Ηλεκτρικά & Χειροκίνητα Νοσοκομειακά Κρεβάτια

Ηλεκτρικά & Χειροκίνητα νοσοκομειακά κρεβάτια

Τα νοσοκομειακά κρεβάτια ρυθμίζονται κατά ύψος ανυψώνοντας και χαμηλώνοντας τα επίπεδα του κεφαλιού και του κάτω σώματος για την άνεση και τις ανάγκες του κάθε ασθενούς. Τα άτομα που χρειάζεται να παραμείνουν ακίνητα ή περνούν το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας στο κρεβάτι μπορεί να χρειάζονται νοσοκομειακά κρεβάτια που έχουν περισσότερες θέσεις και επιλογές διαθέσιμες για τη μέγιστη ικανοποίηση τους. Υπάρχουν 3 κύριοι τύποι ιατρικών κρεβατιών (χειροκίνητα, ημι-ηλεκτρικά και πλήρως ηλεκτρικά). Το κατάστημα μας, διαθέτει μεγάλη ποικιλία σε ηλεκτρικά και χειροκίνητα νοσοκομειακά κρεβάτια, την οποία μπορείτε να βρείτε επιλέγοντας παρακάτω.

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ

Ηλεκτρικά & Χειροκίνητα νοσοκομειακά κρεβάτια | Πληροφορίες και είδη

Κρεβάτι Χειροκίνητο Μονόσπαστο

Χειροκίνητα: Οι στρόφαλοι χειρός χρησιμοποιούνται για την ανύψωση και το κατέβασμα της κεφαλής και του ύψους του κρεβατιού. Αυτά τα κρεβάτια είναι η πιο οικονομική επιλογή για άτομα που δεν χρειάζονται συχνή αλλαγή θέσης. Οι στρόφαλοι των χεριών βρίσκονται συνήθως στα πόδια του κρεβατιού και απαιτούν ένα άτομο για να το χειριστεί.

Ημι-ηλεκτρικά: Ένας ηλεκτρικός κινητήρας χρησιμοποιείται για την ανύψωση και το κατέβασμα των επίπεδων της κεφαλής και των ποδιών του κρεβατιού. Οι ασθενείς και οι φροντιστές προσαρμόζουν το κρεβάτι μέσω των κουμπιών του χειριστηρίου. Το ύψος του κρεβατιού ρυθμίζεται χειροκίνητα με μανιβέλα χειρός. Τα ημι-ηλεκτρικά κρεβάτια είναι ιδανικά για άτομα που δεν χρειάζονται συχνή ρύθμιση του ύψους του κρεβατιού, αλλά θα επωφεληθούν από την ευκολία της ρύθμισης ύψους του κρεβατιού.

Ηλεκτρικά: Το ύψος και η θέση του κρεβατιού ελέγχονται από τον ασθενή ή τον φροντιστή μέσα από το χειριστήριο και δεν απαιτεί τη χρήση μανιβέλας χειρός (εκτός εάν υπάρχει διακοπή ρεύματος, αλλά πολλά κρεβάτια διαθέτουν πλέον εφεδρική μπαταρία η οποία είναι ικανή να τροφοδοτήσει το κρεβάτι σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης). Τα πλήρως ηλεκτρικά κρεβάτια διευκολύνουν τους ασθενείς να μπορούν να καθίσουν και να σηκωθούν από το κρεβάτι. Ακόμη μπορεί να σηκώσει το κρεβάτι σε ένα ικανοποιητικό ύψος, έτσι ώστε ο φροντιστής να φροντίζει τον ασθενή με ευκολία.

Ηλεκτρικό Κρεβάτι Ξύλινο BeFree C5

Πως να επιλέξω το κατάλληλο νοσοκομειακό κρεβάτι για εμένα;

Η επιλογή ενός νοσοκομειακού κρεβατιού για εσάς ή για ένα αγαπημένο πρόσωπο δεν είναι μια εύκολη υπόθεση. Για να κάνετε τη σωστή επιλογή, θα πρέπει να λάβετε υπόψη τις ανάγκες του αγαπημένου σας προσώπου, τα χαρακτηριστικά ασφάλειας και τοποθέτησης του κρεβατιού, τα διαθέσιμα αξεσουάρ κρεβατιού και την οικονομική προσιτότητα. Είναι σημαντικό να συμβουλεύεστε πάντα ένα γιατρό για συγκεκριμένες ανάγκες πριν αγοράσετε ένα νοσοκομειακό κρεβάτι για οικιακή χρήση. Κύριο μέλημα μας είναι να νιώθετε ενημερωμένοι πριν κάνετε μια αγορά. Εάν έχετε αμφιβολίες για οποιοδήποτε νοσοκομειακό κρεβάτι, επικοινωνήστε με το προσωπικό του Pateritsa.gr, ώστε να σας βοηθήσει να κάνετε τη σωστή επιλογή.

Που μπορώ να βρω ποικιλία από νοσοκομειακά κρεβάτια;

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ

Η εταιρεία ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ βρίσκεται δίπλα σας εδώ και 16 χρόνια για να προσφέρει άριστης ποιότητας ορθοπεδικά είδη και είδη νοσηλείας. Εξυπηρετούμε όλες τις περιοχές της Αττικής καθώς και όλη την Ελλάδα.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *