Συσκευή κατά του πόνου TENS ChoiceMMed | Θεραπεία & Αντιμετώπιση

Ο χρόνιος πόνος, είναι ένας από τους πιο συνήθεις λόγους αναζήτησης ιατρικής φροντίδας. Η συσκευή κατά του πόνου TENS ChoiceMMed, ιδανική για θεραπεία & αντιμετώπιση, είναι μια συσκευή όπου με τη χρήση του ηλεκτρισμού, βοηθάει σε μεγάλο βαθμό στην αντιμετώπιση του πόνου. Εάν αντιμετωπίζετε μυοσκελετικά προβλήματα, πόνο στην πλάτη, στους ώμους, στα γόνατα, τότε επιλέξτε την φυσική αλλά και οικονομική λύση του TENS ChoiceMMed.
Επικοινωνήστε μαζί μας, στο τηλέφωνο 210-9342852 ή αποστείλτε μας ένα email στο: info@pateritsa.gr και κάντε δική σας τη Συσκευή θεραπείας & αντιμετώπισης πόνου – TENS ChoiceMMed.

Τι είναι η συσκευή κατά του πόνου για θεραπεία με TENS ChoiceMMed;

Η συσκευή κατά του πόνου TENS ChoiceMMed (διαδερμική ηλεκτρική διέγερση νεύρων), είναι μια συσκευή κατά του πόνου, η οποία λειτουργεί με μπαταρίες. Τοποθετούνται μικρά ηλεκτρόδια στο δέρμα, τα οποία είναι συνδεδεμένα με το μηχάνημα TENS. Με τη βοήθεια του ηλεκτρισμού, την οποία παράγει το TENS, δημιουργεί ένα μούδιασμα στην περιοχή που υπάρχει πόνος. Διεγείρει τα νεύρα και παράγει ενδορφίνες.
Επομένως, το TENS αποτελεί μια φυσική διαδικασία για την αντιμετώπιση του πόνου, δίχως τη χρήση φαρμάκων και χωρίς κάποια εξειδίκευση.

Tens Ψηφιακή Συσκευή Θεραπείας Πόνου CoieceMMed

Πως λειτουργεί η Συσκευή κατά του πόνου TENS ChoiceMMed;

Η συσκευή κατά του πόνου TENS, μέσω των τεσσάρων ηλεκτροδίων που διαθέτει, παράγει ηλεκτρικούς παλμούς, οι οποίοι βοηθάνε στη φυσική ανακούφιση από τον πόνο. Το TENS, κατά κύριο λόγο, τονώνει τα νεύρα έτσι ώστε να ανακουφιστείτε από τον πόνο άμεσα. Η συσκευή TENS χρησιμοποιείται από πολλούς ανθρώπους, ωστόσο υπάρχουν ορισμένες περιπτώσεις που δε μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Μάθετε εδώ όλα τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των συσκευών TENS.

Συσκευή κατά του πόνου TENS
Τοποθέτηση Ηλεκτροδίων στο σημείο πόνου | Συσκευή κατά του πόνου TENS

Δείτε τις Συσκευές Tens για Ηλεκτροθεραπεία!

+

Δείτε αναλυτικά όλα τα χαρακτηριστικά του TENS ChoiceMMed

  • Αξιόπιστο και εύκολο στη χρήση
  • Αυτόματη ενεργοποίηση
  • 2 ανεξάρτητα κανάλια
  • 8 ρυθμισμένα προγράμματα ηλεκτροδιέγερσης
  • Δυνατότητα ρύθμισης ισχύος και ταχύτητας
  • Πολλαπλές ρυθμίσεις χρονοδιακόπτη
  • Ευανάγνωστη φωτιζόμενη οθόνη LED
  • Ενδείκνυται για οικιακή χρήση
  • Λειτουργεί με τη χρήση 2 αλκαλικών μπαταριών ΑΑΑ
  • Διάρκεια μπαταρίας: 8 ώρες
  • Βάρος: 210 gr με τη μπαταρία
  • Εγγύηση καλής λειτουργίας 2 έτη

Για χρήση σε:

◾ Πατούσες
◾ Χέρια και Πόδια
◾ Ώμοι και αυχένας
◾ Ωμοπλάτη
◾ Μέση

Που μπορώ να βρω την Ψηφιακή Συσκευή Θεραπείας Πόνου – TENS;

Το κατάστημά μας διαθέτει συσκευές Παθητικής Γυμναστικής TENS, τις οποίες μπορείτε να δείτε παρακάτω ή στο κατάστημά μας στη Νέα Σμύρνη. Μπορείτε επίσης να μας καλέσετε στο τηλέφωνο: 210-9342852 ή να μας αποστείλετε ένα email στο: info@pateritsa.gr

Συσκευές Παθητικής Γυμναστικής

Σχετικά με εμάς

Στο κατάστημά μας στη Νέα Σμύρνη μπορείτε να βρείτε τη Συσκευή Παθητικής Γυμναστικής TENS, Ανατομικά Μαξιλάρια ΑυχέναΗλεκτρονικά Πιεσόμετρα Μπράτσου (Βραχίονα) & ΚαρπούΟρθοπεδικά Προϊόντα καθώς και Νοσηλευτικά είδηΑναπηρικά Αμαξίδια και Προϊόντα Εξοπλισμού Ιατρείου. Η εταιρεία ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ βρίσκεται δίπλα σας εδώ και 16 χρόνια για να προσφέρει άριστης ποιότητας ορθοπεδικά είδη και είδη νοσηλείας. Εξυπηρετούμε όλες τις περιοχές της Αττικής καθώς και όλη την Ελλάδα.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *