Η καλύτερη συσκευή μασάζ VGUN 💆‍♂️

Η καλύτερη συσκευή μασάζ VGUN

Η καλύτερη συσκευή μασάζ VGUN ξεχωρίζει στην κατηγορία της. Απολαύστε μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ανάρρωσης των μυών σας.
Η χαλάρωση και η ανάρρωση των μυών, αποτελούν βασικό στοιχείο σε αθλητές ή λάτρεις της φυσικής κατάστασης. Δεν είναι τυχαίο ότι προτιμάται από επαγγελματίες, όπως οι φυσιοθεραπευτές για αποκατάσταση.
Μέσα από την οθόνη LCD αφής, μπορείτε να ελέγχετε την ένταση, την διάρκεια της εφαρμογής, αλλά και την επάρκεια της μπαταρίας. Εξαιρετική ποιότητα κατασκευής με ανθεκτικότητα σε χτυπήματα.
Το VGUN, διαθέτει 30 επίπεδα δόνησης και έντασης, προσφέροντας επαγγελματικό μασάζ με το πάτημα ενός κουμπιού.
Διατίθεται σε δύο χρώματα: Carbon και μαύρο.
Κάντε το δικό σας μόνο με ένα κλικ!

Συσκευή Μασάζ & Αποκατάστασης VGUN

Θόρυβος

Οι συσκευές μασάζ, συνήθως αναπαράγουν αρκετό θόρυβο εν ώρα λειτουργίας. Συμπερασματικά, ο έντονος θόρυβος, δεν δίνει μια ευχάριστη εμπειρία στο χρήστη. Αντιθέτως, o θόρυβος που παράγει το VGUN, χάρη στην εξελιγμένη τεχνολογία του, δεν ενοχλεί σε καμία περίπτωση τις στιγμές χαλάρωσής σας. Το επίπεδο θορύβου του VGUN ανέρχεται στα 35-45dB, κατατάσσοντας το στις πιο αθόρυβες συσκευές μασάζ της αγοράς!

Βάρος

Καθώς κάνετε μασάζ σε εσάς ή σε κάποιον άλλο, θα χρειαστεί να κρατάτε τη συσκευή μασάζ για αρκετή ώρα. Το βάρος σε συνδυασμό με τη δόνηση καθιστά δυσκολότερη τη διαδικασία του μασάζ, καθώς χρειάζεται να κρατάτε τη συσκευή σταθερά. Το VGUN είναι αρκετά ελαφρύ, για την ποιότητα κατασκευής του, και έχει βάρος μόλις 1,1kg, κάνοντας την όλη διαδικασία εξαιρετικά εύκολη.

Προσαρμοστικότητα | Η καλύτερη συσκευή μασάζ VGUN για όλο το σώμα

Οι κεφαλές σε μια συσκευή μασάζ, είναι αρκετά σημαντικές, αν θέλετε να κάνετε μασάζ σε όλα τα σημεία του σώματος σας.
Για να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή μασάζ, σε οποιοδήποτε σημείο του σώματός σας, θα χρειαστείτε πολλές και διαφορετικές κεφαλές.
Το VGUN διαθέτει 6 διαφορετικές κεφαλές, για να καλύψετε οποιαδήποτε περιοχή του σώματός χρειάζεται.

 

Η καλύτερη συσκευή μασάζ VGUN | Κεφαλές & Χαρακτηριστικά
Η καλύτερη συσκευή μασάζ VGUN | Κεφαλές & Χαρακτηριστικά

Διάρκεια μπαταρίας

Ο χρόνος λειτουργίας του VGUN, είναι 8 ώρες. Ωστόσο, αυτό εξαρτάται και από τα επίπεδα έντασης και δόνησης που θα επιλέξετε.
Διαθέτει μπαταρία 2500mAh και ο χρόνος φόρτισης της συσκευής, διαρκεί 3 ώρες.
Η ισχύς του ανέρχεται στα 50w.

Συσκευή Μασάζ & Αποκατάστασης VGUN

Χαρακτηριστικά

  • Ρυθμιζόμενη ταχύτητα : 1-30 levels (1200-3300 RPM)
  • Χρόνος λειτουργίας: 8 ώρες (battery 2500mAh)
  • Xρόνος φόρτισης: 3 ώρες
  • Επίπεδο θορύβου: 35-45dB
  • Ισχύς (Brushless Motor): 50W
  • Deep massage: 14 mm
  • Οθόνη λειτουργίας: LCD Touch Screen
  • Περιλαμβάνει: 6 κεφαλές μασάζ, φορτιστή, βαλιτσάκι και οδηγίες χρήσης
  • Βάρος: 1,1 kg
  • Φορτιστής: 110-240V50/60Hz – 5A-26VDC-1A

Πώς χρησιμοποιείται η καλύτερη συσκευή μασάζ | VGUN;

Η χρήση οποιασδήποτε συσκευής μασάζ, δεν θα μπορούσε να είναι ευκολότερη! Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε, είναι να ενεργοποιήσετε τη συσκευή και να τη μετακινήσετε αργά πάνω από τους μυς σας. Δεν είναι αναγκαίο να ασκήσετε επιπλέον πίεση καθώς κάνετε μασάζ. Με το VGUN, μπορείτε εύκολα να αυξήσετε ή να μειώσετε το επίπεδο έντασης, μέσω της οθόνης αφής. Επομένως, δε χρειάζεται να ασκήσετε πίεση για να επιτύχετε την άμεση ανάρρωση / χαλάρωση των μυών σας.

Πως η καλύτερη συσκευή μασάζ VGUN μπορεί να γίνει δική σας

Το κατάστημά μας διαθέτει τη συσκευή μασάζ VGUN, σε ανταγωνιστική τιμή. Κάντε το δικό σας μέσω του eshop μας.
Μπορείτε επίσης να μας καλέσετε στο τηλέφωνο: 210-9342852 ή να μας αποστείλετε ένα email στο: info@pateritsa.grΤο έμπειρο προσωπικό μας, μέσα από την πολυετή εμπειρία του, είναι ικανό να σας αναδείξει όλα τα χαρακτηριστικά του VGUN. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για προσωπική ενημέρωση!

Για να δείτε τα νέα του Blog μας πατήστε εδώ:
ΝΕΑ

Σχετικά με εμάς

Στο κατάστημά μας στη Νέα Σμύρνη μπορείτε να βρείτε Συσκευές Μασάζ, Στρώματα ΦυσικοθεραπείαςΑνατομικά Μαξιλάρια Αυχένα, Ηλεκτρονικά Πιεσόμετρα Μπράτσου (Βραχίονα) & Καρπού, Ορθοπεδικά Προϊόντα καθώς και Νοσηλευτικά είδη, Αναπηρικά Αμαξίδια και Προϊόντα Εξοπλισμού Ιατρείου. Η εταιρεία ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ βρίσκεται δίπλα σας εδώ και 16 χρόνια για να προσφέρει άριστης ποιότητας ορθοπεδικά είδη και είδη νοσηλείας. Εξυπηρετούμε όλες τις περιοχές της Αττικής καθώς και όλη την Ελλάδα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *