Μάλλινη Επιγονατίδα Gibaud

Μάλλινη επιγονατίδα Gibaud

Χρειάζεστε μια επιγονατίδα για την αντιμετώπιση τραυματισμού στο γόνατο σας, αλλά ταυτόχρονα να μπορείτε να κάνετε και τις καθημερινές σας δραστηριότητες; Θέλετε ένα προϊόν που να σας προστατεύει από το κρύο και ταυτόχρονα να συμβάλει θετικά στην ανάρρωση του γόνατου σας; Η μάλλινη επιγονατίδα Gibaud, παρέχει θερμότητα, απορροφά την υγρασία και απομονώνει την αίσθηση του κρύου. Χάρη στην καινοτόμα κατασκευή της από μαλλί και ύφασμα, προσφέρει περισσότερη θερμότητα σε σχέση με απλές επιγονατίδες. Το διαπνέον πορώδες υλικό που διαθέτει, επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει και να μην ιδρώνει εύκολα. Το κατάστημα μας, διαθέτει αρκετά προϊόντα της Gibaud, τα οποία μπορείτε να δείτε επιλέγοντας ΕΔΩ. Επίσης μπορείτε να μας Καλέσετε μας στο 2109342852 για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τη διαθεσιμότητα των προϊόντων μας ή να επισκεφθείτε το φυσικό μας κατάστημα στη Νέα Σμύρνη.

Πότε χρειάζομαι τη μάλλινη επιγονατίδα Gibaud;

Όπως αναφέραμε παραπάνω, η χρήση της επιγονατίδας γίνεται για την επούλωση κάποιου τραυματισμού και την αντιμετώπιση του πόνου στην περιοχή του γόνατου. Ωστόσο, η καινοτόμα επιγονατίδα Gibaud, μπορεί να φορεθεί και κατά τη διάρκεια των δραστηριοτήτων σας, π.χ. σκι, κηπουρική, ποδηλασία, ορειβασία. Το κύριο χαρακτηριστικό της επιγονατίδας αυτής, είναι ότι μπορεί να κρατήσει το γόνατο αρκετά ζεστό καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας ή όσο εσείς χρειάζεστε. Δεν υπάρχει νόημα να την φορέσετε εάν δεν αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα με το γόνατο σας.
Δείτε αναλυτικά τα μεγέθη που διαθέτουμε ανάλογα με την επιγονατίδα:

Μάλλινη Επιγονατίδα Gibaud

Μάλλινη Επιγονατίδα Ανθρακί Gibaud

Μέγεθος Περιφέρεια γόνατος σε εκ.
S 31/36
M 36/41
L 41/46
XL 46/56

Μάλλινη Επιγονατίδα Με Πλάγιες Ενισχύσεις Gibaud

Μάλλινη Επιγονατίδα Με Πλάγιες Ενισχύσεις Gibaud

Μέγεθος Περιφέρεια γόνατος σε εκ.
S 33/37
M 38/42
L 43/47
XL 48/52
XXL 53/57

Που μπορώ να βρω τις επιγονατίδες Gibaud σε ανταγωνιστικές τιμές;

Το κατάστημα μας, στη Νέα Σμύρνη, διαθέτει αρκετά προϊόντα της GibaudΠροϊόντα Ακράτειας Ενηλίκων, Λάστιχα Ενδυνάμωσης,, Νάρθηκες, ΕπιγονατίδεςΤαινίες Κινησιολογίας, Ηλεκτρικές ΘερμοφόρεςΑνατομικά Μαξιλάρια ΑυχέναΗλεκτρονικά Πιεσόμετρα Μπράτσου (Βραχίονα) & ΚαρπούΟρθοπεδικά Προϊόντα καθώς και Νοσηλευτικά είδηΑναπηρικά Αμαξίδια και Προϊόντα Εξοπλισμού Ιατρείου. Η εταιρεία ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ βρίσκεται δίπλα σας εδώ και 16 χρόνια για να προσφέρει άριστης ποιότητας ορθοπεδικά είδη και είδη νοσηλείας. Εξυπηρετούμε όλες τις περιοχές της Αττικής καθώς και όλη την Ελλάδα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *