Ηλεκτρονικά Πιεσόμετρα Καρπού

Πληροφορίες για Ηλεκτρονικά Πιεσόμετρα Καρπού

Τα Ηλεκτρονικά Πιεσόμετρα Καρπού διαθέτουν τις ίδιες λειτουργίες με τα Ηλεκτρονικά Πιεσόμετρα Μπράτσου (Βραχίονα)Ωστόσο όμως, οι μετρήσεις ίσως να διαφέρουν και αυτό γιατί τα Πιεσόμετρα Καρπού δεν αποδίδουν το ίδιο. Τα Ηλεκτρονικά Πιεσόμετρα Καρπού, συνήθως, τοποθετούνται με μεγαλύτερη ακρίβεια. Αφού το τοποθετήσετε στο σημείο του καρπού (με το εσωτερικό του καρπού σας στραμμένο προς τα επάνω), σηκώστε τον καρπό σας στο ύψος της καρδιάς, στηρίζοντας το άλλο σας χέρι σε κάποια επιφάνεια ή σε ένα τραπέζι. Παρακάτω μπορείτε να βρείτε αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τα Ηλεκτρονικά Πιεσόμετρα Καρπού.

Ηλεκτρονικά Πιεσόμετρα Καρπού: Σωστή τοποθέτηση
Ηλεκτρονικά Πιεσόμετρα Καρπού: Σωστή τοποθέτηση

Πως λειτουργούν τα ηλεκτρονικά πιεσόμετρα καρπού;

Τα πιεσόμετρα καρπού μετρούν δύο τύπους πίεσης: τη συστολική και τη διαστολική πίεση. Τη συστολική πίεση και τη διαστολική πίεση. Η συστολική πίεση είναι ο μέγιστος αριθμός σε μια μέτρηση της αρτηριακής πίεσης. Αναφέρεται στην πίεση λόγω του καρδιακού παλμού που αναγκάζει το αίμα να περάσει μέσα από τις αρτηρίες. Η διαστολική πίεση είναι ο χαμηλότερος αριθμός στην μέτρηση της αρτηριακής πίεσης ενός ατόμου, η οποία μετρά την πίεση που οφείλεται στη ροή του αίματος μεταξύ των καρδιακών παλμών.

Γιατί να επιλέξω Ηλεκτρονικό Πιεσόμετρο Καρπού;

Σε περίπτωση που χρειάζεστε συχνές μετρήσεις της αρτηριακής σας πίεσης αλλά κάνετε συχνά ταξίδια, ή δεν διαθέτετε αρκετό χώρο για κάποιο άλλο πιεσόμετρο, τότε η λύση είναι το Ηλεκτρονικό Πιεσόμετρο Καρπού. Γενικώς οι μετρήσεις στα Ηλεκτρονικά Πιεσόμετρα Καρπού δεν αντικατοπτρίζουν με μέγιστη ακρίβεια τις μετρήσεις της αρτηριακής σας πίεσης. Ίσως κάποιες φορές, συγκριτικά με κάποιο Ηλεκτρονικό Πιεσόμετρό Μπράτσου (Βραχίονα), να έχετε διαφορετικές τιμές. 

Καταλήγουμε λοιπόν, στο εξής συμπέρασμα:

✔️ Ευκολία φορητότητας

✔️ Αξιόπιστες λειτουργίες / μετρήσεις

✔️ Άμεση διαδικασία μέτρησης

Γιατί το Ηλεκτρονικό Πιεσόμετρο Καρπού μπορεί να μην αποδίδει το ίδιο με τα Πιεσόμετρα Μπράτσου (Βραχίονα);

Είναι φυσικό να μην αποδίδουν το ίδιο σε σχέση με τα Πιεσόμετρα Μπράτσου (Βραχίονα) διότι στη μία περίπτωση (Πιεσόμετρα Καρπού) έχουμε τη δυνατότητα φορητότητας, ενώ στην άλλη περίπτωση (Πιεσόμετρα Μπράτσου (Βραχίονα) έχουμε πιο αξιόπιστες τιμές. Η απόκλιση των τιμών στα αποτελέσματα δεν είναι αρκετά μεγάλη, όμως είναι αισθητή. Συμπερασματικά, είναι στη κρίση του καθενός, το είδος του πιεσόμετρου που θα επιλέξει.

Που μπορώ να βρω Ηλεκτρονικά Πιεσόμετρα Καρπού;

Το κατάστημά μας διαθέτει μεγάλη γκάμα από Ηλεκτρονικά Πιεσόμετρα Καρπού (Beurer, Microlife,A&D) τα οποία μπορείτε να δείτε παρακάτω ή στο φυσικό κατάστημά μας στη Νέα Σμύρνη. Μπορείτε επίσης να μας καλέσετε στο τηλέφωνο: 210-9342852 ή να μας αποστείλετε ένα email στο: info@pateritsa.gr

Ανακαλύψτε τα πιεσόμετρα που διαθέτουμε στο e-shop μας:

ΠΙΕΣΟΜΕΤΡΑ

Στο κατάστημά μας στη Νέα Σμύρνη μπορείτε να βρείτε πιεσόμετρα, ορθοπεδικά είδη καθώς και προϊόντα νοσηλείας, αμαξίδια και προϊόντα εξοπλισμού ιατρείου. Η εταιρεία ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ βρίσκεται δίπλα σας εδώ και 16 χρόνια για να προσφέρει άριστης ποιότητας ορθοπεδικά είδη και είδη νοσηλείας. Εξυπηρετούμε όλες τις περιοχές της Αττικής καθώς και όλη την Ελλάδα.

Επικοινωνία

Δείτε τα Ηλεκτρονικά Πιεσόμετρα Καρπού!

+
-16%
+
-11%
+

Δείτε τα νέα μας προϊόντα

+
12.00
+
+
+
+
+
15.00
-8%
+
+

Δείτε τα bestseller μας!

-13%
+
+
Εξαντλημένο
+
-16%
+
-13%
+

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *