Τι πιεσόμετρο να αγοράσω;

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής, έχει δημιουργήσει διάφορους κινδύνους για την υγεία μας, όπως η υπέρταση, οι καρδιακές παθήσεις ( π.χ. Κολπική μαρμαρυγή) και άλλες κοινές καρδιαγγειακές παθήσεις. Τι πιεσόμετρο να αγοράσω; Η επιλογή του σωστού πιεσόμετρου, είναι μια επιλογή που πρέπει όλοι να περιεργαστούμε, για την σωστή ενημέρωση της κατάστασης της υγείας του οργανισμού μας. Παρακάτω θα δούμε τα είδη των πιεσόμετρων, τα οποία κυκλοφορούν στην αγορά, καθώς και τα πιεσόμετρα που διαθέτει το κατάστημά μας.

ΠΙΕΣΟΜΕΤΡΑ

Τι πιεσόμετρο να αγοράσω; | Ποια είναι τα είδη των πιεσόμετρων;

Υδραργυρικό πιεσόμετρο

Το πιεσόμετρο υδραργύρου είναι η πιο συμβατική μορφή συσκευής αρτηριακής πίεσης. Τα πιεσόμετρα υδραργύρου, αποτελούνται από χειροκίνητες φουσκωτές μανσέτες, οι οποίες συνδέονται σε μονάδες μέτρησης, με έγχυση υδραργύρου. Κατά τη λειτουργία της συσκευής, είναι σημαντικό να τοποθετείτε τη συσκευή σε επίπεδη επιφάνεια και σε όρθια θέση για να λαμβάνετε τις σωστές μετρήσεις. Αυτές οι συσκευές είναι πολύ ευαίσθητες και απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή.

Τι πιεσόμετρο να αγοράσω; | Υδραργυρικό Πιεσόμετρο

Ανεροειδές πιεσόμετρο

Το Ανεροειδές σημαίνει χωρίς υγρό και όπως υποδηλώνει το όνομα, αυτός ο τύπος συσκευής, δεν χρησιμοποιεί υδράργυρο. Η διαδικασία καταγραφής του είναι αρκετά παρόμοια με αυτή του πιεσόμετρου υδραργύρου. Η κεφαλή του μετρητή περιέχει μηχανικά μέρη, τα οποία μετατρέπουν την πίεση της περιχειρίδας σε ένδειξη με βάση το μετρητή. Επιπλέον, υπάρχουν διάφοροι τύποι ανεροειδών πιεσόμετρων, ανάλογα με τον τρόπο χρήσης τους. Για παράδειγμα πιεσόμετρα τσέπης, πιεσόμετρα παλάμης και πιεσόμετρα τύπου ρολόι.

Τι πιεσόμετρο να αγοράσω; | Ανεροειδές Πιεσόμετρο

Αυτόματο ψηφιακό πιεσόμετρο

Το αυτόματο ψηφιακό πιεσόμετρο είναι το πιο προηγμένο τεχνολογικά πιεσόμετρο μέχρι σήμερα. Αυτές οι συσκευές, χρησιμοποιούν έναν ηλεκτρονικό αισθητήρα πίεσης, για την ορθή μέτρηση της αρτηριακής πίεσης και οι μετρήσεις παρουσιάζονται σε ψηφιακή οθόνη. τα ψηφιακά πιεσόμετρα διαθέτουν επίσης φουσκωτές μανσέτες, αλλά υπάρχει διαφορά στη διαδικασία μέτρησης της αρτηριακής πίεσης. Σε αντίθεση με τους άλλους δύο τύπους, τα αυτόματα ψηφιακά πιεσόμετρα αξιολογούν και μετρούν τις διακυμάνσεις των αρτηριών. Υπάρχουν δύο είδη ηλεκτρονικών πιεσόμετρων: Τα ηλεκτρονικά πιεσόμετρα μπράτσου (βραχίονα) και τα ηλεκτρονικά πιεσόμετρα καρπού. Αυτές οι συσκευές συνιστώνται κυρίως για οικιακή χρήση, καθώς είναι οι πιο εύχρηστες.

Τι πιεσόμετρο να αγοράσω; | Ηλεκτρονικό Πιεσόμετρο

Τι πιεσόμετρο να αγοράσω; | Ποιο είναι το ιδανικό για εμένα;

Η παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης, αποτελεί μια αναγκαία διαδικασία για την ομαλή λειτουργία της υγείας. Η ένδειξη μη φυσιολογικών επιπέδων αρτηριακής πίεσης, είτε αυξημένα είτε μειωμένα, αποτελούν προειδοποιητικά σημάδια κακής κατάστασης της υγείας. Επομένως, θα πρέπει να επενδύσετε σε καλής ποιότητας ηλεκτρονικά πιεσόμετρα, πιστοποιημένα από εγκεκριμένους φορείς. Επιπροσθέτως, ένα βασικό θετικό χαρακτηριστικό, ορισμένων ηλεκτρονικών πιεσόμετρων, είναι η ένδειξη κολπικής μαρμαρυγής. Έτσι λοιπόν, μπορείτε να «προλάβετε» ένα δυσάρεστο καρδιακό επεισόδιο, μέσα από την καινοτόμα λειτουργία ανίχνευσης της κολπικής μαρμαρυγής (AFib) των ηλεκτρονικών πιεσόμετρων.

Ηλεκτρονικό Πιεσόμετρο Βραχίονα UA-1020W AFib A&D

Ηλεκτρονικό Πιεσόμετρο Καρπού UB-533 AFib A&D

Ποιο είδος ηλεκτρονικού πιεσόμετρου να επιλέξω;

Πριν από την αγορά ενός ηλεκτρονικού πιεσόμετρου, θα χρειαστεί να εξετάσετε ορισμένα ζητήματα. Για παράδειγμα: Το κόστος, τη φορητότητα, εάν σας εξυπηρετούν όλες οι λειτουργίες, εάν εφαρμόζει σωστά στο χέρι σας. Υπάρχουν δύο είδη ηλεκτρονικών πιεσόμετρων, τα ηλεκτρονικά πιεσόμετρα μπράτσου (βραχίονα) και τα ηλεκτρονικά πιεσόμετρα καρπού. Παρακάτω θα δούμε κάποια θετικά και αρνητικά χαρακτηριστικά του κάθε είδους:

Ηλεκτρονικά πιεσόμετρα μπράτσου (βραχίονα)

Θετικά χαρακτηριστικά

  • Μεγαλύτερη ακρίβεια στις μετρήσεις
  • Άμεση μέτρηση παλμών και αρτηριακής πίεσης
  • Πρόβλεψη κολπικής μαρμαρυγής (AFib)
  • Ποικίλες ενδείξεις σχετικά με τη λειτουργία της καρδιάς
  • Συνιστάται για συνεχή παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης στο σπίτι

Αρνητικά χαρακτηριστικά

  • Δύσκολο στη μεταφορά
  • Απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή από φθορές
  • Είναι μια ευαίσθητη συσκευή

Ηλεκτρονικά πιεσόμετρα καρπού

Θετικά χαρακτηριστικά

  • Μεγάλη ακρίβεια στις μετρήσεις ( ίσως διαφέρουν σε σχέση με κάποιο ηλεκτρονικό πιεσόμετρο μπράτσου (βραχίονα)
  • Αρκετά εύχρηστο
  • Διαθέτει αρκετές λειτουργίες και πολλές ενδείξεις
  • Συνιστάται για ανθρώπους που κάνουν συχνές μετακινήσεις
  • Πρόβλεψη κολπικής μαρμαρυγής (AFib)

Αρνητικά χαρακτηριστικά

  • Υπάρχει διαφορά στις μετρήσεις σε σχέση με κάποιο ηλεκτρονικό πιεσόμετρο μπράτσου (βραχίονα)
  • Οι αξιόπιστες αναγνώσεις είναι λίγες
  • Δεν συνιστάται για συνεχή παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης στο σπίτι

Που μπορώ να βρω πιστοποιημένα ηλεκτρονικά πιεσόμετρα;

Το κατάστημά μας, στην Αγχιάλου 37 Ν. Σμύρνη, διαθέτει μεγάλη ποικιλία σε πιστοποιημένα ηλεκτρονικά πιεσόμετρα μπράτσου (βραχίονα) & Καρπού. Βρείτε τα όλα παρακάτω και κάντε δικό σας εκείνο που ταιριάζει στις ανάγκες σας. Διαφορετικά, καλέσετε στο τηλέφωνο: 210-9342852 ή να μας αποστείλετε ένα email στο: info@pateritsa.gr και κάποιος από το έμπειρο προσωπικό μας θα επικοινωνήσει μαζί σας για προσωπική ενημέρωση.

Δείτε τα πιεσόμετρα που διαθέτουμε στο e-shop μας:

ΠΙΕΣΟΜΕΤΡΑ

Νέες ΠαραλαβέςΔείτε Περισσότερα

Σχετικά με εμάς

Στο κατάστημά μας στη Νέα Σμύρνη μπορείτε να βρείτε Πιστοποιημένα Ηλεκτρονικά Πιεσόμετρα, Οξύμετρα, Ηλεκτρικές ΘερμοφόρεςΑνατομικά Μαξιλάρια Αυχένα, ΣυσκευέςΟρθοπεδικά Προϊόντα καθώς και Νοσηλευτικά είδηΑναπηρικά Αμαξίδια και Προϊόντα Εξοπλισμού Ιατρείου. Η εταιρεία ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ βρίσκεται δίπλα σας εδώ και 16 χρόνια για να προσφέρει άριστης ποιότητας ορθοπεδικά είδη και είδη νοσηλείας. Εξυπηρετούμε όλες τις περιοχές της Αττικής καθώς και όλη την Ελλάδα.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *