Μάλλινη Ισοθερμική Ζώνη Gibaud

Η μάλλινη ισοθερμική ζώνη Gibaud, είναι η ιδανική για θερμπθεραπεία. Η μείωση του πόνου και χαλάρωσης των μυών, επιτυγχάνεται εύκολα και άμεσα, χάρη στην καινοτόμα κατασκευή της από ακατέργαστο μάλλινο ύφασμα, σε συνδυασμό με τις ελαστικές ίνες, οι οποίες προσφέρουν άμεση αύξηση της θερμοκρασίας. Η θερμότητα, μπορεί να βελτιώσει σε μεγάλο ποσοστό την οξυγόνωση των ιστών βοηθώντας στην θρέψη τους αλλά και στην αποκατάσταση τους από έναν τραυματισμό. Το κατάστημα μας, διαθέτει ποικιλία από ισοθερμικά προϊόντα της Gibaud, την οποία μπορείτε να ανακαλύψτε επιλέγοντας ΕΔΩ. Ακόμη, μπορείτε να επισκεφθείτε το φυσικό μας κατάστημα στη Νέα Σμύρνη ή να μας Καλέσετε μας στο 2109342852 για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τη διαθεσιμότητα των προϊόντων μας.

Μάλλινη Ζώνη Ανθρακί Gibaud

Πότε χρειάζομαι τη μάλλινη ισοθερμική ζώνη Gibaud;

Σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε κάποιο τραυματισμό ή πόνο στην οσφυϊκή περιοχή, τότε η μάλλινη ισοθερμική ζώνη Gibaud είναι η κατάλληλη για την αντιμετώπιση και την επούλωση του πόνου από αρθρίτιδα και πόνο στις αρθρώσεις. Πιο συγκεκριμένα, παρέχει την απαραίτητη θερμότητα δημιουργώντας θερμική μόνωση, καθώς είναι πλήρως ανθεκτική και πλένεται κανονικά. Μπορείτε να φοράτε τη μάλλινη ζώνη και κατά τη διάρκεια της ημέρας σας. Η θερμοθεραπεία, συνιστάται ιδιαίτερα σε δραστηριότητες που πραγματοποιούνται στο κρύο, όπως για παράδειγμα το σκι, η κηπουρική, η ποδηλασία, η ορειβασία κ.λπ. Δείτε παρακάτω αναλυτικά τα μεγέθη που υπάρχουν σε σχέση με την περιφέρεια οσφύος.


Μέγεθος Περιφέρεια Οσφύος σε εκ.
S 61/75
M 76/90
L 91/105
XL 106/120
XXL 120/140

Που μπορώ να βρω τη μάλλινη ισοθερμική ζώνη Gibaud σε οικονομική τιμή;

Το κατάστημά μας διαθέτει την ισοθερμική ζώνη, σε συνδυασμό με μια γκάμα προϊόντων της Gibaud. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την ηλεκτρονική σας παραγγελία άμεσα ή να επισκεφτείτε το κατάστημα μας στη Νέα Σμύρνη για επί τόπου επίδειξη του προϊόντος. Ακόμη διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία σε Προϊόντα Ακράτειας Ενηλίκων, Λάστιχα Ενδυνάμωσης,, Νάρθηκες, ΕπιγονατίδεςΤαινίες Κινησιολογίας, Ηλεκτρικές ΘερμοφόρεςΑνατομικά Μαξιλάρια ΑυχέναΗλεκτρονικά Πιεσόμετρα Μπράτσου (Βραχίονα) & ΚαρπούΟρθοπεδικά Προϊόντα καθώς και Νοσηλευτικά είδηΑναπηρικά Αμαξίδια και Προϊόντα Εξοπλισμού Ιατρείου. Η εταιρεία ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ βρίσκεται δίπλα σας εδώ και 16 χρόνια για να προσφέρει άριστης ποιότητας ορθοπεδικά είδη και είδη νοσηλείας. Εξυπηρετούμε όλες τις περιοχές της Αττικής καθώς και όλη την Ελλάδα.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ GIBAUD Βρείτε τα όλα παρακάτω!

+
+

Μάλλινα Ισοθερμικά

Μάλλινη Ζώνη Ανθρακί Gibaud

60.00
+
+

Μάλλινα Ισοθερμικά

Μάλλινος Ωμίτης Ανθρακί Gibaud

70.00

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *