Ενδυνάμωση με Ηλεκτροθεραπεία

Οι συσκευές Tens μέσω της ηλεκτροδιέγερσης, η οποία διαπερνά το σώμα, διασπά το λίπος και ενδυναμώνει τους μύες. Επειδή τα νεύρα του σώματος είναι ηλεκτρικοί αγωγοί, οι γιατροί έχουν υποστηρίξει, ότι η διέγερση των νευρικών απολήξεων, με μικρό ηλεκτρικό φορτίο μπορεί να παράγει ευεργετικά αποτελέσματα. Η ηλεκτροθεραπεία αποτελεί μια τεχνική διαχείρισης του πόνου, ενώ βοηθάει αρκετά στην κυκλοφορία του αίματος και στην τόνωση των μυών.
Μπορεί να υπάρξει ενδυνάμωση με ηλεκτροθεραπεία; Φυσικά και μπορεί! Η χρήση μια συσκευής Tens, είναι μια ασφαλής και απλή διαδικασία, η οποία επιτυγχάνεται χωρίς τη βοήθεια κάποιου γιατρού.

Πως επιτυγχάνεται η ενδυνάμωση με ηλεκτροθεραπεία;

Οι συσκευές Tens ηλεκτροθεραπείας, επιτυγχάνουν την αύξηση παραγωγής ενδορφινών, οι οποίες αποτελούν τη φυσική παυσίπονη ουσία του σώματος. Ακόμη, διεγείρει τα νεύρα, εμποδίζοντας τα σήματα πόνου στον εγκέφαλο. Η χρήση Tens αποτελεί μια φυσική αντιμετώπιση του πόνου, χωρίς τη χρήση φαρμάκων. Η ενδυνάμωση με ηλεκτροθεραπεία, διεξάγεται εύκολα και άμεσα. Για να επιτύχετε την ενδυνάμωση με ηλεκτροθεραπεία, θα χρειαστεί να κάνετε τα εξής:

1️⃣ Να ενεργοποιήσετε τη συσκευή Tens
2️⃣ Να συνδέσετε τα ηλεκτρόδια στο σημείο που αντιμετωπίζετε πόνο
3️⃣ Να ρυθμίσετε την ένταση, για άμεση ανακούφιση από τον πόνο

Tens Ψηφιακή Συσκευή Θεραπείας Πόνου CoieceMMed

Υπάρχουν κίνδυνοι παρενεργειών κατά τη χρήση του Tens;

Για τους περισσότερους ανθρώπους, το TENS είναι μια ασφαλής θεραπεία χωρίς παρενέργειες. Μερικοί άνθρωποι μπορεί να είναι αλλεργικοί στα επιθέματα και το δέρμα τους μπορεί να γίνει κόκκινο και ερεθισμένο. Μιλήστε με τον γιατρό, τον φυσιοθεραπευτή ή τον φαρμακοποιό σας εάν έχετε ανησυχίες. Το TENS δεν είναι ασφαλές για χρήση από όλους. Μην το χρησιμοποιείτε χωρίς να λάβετε πρώτα ιατρική συμβουλή εάν:

❗ Έχετε βηματοδότη ή άλλο είδος ηλεκτρικού ή μεταλλικού εμφυτεύματος στο σώμα σας
❗ Είστε έγκυος ή υπάρχει πιθανότητα να είστε έγκυος – το TENS μπορεί να μην συνιστάται νωρίς στην εγκυμοσύνη
❗ Έχετε επιληψία ή καρδιακό πρόβλημα
❗ Έχετε υπερδραστήρια κύστη

Σε τι βοηθάει μια συσκευή Tens;

Μια συσκευή Tens, βοηθάει κυρίως στη φυσική ενδυνάμωση των μυών. Τα ηλεκτρόδια του Tens, παράγουν ένα μούδιασμα στο σημείο του πόνου, βοηθώντας το σώμα να παράγει τις δικές του ουσίες και να επουλώσει οποιονδήποτε τραυματισμό χρειαστεί. Πιο συγκεκριμένα:

  • Το Tens βοηθά τους μύες σας να συστέλλονται, χρησιμοποιώντας ηλεκτρικά ερεθίσματα, τα οποία παρέχονται μέσω ηλεκτροδίων στο δέρμα
  • Το Tens χρησιμοποιείται για αποκατάσταση, έτσι ώστε να επιτευχθεί η ενίσχυση των αδύναμων και ατροφικών μυών, μετά από κάποιον τραυματισμό
  • Το Tens μπορεί να δώσει στους μύες μια «αφύπνιση» μετά από τραυματισμό ή κάποιο ατύχημα
  • Το Tens μπορεί να βοηθήσει στη διαδικασία επούλωσης, μειώνοντας το πρήξιμο, αυξάνοντας την επούλωση των ιστών, των οστών και της κυκλοφορίας του αίματος
Ενδυνάμωση με Ηλεκτροθεραπεία | Σωστή τοποθέτηση ηλεκτροδίων του Tens στο σημείο πόνου

Τι είναι η ενδυνάμωση με Ηλεκτροθεραπεία;

Οι συσκευές TENS ηλεκτροθεραπείας, είναι μια επιλογή φυσικής ανακούφισης πόνου χωρίς ιατρική συνταγή, η οποία συνιστάται από επαγγελματίες και προτιμάται από έναν αυξανόμενο αριθμό πασχόντων από οξύ και χρόνιο πόνο. Το Tens παράγει παλμούς, διεγείροντας τα τοπικά νεύρα, ενώ ταυτόχρονα εμποδίζει τα σήματα πόνου στον εγκέφαλο. Βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, καθώς και τη διέγερση παραγωγής ενδορφινών. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τις λειτουργίες της συσκευής Tens.

Συσκευή Παθητικής Γυμναστικής Tens Beurer EM 49

Που μπορώ να βρω μια συσκευή Tens;

Στο κατάστημα μας μπορείτε να βρείτε τις συσκευές Tens, σε ανταγωνιστικές τιμές! Επισκεφθείτε το e-shop μας, για τις ηλεκτρονικές σας παραγγελίες. Καλέσετε μας στο τηλέφωνο: 210-9342852 για προσωπική ενημέρωση ή αποστείλτε μας ένα email στο: info@pateritsa.gr. Βρισκόμαστε στην οδό Αγχιάλου 37 Ν. Σμύρνη και εξυπηρετούμε όλη την Ελλάδα, με άμεση αποστολή.

E-SHOP

Σχετικά με εμάς

Στο κατάστημά μας στη Νέα Σμύρνη μπορείτε να βρείτε τις Συσκευές Tens για Ηλεκτροθεραπεία, Ανατομικά Μαξιλάρια Αυχένα, Ηλεκτρονικά Πιεσόμετρα Μπράτσου (Βραχίονα) & Καρπού, Ορθοπεδικά Προϊόντα καθώς και Νοσηλευτικά είδη, Αναπηρικά Αμαξίδια και Προϊόντα Εξοπλισμού Ιατρείου. Η εταιρεία ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ βρίσκεται δίπλα σας εδώ και 16 χρόνια για να προσφέρει άριστης ποιότητας ορθοπεδικά είδη και είδη νοσηλείας. Εξυπηρετούμε όλες τις περιοχές της Αττικής καθώς και όλη την Ελλάδα.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *