Ηλεκτρονικά Πιεσόμετρα Μπράτσου (Βραχίονα)

Πληροφορίες για τα Ηλεκτρονικά Πιεσόμετρα Μπράτσου (Βραχίονα)

Τα Ηλεκτρονικά Πιεσόμετρα Μπράτσου (Βραχίονα) έχουν την δυνατότητα μέτρησης της αρτηριακής μας πίεσης, καθώς και άλλων σημαντικών ενδείξεων σχετικά με την καρδιά μας. Μπορούν να προβλέψουν κάποιο σοβαρό καρδιακό επεισόδιο. Για να επιτευχθούν όλα αυτά, θα χρειαστεί να αναζητήσετε Ηλεκτρονικά Πιεσόμετρα πιστοποιημένα από επίσημους επιστημονικούς φορείς.

Γιατί να επιλέξω Ηλεκτρονικά Πιεσόμετρα Μπράτσου;

Τα Ηλεκτρονικά Πιεσόμετρα Μπράτσου (Βραχίονα) πραγματοποιούν μετρήσεις με καλύτερη ακρίβεια από τι τα συμβατικά πιεσόμετρα. Μας κατατοπίζουν κυρίως, σχετικά με την κατάσταση και την λειτουργία της καρδιάς μας. Μας δίνουν τη δυνατότητα να μπορέσουμε να «προλάβουμε» κάποιο καρδιακό επεισόδιο, η κάποια αρνητική μεταβολή ως προς τη λειτουργία της καρδιάς και τις αρτηριακής πίεσης.

Που μπορώ να βρω Ηλεκτρονικά Πιεσόμετρα Μπράτσου (Βραχίονα)

Το κατάστημά μας διαθέτει μεγάλη γκάμα από Ηλεκτρονικά Πιεσόμετρα (A&D, Microlife, Beurer και άλλα), τα οποία μπορείτε να δείτε παρακάτω ή στο φυσικό κατάστημά μας στη Νέα Σμύρνη. Μπορείτε επίσης να μας καλέσετε στο τηλέφωνο: 210-9342852 ή να μας αποστείλετε ένα email στο: info@pateritsa.gr

Δείτε τα πιεσόμετρα που διαθέτουμε στο e-shop μας:

ΠΙΕΣΟΜΕΤΡΑ

Μπορώ να μετρήσω την αρτηριακή μου πίεση στο σπίτι με Ηλεκτρονικά Πιεσόμετρα Μπράτσου (Βραχίονα);

Φυσικά και μπορείτε! Αφού πλέον με τη συνεχή εξέλιξη της τεχνολογίας, όσον αφορά τα πιεσόμετρα, μπορείτε να έχετε αντιπροσωπευτικές τιμές στις μετρήσεις της αρτηριακής σας πίεσης.
Διαβάστε παρακάτω την σωστή διαδικασία μέτρησης για Ηλεκτρονικά Πιεσόμετρα Μπράτσου (Βραχίονα).

Για την σωστή μέτρηση της αρτηριακής πίεσης, θα χρειαστεί να:

  • Μην έχετε γευματίσει, καπνίσει, κουραστεί τουλάχιστον για 1 ώρα.
  • Βρίσκεστε σε χαλάρωση τουλάχιστον για 5-10 λεπτά
  • Τοποθετήσετε τον αεροθάλαμο στο χέρι σας, στο ύψος του αγκώνα. Για καλύτερη μέτρηση καλό θα ήταν να βρίσκεται και στο ύψος της καρδιάς, ενώ το κάτω άκρο της περιχειρίδας να είναι περίπου 3 εκατοστά πάνω από τον αγκώνα.

Για περισσότερες λεπτομέρειες καθώς και εξειδικευμένες δυνατότητες των ηλεκτρονικών πιεσόμετρων που διαθέτουμε, μπορείτε να διαβάσετε το αναλυτικό εγχειρίδιο του Ηλεκτρονικού Πιεσόμετρου Μπράτσου (Βραχίονα) που συμπεριλαμβάνεται στις συσκευασίες των προϊόντων μας.

Στο κατάστημά μας στη Νέα Σμύρνη μπορείτε να βρείτε πιεσόμετρα, ορθοπεδικά είδη καθώς και προϊόντα νοσηλείας, αμαξίδια και προϊόντα εξοπλισμού ιατρείου. Η εταιρεία ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ βρίσκεται δίπλα σας εδώ και 16 χρόνια για να προσφέρει άριστης ποιότητας ορθοπεδικά είδη και είδη νοσηλείας. Εξυπηρετούμε όλες τις περιοχές της Αττικής καθώς και όλη την Ελλάδα.

Επικοινωνία

Δείτε τα Ηλεκτρονικά Πιεσόμετρα Μπράτσου (Βραχίονα)!

-13%
+
-15%
+
-13%
+
-11%
+
-12%
+

Δείτε τα ορθοπεδικά προϊόντα μας

+
+
15.00
+

Ορθοπεδικά

Στρώμα Rea Acupressure Mat

42.00
-11%
+
36.00 32.00
+
5.50

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *