Λάστιχα Ενδυνάμωσης – Γυμναστικής: Eπανάσταση στη γυμναστική

Λάστιχα ενδυνάμωσης – Γυμναστικής: Eπανάσταση στη γυμναστική | Τι είναι;

Λάστιχα Ενδυνάμωσης – Γυμναστικής: Eπανάσταση στη γυμναστική | Σε τι χρησιμεύουν τα λάστιχα ενδυνάμωσης; Ουσιαστικά, είναι ελαστικές ταινίες που χρησιμοποιούνται συνήθως για προπόνηση ή φυσικοθεραπεία. Βοηθούν στην ενεργοποίηση και τόνωση των μυών, χτίζοντας δύναμη μεθοδικά. Όπως οι αλτήρες, τα kettlebells ή άλλα ελεύθερα βάρη, έτσι και τα λάστιχα ενδυνάμωσης προσφέρουν έναν απλό, αλλά και αποτελεσματικό τρόπο για να πραγματοποιήσετε μια ολοκληρωμένη προπόνηση στο σπίτι.

Λάστιχα Ενδυνάμωσης - Γυμναστικής: Eπανάσταση στη γυμναστική!

+
4.0090.00
+
3.0065.00
+
4.5095.00
+
4.80110.00

Ποια είναι τα οφέλη των λάστιχων ενδυνάμωσης;

Με τα λάστιχα ενδυνάμωσης μπορείτε να γυμναστείτε παντού και όποτε εσείς επιθυμείτε, χωρίς να χρειάζεται να σηκώνετε βάρη. Είναι εύκολα στη μεταφορά, ελαφριά, και δεν καταλαμβάνουν καθόλου χώρο. Με τα καινοτόμα λάστιχα ενδυνάμωσης, γυμναστείτε χωρίς την επικινδυνότητα κάποιου τραυματισμού. Η γυμναστική είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος αντιμετώπισης της καθημερινής ρουτίνας, όπου κατά την περίοδο της καραντίνας χρησιμοποιείται ακόμα περισσότερο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα λάστιχα ενδυνάμωσης, για αποκατάσταση και αποθεραπεία, μέχρι και ενδυνάμωση ή αύξηση μυϊκής μάζας. Αντικαθιστούν ποικίλες ασκήσεις με βαράκια και εξοπλισμό γυμναστικής.

Δείτε κάποια από τα πολλά οφέλη των λάστιχων ενδυνάμωσης:

  • Ίδια μυϊκή δραστηριότητα, λιγότερες πιθανότητες τραυματισμοί
  • Μεγαλύτερο μυϊκό ερέθισμα
  • Σταθεροποίηση / ενεργοποίηση του πυρήνα
  • Βελτιωμένη δύναμη & αθλητικές επιδόσεις
  • Περισσότερες επιλογές άσκησης
  • Χαμηλό κόστος / Ανέξοδο
  • Ιδανικά για αποκατάσταση
  • Διατάσσεις & κινητικότητα
  • Ιδανικό για ταξίδια
Λάστιχα Ενδυνάμωσης - Γυμναστικής: Eπανάσταση στη γυμναστική | Άσκηση με λάστιχα ενδυνάμωσης
Λάστιχα Ενδυνάμωσης – Γυμναστικής: Eπανάσταση στη γυμναστική | Άσκηση με λάστιχα ενδυνάμωσης

Πως να χρησιμοποιήσετε τα λάστιχα ενδυνάμωσης – Γυμναστικής;

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα λάστιχα ενδυνάμωσης – Γυμναστικής με δύο τρόπους:

  1. Ως προπόνηση πλήρους δύναμης ολικού σώματος ή για ένα συγκεκριμένο μέρος του σώματος. Επιλέγοντας 3-5 ασκήσεις, κάνοντας 8-25 επαναλήψεις και επαναλαμβάνοντας 2-5 γύρους . Οι επαναλήψεις και οι γύροι θα εξαρτηθούν από το επίπεδο φυσικής κατάστασης και το επίπεδο αντίστασης του λάστιχου.
  2. Ως προθέρμανση , για να ενεργοποιήσετε μια συγκεκριμένη μυϊκή ομάδα. Παράδειγμα: Αν δυσκολεύεστε με τις ασκήσεις των γλουτών σας, κάντε 2 γύρους Fire Hydrants & Side Squats πριν από την επόμενη προπόνηση για τα πόδια σας. Κάντε όσες επαναλήψεις χρειάζεστε για να νιώσετε ότι λειτουργούν.

Δείτε παρακάτω αναλυτικά όλες τις ασκήσεις για λάστιχα ενδυνάμωσης:

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΣΚΗΣΕΙΣ

Λάστιχα Ενδυνάμωσης – Γυμναστικής: Eπανάσταση στη γυμναστική | Που μπορώ να βρω λάστιχα ενδυνάμωσης – Γυμναστικής;

Το κατάστημά μας, στη Νέα Σμύρνη, διαθέτει μεγάλη ποικιλία σε λάστιχα ενδυνάμωσης – Γυμναστικής. Δείτε όλα τα προϊόντα παρακάτω, καλέστε μας στο τηλέφωνο: 210-9342852 ή στείλτε μας email στο info@pateritsa.gr και κάποιος από το έμπειρο προσωπικό μας, θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Δείτε τις όλα τα λάστιχα ενδυνάμωσης που διαθέτουμε στο e-shop μας:

ΛΑΣΤΙΧΑ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗΣ

Στο κατάστημά μας στη Νέα Σμύρνη μπορείτε να βρείτε Λάστιχα Ενδυνάμωσης, Ταινίες Κινησιολογίας, Ηλεκτρικές ΘερμοφόρεςΑνατομικά Μαξιλάρια ΑυχέναΗλεκτρονικά Πιεσόμετρα Μπράτσου (Βραχίονα) & ΚαρπούΟρθοπεδικά Προϊόντα καθώς και Νοσηλευτικά είδηΑναπηρικά Αμαξίδια και Προϊόντα Εξοπλισμού Ιατρείου. Η εταιρεία ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ βρίσκεται δίπλα σας εδώ και 16 χρόνια για να προσφέρει άριστης ποιότητας ορθοπεδικά είδη και είδη νοσηλείας. Εξυπηρετούμε όλες τις περιοχές της Αττικής καθώς και όλη την Ελλάδα.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *