Ορθοπεδικά Είδη στην Καστοριά

Το Pateritsa.gr εξυπηρετεί όλη την Ελλάδα με άμεση αποστολή των προϊόντων σας! Ζείτε στην Καστοριά και χρειάζεστε κάποιο ποιοτικό ορθοπεδικό προϊόν; Βρείτε ορθοπεδικά είδη στην Καστοριά σε μοναδικές τιμές μέσα από μια γκάμα εκατοντάδων προϊόντων. Διαθέτουμε ποιοτικά και πλήρως λειτουργικά ορθοπεδικά, βαδιστικά, ιατρικά, νοσηλευτικά προϊόντα, τα οποία μπορείτε να δείτε επιλέγοντας παρακάτω. Το προσωπικό μας, βρίσκεται στη διάθεση σας, έτοιμο να σας εξυπηρετήσει σε οποιαδήποτε απορία η διευκρίνηση χρειάζεστε. Κύριο μέλημα μας, η δική σας ικανοποίηση από την αγορά των προϊόντων μας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ορθοπεδικά είδη στην Καστοριά σε χαμηλές τιμές
Ορθοπεδικά είδη στην Καστοριά σε χαμηλές τιμές

Ορθοπεδικά Είδη στην Καστοριά | Πόσο γρήγορα θα σταλεί η παραγγελία μου;

Παρακάτω μπορείτε να δείτε αναλυτικά τον τρόπο και το κόστος αποστολής σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας. Σε περίπτωση που θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εξέλιξη της παραγγελίας σας μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Το προσωπικό μας ελέγχει όλες τις παραγγελίες και βρίσκεται στη διάθεση σας για οποιαδήποτε απορία έχετε.

Τρόποι αποστολής 

  • Τα προϊόντα αποστέλλονται με ΕΛΤΑ Courier την επόμενη εργάσιμη ημέρα από την παραγγελία σας. Το κόστος αποστολής διαμορφώνεται σύμφωνα με τον παρακάτω πίνακα:
Υπηρεσία Express Επόμενη Ημέρα Χρέωση (€ έως 2 Kg) Χρέωση (επιπλέον Kg) Χρόνος Παράδοσης (Εργάσιμες Ημέρες) Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€
Εντός Αττικής € 3.00 έως 2Kg € 1.00 / 1Kg 1-2 ΝΑΙ
Εκτός Αττικής € 3.00 έως 2Kg € 1.00 / 1Kg 1-5 ΟΧΙ
 
  • Τα ογκώδη προϊόντα στέλνονται με πρακτορείο μεταφορών και όχι με courier (Σε περιοχές εκτός Αθηνών) Η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε είναι κατάθεση σε τράπεζα και αποστολή με πρακτορείο.

Που μπορώ να βρω ποιοτικά ορθοπεδικά είδη στην Καστοριά;

Το κατάστημα μας, στη Νέα Σμύρνη Αττικής, εξυπηρετεί όλη την Ελλάδα. Θέλουμε να σας προμηθεύουμε με τα πιο ποιοτικά και αποτελεσματικά προϊόντα της αγοράς! Κύριο μέλημα μας, η άμεση εξυπηρέτηση σας. Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα σε προϊόντα Gibaud, Προϊόντα Ακράτειας Ενηλίκων, Λάστιχα Ενδυνάμωσης,, Νάρθηκες, ΕπιγονατίδεςΤαινίες Κινησιολογίας, Ηλεκτρικές ΘερμοφόρεςΑνατομικά Μαξιλάρια ΑυχέναΗλεκτρονικά Πιεσόμετρα Μπράτσου (Βραχίονα) & ΚαρπούΟρθοπεδικά Προϊόντα καθώς και Νοσηλευτικά είδηΑναπηρικά Αμαξίδια και Προϊόντα Εξοπλισμού Ιατρείου. Η εταιρεία ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ βρίσκεται δίπλα σας εδώ και 16 χρόνια για να προσφέρει άριστης ποιότητας ορθοπεδικά είδη και είδη νοσηλείας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *