Ενοικίαση Νοσοκομειακών Κρεβατιών

Ενοικίαση νοσοκομειακών κρεβατιών

Είχατε κάποιο ατύχημα και θέλετε ένα κρεβάτι στο οποίο μπορείτε να ρυθμίζετε το ύψος του κορμού σας για μέγιστη άνεση; Το Pateritsa.gr υποστηρίζει ασθενείς και ηλικιωμένους που αναζητούν την ενοικίαση νοσοκομειακών κρεβατιών. Σε περίπτωση που έχετε κάποιο ορθοπεδικό, νευρολογικό, καρδιακό, αναπνευστικό ή άλλο σωματικό πρόβλημα, μπορείτε τώρα με ένα απλό τηλεφώνημα στο 210-9342852 να ενοικιάσετε κάποιο από τα νοσοκομειακά μας κρεβάτια. Ακόμη το κατάστημα μας, διαθέτει μεγάλη ποικιλία από ορθοπεδικά είδη και όχι μόνο! Ανακαλύψτε τα όλα και κάντε τώρα την παραγγελία σας μέσω του e-shop μας. Βρείτε παρακάτω όλα τα ορθοπεδικά μας προϊόντα και κάντε δικό σας εκείνο που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Δείτε τα ορθοπεδικά Είδη μας!

+
Εξαντλημένο
+
15.00
+

Ορθοπεδικά

Στρώμα Rea Acupressure Mat

42.00
-11%
+
36.00 32.00
+
5.50

Ενοικίαση νοσοκομειακών κρεβατιών | Χειροκίνητο κρεβάτι με μανιβέλες

Ανακαλύψτε το καινοτόμο νοσοκομειακό κρεβάτι με χειροκίνητο μηχανισμό (μανιβέλες). Πιο συγκεκριμένα διαθέτει μια μανιβέλα ανύψωσης του κορµού του ασθενή µε τηλεσκοπικό μηχανισμό και σπαστή λαβή για την αποφυγή τραυματισμού. Είναι μια ποιοτική μεταλλική κατασκευή, βαρέως τύπου, ακρυλικής βαφής. Ακόμη διαθέτει σοµιέ, δύο τεμαχίων µε πλέγμα. Η τιμή αφορά την ενοικίαση για ΕΝΑ ΜΗΝΑ. Αξίζει να σημειωθεί πως το νοσοκομειακό στρώμα αφρολέξ πωλείται και δεν ενοικιάζεται. Η ενοικίαση του νοσοκομειακού κρεβατιού, αποτελεί μια αρκετά εύκολη λύση στην αντιμετώπιση κάθε είδους νοσηλείας. Κάνει την αποθεραπεία του ασθενή πιο εύκολη, με περισσότερες δυνατότητες κινήσεων. Εξίσου όμως προσφέρει και στον νοσηλευτή τη δυνατότητα μιας πλήρους και αποτελεσματικής νοσηλείας. Με αυτό το τρόπο μεγιστοποιείται η αποδοτικότητα μεταξύ νοσηλευτή και νοσηλευόμενου.

Νοσοκομειακό Κρεβάτι Χειροκίνητο Με Μανιβέλες

Ενοικίαση νοσοκομειακών κρεβατιών | Ηλεκτρικό κρεβάτι

Παρακάτω μπορείτε να δείτε όλα τα χαρακτηριστικά του ηλεκτρικού κρεβατιού V-Ergo με ξύλινα πλαϊνά. Η συγκεκριμένη πολύσπαστη ηλεκτρική κλίνη, µε εσωτερική επένδυση ξύλου στις μετόπες διαθέτει μεταλλικό σοµιέ µε μπάρες υποδοχής του στρώματος. Η ανάκληση της πλάτης, όπως και η ανύψωση των κάτω άκρων πραγματοποιούνται µε ηλεκτρικό χειριστήριο το οποίο κλειδώνει, προς αποφυγή ατυχημάτων. Το συνολικό ύψος της κλίνης ρυθμίζεται ηλεκτρικά σε θέσεις επιλογής. Επιπροσθέτως, σας δίνει τη δυνατότητα της ανεξάρτητης λειτουργίας των μοτέρ της μετόπης της κεφαλής ή των κάτω άκρων (“Trendelenburg/Anti-Trendelenburg Position”).  Διαθέτει αμφίπλευρα ξύλινα πλαϊνά, τα οποία είναι αφαιρούμενα και ασφαλείας. Αναρτήρας ανύψωσης του ασθενή µε δελτοειδή ρυθμιζόμενη λαβή. Διαθέτει ακόμη και θήκη εφεδρικής μπαταρίας 9V, σε περίπτωση διακοπής ρεύματος. Η μεταφορά στον χώρο, πραγματοποιείται εύκολα, χάρη στους τέσσερεις τροχούς µε φρένο, οι οποίοι ασφαλίζουν ανεξάρτητα. Η κλίνη φέρει τέσσερεις μεταλλικές υποδοχές σταθεροποίησης του στρώματος, ενώ η συναρμολόγηση πραγματοποιείται πολύ εύκολα χωρίς τη χρήση εργαλείων.

Ηλεκτρικό Κρεβάτι V-Ergo Με Ξύλινα Πλαϊνά

Δείτε όλα τα νοσοκομειακά κρεβάτια που διαθέτουμε παρακάτω με ένα κλικ!

Δείτε αξεσουάρ για τα Νοσοκομειακά κρεβάτια μας!

+

Βοηθήματα Καθημερινής Χρήσης

Δέστρα Ακινητοποίησης Καρπού

20.00
+
+
+

Βοηθήματα Καθημερινής Χρήσης

Ανυψωτές Επίπλων

45.00
-33%
+

Βοηθήματα Καθημερινής Χρήσης

Δίσκος Φαγητού Με Θήκες

60.00 40.00
-28%
+

Που μπορώ να βρω ποικιλία από νοσοκομειακά κρεβάτια;

Το Pateritsa.gr υποστηρίζει την ενοικίαση νοσοκομειακών κρεβατιών σε ανταγωνιστικές τιμές! Το κατάστημα μας, που βρίσκεται στη Νέα Σμύρνη, εξυπηρετεί όλη την Ελλάδα. Θέλουμε να σας προμηθεύουμε με τα πιο ποιοτικά και αποτελεσματικά προϊόντα της αγοράς! Κύριο μέλημα μας, η άμεση εξυπηρέτηση σας. Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα σε προϊόντα GibaudΠροϊόντα Ακράτειας ΕνηλίκωνΛάστιχα Ενδυνάμωσης,, ΝάρθηκεςΕπιγονατίδεςΤαινίες ΚινησιολογίαςΗλεκτρικές ΘερμοφόρεςΑνατομικά Μαξιλάρια ΑυχέναΗλεκτρονικά Πιεσόμετρα Μπράτσου (Βραχίονα) & ΚαρπούΟρθοπεδικά Προϊόντα καθώς και Νοσηλευτικά είδηΑναπηρικά Αμαξίδια και Προϊόντα Εξοπλισμού Ιατρείου. Η εταιρεία ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ βρίσκεται δίπλα σας εδώ και 16 χρόνια για να προσφέρει άριστης ποιότητας ορθοπεδικά είδη και είδη νοσηλείας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *