Ορθοπεδικός Νάρθηκας Ποδοκνημικής Aircast

Ο Ορθοπεδικός Νάρθηκας Ποδοκνημικής aircast, είναι σχεδιασμένος κυρίως για χρόνιους πάσχοντες από διαστρέμματα αστραγάλου. Ο νάρθηκας aircast, παρέχει άνεση και υποστήριξη, πρόσθετη συμπίεση και σταθεροποίηση στον αστράγαλο. Είναι εύκολος στην τοποθέτηση, ενώ είναι ο κατάλληλος για άτομα ή αθλητές που αναρρώνουν από διαστρέμματα αστραγάλου Βαθμού Ι, ΙΙ ή ΙΙΙ. Στο κατάστημα μας, μπορείτε να βρείτε τον ορθοπεδικό νάρθηκα ποδοκνημικής aircast, σε ανταγωνιστική τιμή. Καλέστε μας στο 2109342852 για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τη διαθεσιμότητα των προϊόντων μας ή επισκεφθείτε το φυσικό μας κατάστημα στη Νέα Σμύρνη.

Ορθοπεδικός νάρθηκας ποδοκνημικής aircast | Ποια είναι τα πλεονεκτήματα;

  • Ημιάκαμπτο κέλυφος, το οποίο παρέχει υποστήριξη και προστασία από την αναστροφή και την ανατροπή του αστραγάλου.
  • Ο ανατομικός σχεδιασμός παρέχει άνετη εφαρμογή στο πόδι.
  • Νάρθηκας με προ-φουσκωμένα Aircells.
  • Μπορεί να φορεθεί με τα περισσότερα παπούτσια της αγοράς.
  • Σχεδιασμένο για να υποστηρίζει και να προστατεύει από οξέα διαστρέμματα αστραγάλου και διαστρέμματα αστραγάλου πρώτου, δεύτερου και τρίτου βαθμού.
  • Είναι ο καλύτερος για καθημερινές δραστηριότητες.

Νάρθηκας Ποδοκνημικής Air Cast Ankle

Πίνακας μεγεθών νάρθηκα aircast

Περιγραφή Μήκος νάρθηκα
Παιδιατρικός (XS) Αστραγάλος 15,24 cm
Μικρός νάρθηκας αστραγάλου 22,22 cm
Προπονητικός (Μεσαίος) Αστραγάλος 22,86 cm
Τυπικός (μεγάλος) νάρθηκας αστραγάλου 26,67 cm

Ορθοπεδικός νάρθηκας ποδοκνημικής aircast | Γιατί να τον αγοράσω;

Ο συγκεκριμένος νάρθηκας ποδοκνημικής aircast, είναι ένας από τους κορυφαίους στο είδος του. Ο καινοτόμος σχεδιασμός του, η ευκολία της χρήσης του, η άνεση αλλά και τα aircells, τον κάνουν να ξεχωρίζει. Ένα ακόμη θετικό χαρακτηριστικό για αυτόν το νάρθηκα, είναι ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί και κατά τη διάρκεια αθλημάτων (πάντα με τη συμβουλή του ορθοπεδικού σας). Ο απλός καινοτόμος σχεδιασμός του, μπορεί να βοηθήσει ως ένα μεγάλο βαθμό στην αποκατάσταση ενός τραυματισμού του αστραγάλου, μειώνοντας τις πιθανότητες περαιτέρω τραυματισμού. Μπορείτε να περιηγηθείτε στη γκάμα μας από ορθοπεδικούς νάρθηκες, και να κάνετε δικό σας εκείνο που ταιριάζει στις ανάγκες σας. Πατήστε ΕΔΩ για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τον ορθοπεδικό νάρθηκα ποδοκνημικής aircast.

Δείτε τους ορθοπεδικούς νάρθηκες

+
+
+
20.00
+
10.00
+

Που μπορώ να βρω ποικιλία από ποιοτικούς ορθοπεδικούς νάρθηκες;

Το κατάστημα μας, στη Νέα Σμύρνη, διαθέτει μεγάλη ποικιλία σε Επιστραγαλίδες, Επιγονατίδες, Λάστιχα Ενδυνάμωσης, Ταινίες Κινησιολογίας, Ηλεκτρικές ΘερμοφόρεςΑνατομικά Μαξιλάρια ΑυχέναΗλεκτρονικά Πιεσόμετρα Μπράτσου (Βραχίονα) & ΚαρπούΟρθοπεδικά Προϊόντα καθώς και Νοσηλευτικά είδηΑναπηρικά Αμαξίδια και Προϊόντα Εξοπλισμού Ιατρείου. Η εταιρεία ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ βρίσκεται δίπλα σας εδώ και 16 χρόνια για να προσφέρει άριστης ποιότητας ορθοπεδικά είδη και είδη νοσηλείας. Εξυπηρετούμε όλες τις περιοχές της Αττικής καθώς και όλη την Ελλάδα.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *