Kinesio Tape: Πως εφαρμόζεται η κινησιοταινία;

Τι είναι η κινησιολογική ταινία (kinesio tape);

Η κινησιολογία, είναι η μελέτη  πραγματοποίησης όλων των κινήσεων του σώματος. Η ταινία κινησιολογίας, είναι μια ευρέως χρησιμοποιούμενη ταινία περιποίησης, που παρέχει την επιθυμητή υποστήριξη στο σώμα, χωρίς να περιορίζει τη τις κινήσεις όπως κάνει η παραδοσιακή αθλητική ταινία.
Kinesio Tape: Πως εφαρμόζεται η κινησιοταινία; Πολλοί άνθρωποι, εφαρμόζουν την ταινία κινησιολογίας στο σώμα τους, για να μειώσουν τον πόνο, να βελτιώσουν την κινητικότητα και να επιτύχουν την κατάλληλη υποστήριξη.

Kinesio Tape: Πως εφαρμόζεται η κινησιοταινία; Βρείτε την κατάλληλη για εσάς!

+
13.00
+
+
10.00
+
12.00
+
30.00
+
20.00

Kinesio Tape: Πως λειτουργεί;

Η ταινία κινησιολογίας, είναι ένα ειδικά σχεδιασμένο υλικό από νάιλον και βαμβάκι, που δημιουργεί τεράστια ελαστικότητα με την απαιτούμενη αντοχή. Με ιατρικής ποιότητας, υποαλλεργική κόλλα, η ταινία παραμένει γενικά ανέπαφη στο δέρμα για τρεις έως πέντε ημέρες, μεταξύ των θεραπειών. Επιπλέον, η ταινία είναι αδιάβροχη και έχει σχεδιαστεί για να κολλάει ακόμα και σε ντους!
Μόλις εφαρμοστεί, το δέρμα ανασηκώνεται ελαφρώς
κάτω από την ταινία και μπορεί να δημιουργήσει, μια φυσιολογική αλλαγή στους ιστούς της περιοχής.

Μερικά οφέλη της ταινίας κινησιολογίας περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:

👉 Δημιουργεί εσωτερικό χώρο:
Με βελτιωμένο χώρο στις αρθρώσεις, ο ερεθισμός των αρθρώσεων μπορεί να μειωθεί, οδηγώντας σε μειωμένο πόνο ή καλύτερη κινητικότητα

👉 Μπορεί να επηρεάσει θετικά τα σήματα πόνου:
Φυσιοθεραπευτές, αθλητικοί προπονητές και φυσικοθεραπευτές, χρησιμοποιούν ταινία κινησιολογίας για τη θεραπεία του πόνου και της δυσλειτουργίας.

👉 Μπορεί να βελτιώσει την κυκλοφορία του αίματος και των υγρών:
Ορισμένες μελέτες, υποδηλώνουν τη βελτιωμένη ροή αίματος και λεμφικού συστήματος με χρήση ταινίας κινησιολογίας. Στην πραγματικότητα, η αύξηση του αίματος και της λέμφου μπορεί να βελτιώσει τη διαδικασία επούλωσης.

Kinesio Tape Rea Tape Protect

Kinesio Tape: Πως εφαρμόζεται η κινησιοταινία;

Θα πρέπει να συμβουλευτείτε έναν ειδικό, για τη σωστή τεχνική εφαρμογής της κινησιοταινίας, τουλάχιστον για την αρχική ταινία κινησιολογίας. Σίγουρα, οι χειροπράκτες είναι άρτια εκπαιδευμένοι στην ανατομία και τη φυσιολογία, καθώς και στην αποκατάσταση τραυματισμών. Ενώ μπορούν να σας δείξουν πώς εφαρμόζεται σωστά η ταινία στην περίπτωσή σας. Επιπλέον, οι ασθενείς μπορεί να χρειαστούν ασκήσεις ή άλλες παρεμβάσεις για να αναρρώσουν πλήρως, επομένως η διαβούλευση με έναν εκπαιδευμένο επαγγελματία κρίνεται πολύ σημαντική για την πλήρη κατανόηση της χρήσης της κινησιοταινίας.

Kinesio Tape: Πως εφαρμόζεται η κινησιοταινία; | Που μπορώ να βρω ταινίες κινησιολογίας;

Το κατάστημά μας, στη Νέα Σμύρνη, διαθέτει μεγάλη ποικιλία σε ταινίες κινησιολογίας. Δείτε όλα τα προϊόντα παρακάτω, καλέστε μας στο τηλέφωνο: 210-9342852 ή στείλτε μας email στο info@pateritsa.gr και κάποιος από το έμπειρο προσωπικό μας, θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Δείτε τις όλες τις ταινίες κινησιολογίας που διαθέτουμε στο e-shop μας:

ΤΑΙΝΙΕΣ ΚΙΝΗΣΙΟΛΟΓΙΑΣ

Στο κατάστημά μας στη Νέα Σμύρνη μπορείτε να βρείτε Ταινίες Κινησιολογίας, Ηλεκτρικές ΘερμοφόρεςΑνατομικά Μαξιλάρια ΑυχέναΗλεκτρονικά Πιεσόμετρα Μπράτσου (Βραχίονα) & ΚαρπούΟρθοπεδικά Προϊόντα καθώς και Νοσηλευτικά είδηΑναπηρικά Αμαξίδια και Προϊόντα Εξοπλισμού Ιατρείου. Η εταιρεία ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ βρίσκεται δίπλα σας εδώ και 16 χρόνια για να προσφέρει άριστης ποιότητας ορθοπεδικά είδη και είδη νοσηλείας. Εξυπηρετούμε όλες τις περιοχές της Αττικής καθώς και όλη την Ελλάδα.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *