Μάλλινες Ισοθερμικές Ζώνες Gibaud

Μάλλινες ισοθερμικές ζώνες Gibaud

Οι μάλλινες ισοθερμικές ζώνες Gibaud, είναι κατασκευασμένες ειδικά για τη θεραπεία με τη χρήση της θερμότητας, ενώ εξαιτίας της κατασκευής τους, είναι άνετες, ανθεκτικές και πλένονται εύκολα. Η θερμοθεραπεία είναι μια φυσική μέθοδος αντιμετώπισης τραυματισμού σε ευαίσθητες περιοχές, με στόχο τη χαλάρωση των μυών και τη μείωση του πόνου. Η θερμοθεραπεία απευθύνεται ιδιαίτερα σε άτομα τα οποία πραγματοποιούν τις δραστηριότητες τους στο κρύο και σε υγρές συνθήκες όπως, σκι, κηπουρική, ποδηλασία, ορειβασία. Ακόμη βοηθάει και κατά την περίοδο ανάρρωσης, για αρθρίτιδα, πόνο στις αρθρώσεις και προληπτικά. Στο κατάστημα μας, μπορείτε να βρείτε μάλλινες ισοθερμικές ζώνες Gibaud σε ανταγωνιστικές τιμές! Διαθέτουμε ποικιλία από προϊόντα της Gibaud την οποία μπορείτε να βρείτε επιλέγοντας παρακάτω.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ GIBAUD

Σε τι βοηθούν οι μάλλινες ισοθερμικές ζώνες Gibaud;

Οι συγκεκριμένες μάλλινες ζώνες, προκαλούν τοπική αγγειοδιαστολή, η οποία βελτιώνει την οξυγόνωση των ιστών και βοηθάει στην θρέψη τους και την αποκατάσταση της ευημερίας. Το ίδιο επιτυγχάνεται και με όλα τα υπόλοιπα προϊόντα της Gibaud που διαθέτουμε, για ώμους και για γόνατα. Η θερμική μόνωση που διαθέτει η ισοθερμική ζώνη, προσφέρει τη μέγιστη δυνατή θερμότητα στο σημείο του τραυματισμού. Είναι εξαιρετικά απαλές ενώ μπορούν να φορεθούν απευθείας στο σώμα. Απορροφούν την υγρασία, ενώ απομονώνουν και την αίσθηση του κρύου. Μπορείτε να δείτε παρακάτω τον αναλυτικό πίνακα με τα μεγέθη, αναλόγως με την περιφέρεια οσφύος σας.

Μέγεθος Περιφέρεια Οσφύος σε εκ.
S 61/75
M 76/90
L 91/105
XL 106/120
XXL 120/140

 

Μάλλινη Ζώνη Μπεζ Gibaud

Που μπορώ να βρω μάλλινες ισοθερμικές ζώνες;

Το κατάστημα μας, στη Νέα Σμύρνη, διαθέτει ποικιλία από μάλλινα ισοθερμικά προϊόντα της Gibaud. Εξυπηρετούμε όλη την Ελλάδα με άμεση αποστολή των προϊόντων σας. Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα σε προϊόντα Gibaud, Προϊόντα Ακράτειας Ενηλίκων, Λάστιχα Ενδυνάμωσης,, Νάρθηκες, ΕπιγονατίδεςΤαινίες Κινησιολογίας, Ηλεκτρικές ΘερμοφόρεςΑνατομικά Μαξιλάρια ΑυχέναΗλεκτρονικά Πιεσόμετρα Μπράτσου (Βραχίονα) & ΚαρπούΟρθοπεδικά Προϊόντα καθώς και Νοσηλευτικά είδηΑναπηρικά Αμαξίδια και Προϊόντα Εξοπλισμού Ιατρείου. Η εταιρεία ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ βρίσκεται δίπλα σας εδώ και 16 χρόνια για να προσφέρει άριστης ποιότητας ορθοπεδικά είδη και είδη νοσηλείας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *