Συσκευές Tens για Ηλεκτροθεραπεία

Οι συσκευές TENS, είναι μια μέθοδος ηλεκτρικής διέγερσης η οποία στοχεύει κυρίως στην ανακούφιση από τον πόνο, διεγείροντας τα αισθητήρια νεύρα. Ο τύπος διέγερσης που παρέχεται από τη μονάδα TENS, επιδιώκει να διεγείρει τα αισθητήρια νεύρα και με αυτόν τον τρόπο, να ενεργοποιήσει συγκεκριμένους φυσικούς μηχανισμούς ανακούφισης από τον πόνο. Το κατάστημά μας, διαθέτει τις καλύτερες συσκευές Tens για ηλεκτροθεραπεία τις οποίες μπορείτε να δείτε παρακάτω ή στο κατάστημά μας στη Νέα Σμύρνη. Μπορείτε επίσης να μας καλέσετε στο τηλέφωνο: 210-9342852 ή να μας αποστείλετε ένα email στο: info@pateritsa.gr

E-SHOP

Σε ποιες περιπτώσεις μπορούν να χρησιμοποιηθούν οι συσκευές Tens για ηλεκτροθεραπεία;

Το TENS μπορεί να προσφέρει αποτελεσματική ανακούφιση από τον πόνο σε πολλές περιπτώσεις. Αποτελείται από μια γεννήτρια ηλεκτρικών παλμών συνδεδεμένη με ηλεκτρόδια που τοποθετούνται στο δέρμα σας και με τη βοήθεια των ηλεκτρικών παλμών μπορείτε να ανακουφιστείτε άμεσα από τον πόνο. Για παράδειγμα, έρευνες έχουν δείξει ότι είναι αρκετά αποτελεσματικό στην ανακούφιση του πόνου από:

  • Περιεγχειρητικoύς πόνους (πόνος πριν, κατά τη διάρκεια ή μετά την επέμβαση)
  • Οστεοαρθρίτιδα
  • Διαβητική νευροπάθεια
  • Ορισμένες μορφές οξέος πόνου
  • Μυοσκελετικούς πόνους
  • Νευρομυϊκούς πόνους
  • Πόνους περιόδου

Tens Ψηφιακή Συσκευή Θεραπείας Πόνου CoieceMMed

Είναι επώδυνη διαδικασία η Ηλεκτροθεραπεία;

Κατά τη χρήση μιας συσκευή TENS, δεν πρέπει να δημιουργείται το αίσθημα του πόνου. Αντιθέτως, Θα πρέπει να ρυθμίσετε την ένταση σε ένα επίπεδο έτσι ώστε να είναι μεν δυνατό, αλλά και ανεκτό. Κατά τη διάρκεια της ηλεκτροθεραπείας, θα νιώσετε ένα μούδιασμα (μυρμήγκιασμα). Καθώς συνηθίζετε αυτό το αίσθημα, μπορείτε να αυξήσετε την ένταση της συσκευής TENS, στο επίπεδο που επιθυμείτε. Η ηλεκτροθεραπεία είναι μια συχνή θεραπεία, η οποία χρησιμοποιείται από φυσικοθεραπευτές. Αυτό δίνει στον πάσχοντα την ευκαιρία να αισθανθεί την ανακούφιση από τον πόνο έτσι ώστε να εξετάσει το ενδεχόμενο αγοράς μιας συσκευής TENS για οικιακή χρήση. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας για περισσότερες πληροφορίες.

Συσκευή Παθητικής Γυμναστικής Tens Beurer EM 49

Είναι ασφαλείς οι συσκευές Tens για ηλεκτροθεραπεία

Το TENS είναι ασφαλές για τους περισσότερους χρήστες, ωστόσο σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας, όπως για παράδειγμα: επεισόδια επιληψίας, καρδιακά προβλήματα, χρησιμοποιείτε βηματοδότη ή κάποιο άλλο είδος ηλεκτρικού ή μεταλλικού εμφυτεύματος, θα χρειαστεί να συμβουλευτείτε έναν γιατρό για τη χρήση της συσκευής. Μάθετε περισσότερα για τις περιπτώσεις χρήσης TENS φυσικοθεραπείας.

Συσκευές TENS Φυσικοθεραπείας 💁‍♂️

Δείτε τις Συσκευές Tens για Ηλεκτροθεραπεία!

+

Που μπορώ να βρω συσκευές Tens για ηλεκτροθεραπεία;

Το κατάστημά μας, διαθέτει συσκευές Tens ηλεκτροθεραπείας, σε ανταγωνιστικές τιμές! Ανακαλύψτε τη γκάμα μας και κάντε δικό σας, εκείνο που ταιριάζει στις ανάγκες σας. Το κατάστημά μας βρίσκεται στην οδό Αγχιάλου 37 Ν. Σμύρνη. Επισκεφθείτε το κατάστημά μας ή κάντε την ηλεκτρονική σας παραγγελία, άμεσα και εύκολα με άμεση αποστολή στο χώρο σας. Καλέσετε μας στο τηλέφωνο: 210-9342852 για προσωπική ενημέρωση ή αποστείλτε μας ένα email στο: info@pateritsa.gr

Σχετικά με εμάς

Στο κατάστημά μας στη Νέα Σμύρνη μπορείτε να βρείτε τις Συσκευές Tens Ηλεκτροθεραπείας, Ανατομικά Μαξιλάρια Αυχένα, Ηλεκτρονικά Πιεσόμετρα Μπράτσου (Βραχίονα) & Καρπού, Ορθοπεδικά Προϊόντα καθώς και Νοσηλευτικά είδη, Αναπηρικά Αμαξίδια και Προϊόντα Εξοπλισμού Ιατρείου. Η εταιρεία ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ βρίσκεται δίπλα σας εδώ και 16 χρόνια για να προσφέρει άριστης ποιότητας ορθοπεδικά είδη και είδη νοσηλείας. Εξυπηρετούμε όλες τις περιοχές της Αττικής καθώς και όλη την Ελλάδα.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *