Μάλλινος Ωμίτης Gibaud

Μάλλινος ωμίτης Gibaud

Ο μάλλινος ωμίτης Gibaud, συνιστάται για ανακούφιση από τενοντοπάθεια, αλλά και μυϊκούς πόνους των ώμων. Ο συγκεκριμένος μάλλινος ωμίτης, έχει τη δυνατότητα να διατηρεί μια αυξημένη θερμοκρασία στην ωμοπλάτη σας, κάνοντας τον πλήρως χρήσιμο για ρευματισμούς και αρθρίτιδες. Μπορεί ωστόσο να φανεί χρήσιμος και σε άλλες καταστάσεις όπως: Ασβεστοποιό τενοντίτιδα, αστάθεια ώμων, οστεοαρθρίτιδα ώμων. Η άρθρωση του ώμου είναι μια από τις πιο ευκίνητες περιοχές του σώματος, έχοντας ως αποτέλεσμα την καθημερινή του χρήση. Ο μάλλινος ωμίτης, μπορεί να φορεθεί κατά τη διάρκεια της ημέρας, ακόμη και κατά τη διάρκεια των δραστηριοτήτων σας. Ανακαλύψτε τα προϊόντα της Gibaud που διαθέτουμε ΕΔΩ ή μπορείτε να επισκεφθείτε το φυσικό μας κατάστημα στη Νέα Σμύρνη για επιτόπου παρουσίαση των προϊόντων μας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επιτυγχάνεται η θερμοθεραπεία με τη βοήθεια του μάλλινου ωμίτη Gibaud;

Όλα τα προϊόντα της Gibaud που διαθέτουμε, είναι ειδικά σχεδιασμένα έτσι ώστε να προσφέρουν το μέγιστο αποτέλεσμα μιας θερμοθεραπείας. Η θερμοθεραπεία είναι μια φυσική θεραπεία, η οποία επιτυγχάνεται με τη βοήθεια της θερμότητας. Κυρίως χρειάζεται για περιπτώσεις τραυματισμών ή πόνου σε περιοχές όπως το γόνατο, ο ώμος ή η μέση. Τα υλικά από τα οποία κατασκευάζονται τα προϊόντα της Gibaud, είναι έτσι δομημένα ώστε να προσφέρουν θερμότητα, άνεση, ανθεκτικότητα, θερμική μόνωση, απομόνωση της αίσθησης του κρύου. Όλα αυτά έχουν ως αποτέλεσμα, μια επιτυχή διαδικασία θερμοθεραπείας. Δείτε παρακάτω τα μεγέθη του μάλλινου ωμίτη ανάλογα με τον σωματότυπο σας.

Μέγεθος Περιφέρεια σε εκ.
S 35/45
M 45/55
L 55/65

Μάλλινος Ωμίτης Ανθρακί Gibaud

Μάλλινος ωμίτης Gibaud | Που μπορώ να τον βρω;

Στο κατάστημα μας, στη Νέα Σμύρνη, μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία σε προϊόντα Gibaud, Προϊόντα Ακράτειας Ενηλίκων, Λάστιχα Ενδυνάμωσης,, Νάρθηκες, ΕπιγονατίδεςΤαινίες Κινησιολογίας, Ηλεκτρικές ΘερμοφόρεςΑνατομικά Μαξιλάρια ΑυχέναΗλεκτρονικά Πιεσόμετρα Μπράτσου (Βραχίονα) & ΚαρπούΟρθοπεδικά Προϊόντα καθώς και Νοσηλευτικά είδηΑναπηρικά Αμαξίδια και Προϊόντα Εξοπλισμού Ιατρείου. Η εταιρεία ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ βρίσκεται δίπλα σας εδώ και 16 χρόνια για να προσφέρει άριστης ποιότητας ορθοπεδικά είδη και είδη νοσηλείας. Εξυπηρετούμε όλες τις περιοχές της Αττικής καθώς και όλη την Ελλάδα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *