Μαξιλάρια και Βοηθήματα Κατάκλισης

Μαξιλάρια και Βοηθήματα Κατάκλισης

Ο ύπνος παίζει ουσιαστικό ρόλο στην προσωπική μας υγεία και ευεξία. Σε περίπτωση που δεν απολαμβάνετε στο μέγιστο τη ξεκούραση και τον ύπνο σας, θα χρειαστεί να εξετάσετε την επιλογή ενός μαξιλαριού ή βοηθήματος κατάκλισης. Η λανθασμένη στάση στο κρεβάτι μπορεί να επηρεάσει τους ώμους, τον αυχένα και την πλάτη. Το μαξιλάρι που χρησιμοποιείτε πρέπει να διατηρεί το κεφάλι, τον λαιμό και τη σπονδυλική στήλη, σε ουδέτερη ευθυγράμμιση και να υποστηρίζει τη φυσική καμπυλότητα της σπονδυλικής σας στήλης. Στο κατάστημα μας, μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία σε μαξιλάρια και βοηθήματα κατάκλισης, σε ανταγωνιστικές τιμές. Απολαύστε τον ύπνο σας και χαλαρώστε χωρίς συμβιβασμούς! Επιλέξτε παρακάτω για να δείτε όλα τα προϊόντα μας, καθώς μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να λύσουμε οποιαδήποτε απορία έχετε.

ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑΚΛΙΣΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η σωστή επιλογή μαξιλαριού

Τα μαξιλάρια και βοηθήματα κατάκλισης, ποικίλουν αναλόγως με το γέμισμα, το βάρος, το ύφασμα, το μέγεθος, την ποιότητα. Θα χρειαστεί να επιλέξετε εκείνα που ταιριάζουν με το αποτέλεσμα που θέλετε να επιτύχετε. Πιο αναλυτικά χρειάζεται να προσέξετε τα εξής:

  1. Γέμισμα: Τα είδη γεμίσματος μπορεί να περιλαμβάνουν αφρό μνήμης, πούπουλο, συνθετικό πούπουλο, γέμισμα από πολυεστέρα, λάτεξ, βαμβάκι και μαλλί.
  2. Βάρος: Ένα μαξιλάρι αφρού μνήμης ή λάτεξ, θα είναι πιο βαρύ, ενώ ένα πουπουλένιο ή συνθετικό μαξιλάρι είναι λίγο πιο ελαφρύ.
  3. Ύφασμα: Το ύφασμα έχει μεγάλη σημασία, διότι χρειάζεται να αναπνέει και να είναι ανθεκτικό ταυτόχρονα.
  4. Μέγεθος: Τα μαξιλάρια διατίθενται σε δύο μεγέθη, standard size και king size. Στις περισσότερες περιπτώσεις, ένα τυπικό μαξιλάρι είναι αρκετά μεγάλο, αλλά αν προτιμάτε κάτι μεγαλύτερο, ένα king size μαξιλάρι είναι το κατάλληλο για εσάς.
  5. Ποιότητα: Ένα ποιοτικό μαξιλάρι, έχει και μεγαλύτερο προσδόκιμο ζωής και μπορεί να σας βοηθήσει μακροχρόνια στη σωστή στάση του σώματος στον ύπνο.

Δείτε τα Μαξιλάρια!

-11%
+
36.00 32.00
+

Βοηθήματα Καθημερινής Χρήσης

Μαξιλάρι Κόκκυγα Με Αφαιρούμενο POST

49.00
+

Βοηθήματα Κατάκλισης

Κουλούρα Κατάκλισης Με Επένδυση

12.00
+
32.00
+

Βοηθήματα Καθημερινής Χρήσης

Μαξιλάρι Με Κλίση

65.00
+

Η Σωστή Επιλογή Βοηθήματος Κατάκλισης

Για να επιλέξετε το σωστό βοήθημα κατάκλισης, θα χρειαστεί πρώτα να επιλέξετε το είδος μαξιλαριού που χρειάζεστε.
Σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε οσφυαλγία, πόνους αυχένα και ώμων, τότε το κατάλληλο μαξιλάρι για εσάς, είναι ένα μαξιλάρι με κλίση. Το μαξιλάρι αυτό συμβάλλει επίσης και στη βελτίωση της αναπνευστικής λειτουργίας. Απολαύστε στο μέγιστο τη χαλάρωση και την ξεκούραση σας.

Μαξιλάρι Με Κλίση

Σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα στον κόκκυγα, τότε ένα μαξιλάρι κόκκυγα με αφαιρούμενο POST είναι το κατάλληλο για εσάς. Ο ανατομικός σχεδιασμός του μαξιλαριού, αποτρέπει την εφίδρωση στην περιοχή των γλουτών, ενώ ανακουφίζει πλήρως τον κόκκυγα από τον πόνο που μπορεί να οφείλεται σε πολύωρη καθιστική στάση του σώματος.

Μαξιλάρι Κόκκυγα Με Αφαιρούμενο POST

Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα στον αυχένα και στη σπονδυλική στήλη, τότε θα χρειαστείτε ένα ανατομικό μαξιλάρι αυχένα. Το ανατομικό μαξιλάρι αυχένα, προσαρμόζεται αναλόγως με βάση την πίεση που ασκεί το κεφάλι, προσφέροντας τη μέγιστη υποστήριξη στον αυχένα. Αξίζει να σημειωθεί, πως, αυτό το μαξιλάρι μπορεί να πλυθεί και να καθαριστεί πλήρως.

Ανατομικό Μαξιλάρι Αυχένος Viscoflex Memory Foam

Μαξιλάρια και Βοηθήματα Κατάκλισης | Που μπορώ να βρω το κατάλληλο για εμένα;

Στο κατάστημα μας, μπορείτε να βρείτε και να δοκιμάσετε, όλα τα βοηθήματα κατάκλισης που διαθέτουμε. Στόχος μας είναι η μέγιστη ικανοποίηση σας! Επισκεφθείτε το φυσικό μας κατάστημα ή επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε σχετικά με τη διαθεσιμότητα κάποιου προϊόντος ή να λύσουμε οποιαδήποτε απορία έχετε ως προς την επιλογή του κατάλληλου προϊόντος.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η εταιρεία ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ βρίσκεται δίπλα σας εδώ και 16 χρόνια για να προσφέρει άριστης ποιότητας ορθοπεδικά είδη και είδη νοσηλείας. Εξυπηρετούμε όλες τις περιοχές της Αττικής καθώς και όλη την Ελλάδα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *