Μάλλινα Ισοθερμικά Gibaud

Τα μάλλινα ισοθερμικά Gibaud, χάρη στο συνδυασμό δύο υψηλής ποιότητας υλικών (Μαλλί Merinos και ύφασμα Modal) τα κάνει να ξεχωρίζουν. Η θερμοθεραπεία, είναι μια φυσική μέθοδος ανακούφισης από τον πόνο, η οποία χρησιμοποιείται πολύ συχνά. Για να έχετε μια ολοκληρωμένη θερμοθεραπεία με μέγιστη ανακούφιση, επιλέξτε τα μάλλινα ισοθερμικά Gibaud. Το κατάστημα μας, διαθέτει μάλλινες ζώνες, επιγονατίδες αλλά και ωμίτες, τα οποία μπορείτε να κάνετε δικά σας άμεσα και εύκολα. Ανακαλύψτε όλα τα επιλέγοντας ΕΔΩ ή μπορείτε να επισκεφθείτε το φυσικό μας κατάστημα στη Νέα Σμύρνη.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μάλλινα ισοθερμικά Gibaud | Μάλλινες ζώνες

Οι μάλλινες ζώνες Gibaud, είναι οι κατάλληλες για πόνους στη μέση και χαμηλά στην πλάτη. Είναι αεριζόμενη, αντιαλλεργική, και μπορεί να προσφέρει την κατάλληλη εφαρμογή χάρη στην αντιολισθητική της δράση. Πλένεται εύκολα, Απορροφά την υγρασία και είναι πολύ ανθεκτική. Η θερμοθεραπεία, βοηθάει στην καλύτερη οξυγόνωση των ιστών, ενώ συμβάλει θετικά στη θρέψη και την αποκατάσταση της ευημερίας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις μάλλινες ζώνες που διαθέτουμε, πατήστε ΕΔΩ.

Μάλλινη Ζώνη Ανθρακί Gibaud

Μάλλινα ισοθερμικά Gibaud | Μάλλινες επιγονατίδες

Σε περίπτωση που είχατε κάποιο τραυματισμό στο γόνατο, θα χρειαστείτε ένα βοήθημα το οποίο θα μπορείτε να το χρησιμοποιείτε και στην καθημερινότητα σας. Οι μάλλινες επιγονατίδες Gibaud, είναι οι κατάλληλες για εσάς! Η εφαρμογή σε συνδυασμό με την ανθεκτικότητα, προσφέρουν ένα θεμιτό αποτέλεσμα αποκατάστασης και ανακούφισης από τον πόνο. Προστατεύει την περιοχή από το κρύο, ενώ συνίσταται και για την αντιμετώπιση ρευματισμών. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις μάλλινες επιγονατίδες που διαθέτουμε, πατήστε ΕΔΩ.

Μάλλινη Επιγονατίδα Ανθρακί Gibaud

Μάλλινα ισοθερμικά Gibaud | Μάλλινος Ωμίτης

Η αντιμετώπιση της τενοντοπάθειας και μυϊκών πόνων, επιτυγχάνεται με τη χρήση του μάλλινου ωμίτη Gibaud. Ο ωμίτης αυτός, μπορεί να κρατήσει ζεστή την ωμοπλάτη, κρίνοντας την κατάλληλη για ρευματισμούς και αρθρίτιδες. Η άρθρωση του ώμου είναι μια από τις πιο ευκίνητες περιοχές του ανθρώπινου σώματος, με αποτέλεσμα να την χρησιμοποιούμε καθημερινά. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους μάλλινους ωμίτες που διαθέτουμε, πατήστε ΕΔΩ.

Μάλλινος Ωμίτης Ανθρακί Gibaud

Που μπορώ να βρω ποιοτικά μάλλινα ισοθερμικά;

Το κατάστημα μας, στη Νέα Σμύρνη, διαθέτει μεγάλη ποικιλία σε Μάλλινα Ισοθερμικά, Προϊόντα Ακράτειας Ενηλίκων, Λάστιχα Ενδυνάμωσης,, Νάρθηκες, ΕπιγονατίδεςΤαινίες Κινησιολογίας, Ηλεκτρικές ΘερμοφόρεςΑνατομικά Μαξιλάρια ΑυχέναΗλεκτρονικά Πιεσόμετρα Μπράτσου (Βραχίονα) & ΚαρπούΟρθοπεδικά Προϊόντα καθώς και Νοσηλευτικά είδηΑναπηρικά Αμαξίδια και Προϊόντα Εξοπλισμού Ιατρείου. Η εταιρεία ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ βρίσκεται δίπλα σας εδώ και 16 χρόνια για να προσφέρει άριστης ποιότητας ορθοπεδικά είδη και είδη νοσηλείας. Εξυπηρετούμε όλες τις περιοχές της Αττικής καθώς και όλη την Ελλάδα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *