά με την συγκεκριμένη πάθηση, όπως και προϊόντα αντιμετώπισης με στόχο την άμεση ανάρρωση.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πως προκαλείται η καθίζηση θωρακικών σπονδύλων;

Η καθίζηση θωρακικών σπονδύλων είναι μια κατάσταση κατά την οποία οι θωρακικοί σπόνδυλοι καταστρέφονται ή τραυματίζονται πολύ σοβαρά. Αυτή η κατάσταση μπορεί να προκληθεί από διάφορους λόγους, συμπεριλαμβανομένων ατυχημάτων, τραυματισμών ή φυσιολογικής φθοράς λόγω γήρατος. Για παράδειγμα κατά τη διάρκεια ενός ατυχήματος, οι σπόνδυλοι μπορεί να υποστούν έναν απότομο και ισχυρό κραδασμό που μπορεί να οδηγήσει σε κατάγματα, καθίζηση, ή αλλαγή στην καμπυλότητα της σπονδυλικής στήλης. Επιπλέον, η καθίζηση θωρακικών σπονδύλων μπορεί να προκληθεί από φυσιολογική φθορά λόγω γήρατος και κακής στήριξης της σπονδυλικής στήλης.

Πως αντιμετωπίζεται η καθίζηση θωρακικών σπονδύλων;

Η συγκεκριμένη πάθηση, μπορεί να προκαλέσει μυϊκή αδυναμία, αναιμία και πόνο στην πλάτη. Η αντιμετώπιση του συγκεκριμένου τραυματισμού εξαρτάται από τη σοβαρότητα της περίπτωσης. Στις πιο σοβαρές περιπτώσεις, η χειρουργική επέμβαση είναι απαραίτητη. Η χειρουργική επέμβαση συνήθως περιλαμβάνει την αποκατάσταση της κανονικής θέσης των σπονδύλων μέσω εγχειρήματος και την σταθεροποίηση τους με ειδικά αντικείμενα. Σε μη σοβαρές περιπτώσεις, μπορούν να ληφθούν μη χειρουργικά μέτρα, όπως η άσκηση και η φυσικοθεραπεία, για να βελτιωθεί η δύναμη των μυών και η στήριξη της σπονδυλικής στήλης.

Που μπορώ να βρω προϊόντα αντιμετώπισης καθίζησης θωρακικών σπονδύλων;

Στο κατάστημά μας στη Νέα Σμύρνη Αττικής, θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από ποιοτικά ορθοπεδικά προϊόντα για την αντιμετώπισης της καθίζησης θωρακικών σπονδύλων. Επιπλέον, εξυπηρετούμε όλη την Ελλάδα με άμεση αποστολή των προϊόντων μας. Επιδιώκουμε να παρέχουμε στους πελάτες μας τα πιο ποιοτικά και αποτελεσματικά προϊόντα στην αγορά. Στο κατάστημά μας θα βρείτε μεγάλη γκάμα προϊόντων GibaudΠροϊόντα Ακράτειας ΕνηλίκωνΛάστιχα ΕνδυνάμωσηςΤαινίες ΚινησιολογίαςΗλεκτρικές ΘερμοφόρεςΑνατομικά Μαξιλάρια ΑυχέναΗλεκτρονικά Πιεσόμετρα Μπράτσου (Βραχίονα) & ΚαρπούΟρθοπεδικά ΠροϊόνταΝοσηλευτικά είδηΑναπηρικά Αμαξίδια και Προϊόντα Εξοπλισμού Ιατρείου. Στην εταιρεία μας, ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ, επικεντρωνόμαστε στην άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας και προσφέρουμε άριστης ποιότητας ορθοπεδικά είδη εδώ και 16 χρόνια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *