Μάλλινη Επιγονατίδα Gibaud με Πλάγιες Ενισχύσεις

Εάν χρειάζεστε μια επιγονατίδα για τη μέγιστη σταθεροποίηση του γόνατου σας, τότε, η μάλλινη επιγονατίδα Gibaud με πλάγιες ενισχύσεις είναι η κατάλληλη για εσάς. Η θερμοθεραπεία είναι μια φυσική διαδικασία επούλωσης από πόνο ή τραυματισμό στο γόνατο. Η βελτίωση της οξυγόνωσης των ιστών που προκαλείται από την αγγειοδιαστολή, βοηθάει πλήρως στην ταχύτερη αποκατάσταση του τραυματισμού. Οι εύκαμπτες μπανέλες και το αφρώδες ελαστικό μαξιλάρι στο γόνατο, συμβάλει στην μέγιστη δυνατή σταθεροποίηση του γόνατου. Επίσης κρίνεται κατάλληλη και για οστεοαρθρίτιδα, φλεγμονές, ενώ φαίνεται να είναι πολύ χρήσιμη για άτομα που πάσχουν από ασταθή άρθρωση του γόνατος.

Μάλλινη Επιγονατίδα Με Πλάγιες Ενισχύσεις Gibaud

Είναι αποτελεσματική η μάλλινη επιγονατίδα Gibaud με πλάγιες ενισχύσεις;

Η συγκεκριμένη μάλλινη επιγονατίδα Gibaud, μπορεί να συμβάλει άμεσα στην επούλωση κάποιου τραυματισμού στο γόνατο σας. Με τη σταθεροποίηση του γόνατου, επιτυγχάνεται και η αποφυγή περαιτέρω τραυματισμού. Εάν επιλέξετε τη μάλλινη επιγονατίδα Gibaud με πλάγιες ενισχύσεις, τα αποτελέσματα θα είναι άμεσα και εμφανή. Στο κατάστημα μας, μπορείτε να βρείτε ποικιλία από προϊόντα της Gibaud. Πιο συγκεκριμένα διαθέτουμε μάλλινες επιγονατίδες, ζώνες οσφύος και ωμίτες, όλα με την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα της gibaud. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τον αναλυτικό πίνακα με τα μεγέθη ανάλογα με την περιφέρεια του γόνατος.

Μέγεθος Περιφέρεια γόνατος σε εκ.
S 33/37
M 38/42
L 43/47
XL 48/52
XXL 53/57

Που μπορώ να βρω τη συγκεκριμένη μάλλινη επιγονατίδα;

Το κατάστημα μας στη Νέα Σμύρνη, διαθέτει ποικιλία σε προϊόντα της gibaud, σε ανταγωνιστικές τιμές. Κάντε δικό σας το προϊόν προϊόν που ταιριάζει στις ανάγκες σας και επωφεληθείτε. Ακόμη διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία σε Προϊόντα Ακράτειας ΕνηλίκωνΛάστιχα Ενδυνάμωσης,, ΝάρθηκεςΕπιγονατίδεςΤαινίες ΚινησιολογίαςΗλεκτρικές ΘερμοφόρεςΑνατομικά Μαξιλάρια ΑυχέναΗλεκτρονικά Πιεσόμετρα Μπράτσου (Βραχίονα) & ΚαρπούΟρθοπεδικά Προϊόντα καθώς και Νοσηλευτικά είδηΑναπηρικά Αμαξίδια και Προϊόντα Εξοπλισμού Ιατρείου. Η εταιρεία ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ βρίσκεται δίπλα σας εδώ και 16 χρόνια για να προσφέρει άριστης ποιότητας ορθοπεδικά είδη και είδη νοσηλείας. Εξυπηρετούμε όλες τις περιοχές της Αττικής καθώς και όλη την Ελλάδα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *