10 Καλύτερες Ασκήσεις με Λάστιχα Ενδυνάμωσης

10 Καλύτερες ασκήσεις με λάστιχα Ενδυνάμωσης

Χρειάζεστε μια έντονη προπόνηση αλλά δεν διαθέτετε βάρη; Τα λάστιχα γυμναστικής μπορούν να σας βοηθήσουν να επιτύχετε μια αρκετά έντονη προπόνηση έχοντας ποικιλία από διαφορετικές ασκήσεις. Η αντίσταση που βάζετε εσείς κρατώντας το λάστιχο ενδυνάμωσης, καθορίζει το ποσοστό δυσκολίας της προπόνησης σας. Παρακάτω μπορείτε να βρείτε τις 10 Καλύτερες ασκήσεις με λάστιχα Ενδυνάμωσης. Το κατάστημα μας, διαθέτει ποικιλία από λάστιχα ενδυνάμωσης, την οποία μπορείτε να δείτε επιλέγοντας ΕΔΩ. Επίσης μπορείτε να μας Καλέσετε μας στο 2109342852 για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τη διαθεσιμότητα των προϊόντων μας ή μπορείτε να επισκεφθείτε το φυσικό μας κατάστημα στη Νέα Σμύρνη.

1. RESISTANCE BAND PUSH-UP

Τοποθετήστε το κάθε άκρο του λάστιχου ενδυνάμωσης σε κάθε χέρι και περάστε το πάνω από την πλάτη σας. Είστε σε θέση να πραγματοποιήσετε τα push-up σας. Το λάστιχο γυμναστικής βοηθά στη δημιουργία συνεχούς έντασης στο στήθος. Μπορείτε να εκτελέσετε 15 επαναλήψεις για 3 σετ.

10 Καλύτερες ασκήσεις με λάστιχα Ενδυνάμωσης | RESISTANCE BAND PUSH-UP
10 Καλύτερες ασκήσεις με λάστιχα Ενδυνάμωσης | RESISTANCE BAND PUSH-UP

2. CHEST FLY

Σε αυτήν την άσκηση, θα χρειαστεί να στερεώσετε το λάστιχο ενδυνάμωσης σε ένα μέσο ύψος (π.χ. σε ένα κοντάρι, μια κολώνα ή δέντρο). Έπειτα είστε έτοιμοι να πραγματοποιήσετε την άσκηση. Μπορείτε να εκτελέσετε 20 επαναλήψεις για 2-3 σετ (ανάλογα τη δυσκολία).

3. EXERCISE BAND ROW

Ξεκινήστε την άσκηση τοποθετώντας τα πόδια σας στο πλάτος των ώμων και πατήστε το λάστιχο. Τα γόνατα να είναι ελαφρώς λυγισμένα ενώ πρέπει να γέρνουν προς τα εμπρός πατόντας τα άκρα του λάστιχου ενδυνάμωσης. Μπορείτε να εκτελέσετε 20 επαναλήψεις για 3 σετ.

10 Καλύτερες ασκήσεις με λάστιχα Ενδυνάμωσης | EXERCISE BAND ROW
10 Καλύτερες ασκήσεις με λάστιχα Ενδυνάμωσης | EXERCISE BAND ROW

4. LAT PULLDOWN

Στερεώστε το λάστιχο ενδυνάμωσης σε ψηλή θέση και κρατήστε το με τα χέρια σας ελαφρώς λυγισμένα. Στη συνέχεια, λυγίστε τον κορμό σας προς τα εμπρός και λυγίστε ελαφρώς τα γόνατα. Μπορείτε να εκτελέσετε 20 επαναλήψεις για 3 σετ.

5. ABDUCTION WITH EXTENDED LEG

Ξαπλώστε στη δεξιά σας πλευρά, κρατώντας τις φτέρνες, τα γόνατα, τους γοφούς και τους ώμους σας σε ευθεία γραμμή. Το δεξί πόδι πρέπει να είναι ελαφρώς λυγισμένο για μέγιστη σταθερότητα κατά τη διάρκεια της άσκησης. Έπειτα μπορείτε να αλλάξετε πλευρά και να επαναλάβετε. Μπορείτε να εκτελέσετε 15 επαναλήψεις σε κάθε πόδι για 3/4 σετ.

10 Καλύτερες ασκήσεις με λάστιχα Ενδυνάμωσης | ABDUCTION WITH EXTENDED LEG
10 Καλύτερες ασκήσεις με λάστιχα Ενδυνάμωσης | ABDUCTION WITH EXTENDED LEG

6. SQUAT

Τοποθετήστε το λάστιχο ενδυνάμωσης κάτω από τα πόδια σας, έτσι ώστε να βρίσκεται στο πλάτος των ώμων. Κρατήστε τα άκρα του λάστιχου ενδυνάμωσης με τα χέρια σας και σηκώστε τα μέχρι τους ώμους σας. Μπορείτε να εκτελέσετε 15 επαναλήψεις για 3/4 σετ.

7. EXERCISE BAND CURL

Στερεώστε το λάστιχο ενδυνάμωσης κάτω από τα πόδια σας και κρατήστε τις δύο λαβές. Κρατήστε και τους δύο αγκώνες κοντά στον κορμό σας, και τραβήξτε το λάστιχο προς τα επάνω. Μπορείτε να εκτελέσετε 20 επαναλήψεις για 3 σετ.

10 Καλύτερες ασκήσεις με λάστιχα Ενδυνάμωσης | EXERCISE BAND CURL
10 Καλύτερες ασκήσεις με λάστιχα Ενδυνάμωσης | EXERCISE BAND CURL

8. UNILATERAL OVERHEAD EXTENSION

Τοποθετήστε το λάστιχο ενδυνάμωσης κάτω από το ένα πόδι σας. Στη συνέχεια, τραβήξτε το άλλο άκρο του λάστιχου ενδυνάμωσης με το χέρι σας πίσω από το σώμα σας. Το χέρι σας πρέπει να βρίσκεται σε γωνία 90 μοιρών πίσω από το κεφάλι σας. Στη συνέχεια, απλώς εκτελέστε μια προέκταση τρικέφαλου πάνω από το κεφάλι. Μπορείτε να εκτελέσετε 15 επαναλήψεις για 3/4 σετ.

9. FRONT RAISES

Ξεκινήστε τοποθετώντας το λάστιχο ενδυνάμωσης κάτω από τα πόδια σας και κρατήστε και τις δύο άκρες του με τα χέρια σας. Σηκώστε το χέρι σας προς τα εμπρός μέχρι να είναι παράλληλο με το πάτωμα. Στη συνέχεια, αφήστε τα σιγά σιγά και επαναλάβετε. Μπορείτε να εκτελέσετε 20 επαναλήψεις για 3/4 σετ.

10 Καλύτερες ασκήσεις με λάστιχα Ενδυνάμωσης | FRONT RAISES
10 Καλύτερες ασκήσεις με λάστιχα Ενδυνάμωσης | FRONT RAISES

10. LATERAL RAISE

Τοποθετήστε το λάστιχο ενδυνάμωσης κάτω από τα πόδια σας και κρατήστε τα δύο άκρα με τα χέρια. Στη συνέχεια, εκτελέστε μια πλευρική ανύψωση. Σηκώστε τα χέρια σας πλευρικά μέχρι το ύψος του κεφαλιού. Κρατήστε αυτή τη θέση για ένα δευτερόλεπτο και μετά χαμηλώσετε αργά. Μπορείτε να εκτελέσετε 12-15 επαναλήψεις σε κάθε χέρι για 4 σετ.

Κατάστημα με λάστιχα Ενδυνάμωσης/Γυμναστικής

Το κατάστημα μας, στη Νέα Σμύρνη, διαθέτει μεγάλη ποικιλία σε Λάστιχα Γυμναστικής,, Νάρθηκες, ΕπιγονατίδεςΤαινίες Κινησιολογίας, Ηλεκτρικές ΘερμοφόρεςΑνατομικά Μαξιλάρια ΑυχέναΗλεκτρονικά Πιεσόμετρα Μπράτσου (Βραχίονα) & ΚαρπούΟρθοπεδικά Προϊόντα καθώς και Νοσηλευτικά είδηΑναπηρικά Αμαξίδια και Προϊόντα Εξοπλισμού Ιατρείου. Η εταιρεία ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ βρίσκεται δίπλα σας εδώ και 16 χρόνια για να προσφέρει άριστης ποιότητας ορθοπεδικά είδη και είδη νοσηλείας. Εξυπηρετούμε όλες τις περιοχές της Αττικής καθώς και όλη την Ελλάδα.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *