Ορθοπεδικά είδη στα Νότια Προάστια – Λαδόπουλος

Ορθοπεδικά είδη στα Νότια Προάστια

Αναζητάτε κατάστημα με ορθοπεδικά είδη στα Νότια Προάστια; Το pateritsa.gr διαθέτει μεγάλη γκάμα ορθοπεδικών προϊόντων, για οποιαδήποτε περίσταση. Στόχος μας, η ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μας. Αφουγκραζόμαστε το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε και τις ανάγκες σας, δίνοντας λύσεις και κατατοπίζοντας σας, για την επιλογή του προϊόντος που αναζητάτε.
Το έμπειρο προσωπικό μας είναι ικανό να σας βρει λύση και στις πιο απαιτητικές σας ανάγκες.

Επισκεφθείτε το κατάστημα μας με Ορθοπεδικά είδη στη Νέα Σμύρνη ή καλέστε μας για προσωπική ενημέρωση.
Μπορείτε ακόμη να κάνετε τις αγορές σας ηλεκτρονικά μέσω του e-shop μας. Η εταιρεία μας εμπορεύεται ποιοτικά και πιστοποιημένα προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές.

Το κατάστημά μας διαθέτει ορθοπεδικά προϊόντα όπως:

Πλήρης Γκάμα Προϊόντων | Ορθοπεδικά είδη στα Νότια Προάστια

Η εξαιρετικά μεγάλη γκάμα μας, μπορεί να καλύψει οποιαδήποτε ανάγκη. Παρέχουμε ποικίλες επιλογές, για να ικανοποιήσουμε και τις πιο εξεζητημένες ανάγκες σας. Φροντίζουμε να προμηθεύουμε τον πελάτη, με προϊόντα ορθοπεδικών ειδών εξαιρετικής ποιότητας, πιστοποιημένα από ιατρικούς οργανισμούς. Σε συνδυασμό με την κατάλληλη επιλογή προϊόντος, σας παρέχουμε τις σωστές λύσεις, με γνώμονα το πρόβλημα σας.

Ορθοπεδικά Είδη Νότια Προάστια - Πιεσόμετρα

-13%
+
-15%
+
-13%
+
-11%
+
+

Το κατάλληλο ορθοπεδικό προϊόν για εμένα

Για να σας κατατοπίσουμε έτσι ώστε να βρείτε το προϊόν που χρειάζεστε, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 210-9342852.
Κάποιος από το έμπειρο προσωπικό μας, θα σας καθοδηγήσει αναλόγως το προϊόν που αναζητάτε. Μπορείτε ακόμη να μας επισκεφθείτε στο κατάστημά μας στη Νέα Σμύρνη, έτσι ώστε να υπάρξει προσωπική ενημέρωση παρουσιάζοντας τα χαρακτηριστικά και τις δυνατότητες του κάθε προϊόντος μας.

Δείτε τα νέα μας προϊόντα

+
12.00
+
+
+
+
+
15.00
-8%
+
+

Φυσικό κατάστημα με Ορθοπεδικά είδη στα Νότια Προάστια

Οι αποστολές γίνονται άμεσα, με παράδοση εντός 1-2 εργάσιμων ημερών εντός Αττικής και έως 5 εργάσιμες ημέρες για την υπόλοιπη Ελλάδα.
Διαθέτουμε ποιοτικά και πιστοποιημένα ορθοπεδικά προϊόντα καθώς και εγκεκριμένα όργανα μέτρησης όπως ηλεκτρονικά πιεσόμετρα, από δημόσιους φορείς.
Σε περίπτωση που χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα κάποιου προϊόντος, παρακαλούμε καλέστε μας στο τηλέφωνο: 210-9342852 ή επικοινωνήστε μαζί μας:

Επικοινωνία

Δείτε τα ορθοπεδικά προϊόντα μας

+
+
15.00
+

Ορθοπεδικά

Στρώμα Rea Acupressure Mat

42.00
-11%
+
36.00 32.00
+
5.50

Σχετικά με εμάς

Στο κατάστημά μας στη Νέα Σμύρνη μπορείτε να βρείτε ορθοπεδικά είδη, προϊόντα νοσηλείας, αμαξίδια, προϊόντα εξοπλισμού ιατρείου καθώς και πολλά άλλα προϊόντα.
Η εταιρεία ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ βρίσκεται δίπλα σας εδώ και 16 χρόνια, για να προσφέρει άριστης ποιότητας ορθοπεδικά και νοσηλευτικά είδη. Εξυπηρετούμε όλες τις περιοχές της Αττικής καθώς και όλη την Ελλάδα.

Δείτε Αναπηρικά μας αμαξίδια

-10%
+

Αναπηρικά Αμαξίδια

Μαξιλάρι Κόκκυγα Με Οπή

73.00 66.00
+

Αξεσουάρ Αμαξιδίων

Στήριγμα Πλάτης Τύπου Βucket

49.00
+

Αναπηρικά Αμαξίδια

Μαξιλάρι Αμαξιδίου Pumel Cushion

59.50
-4%
+

Αναπηρικά Αμαξίδια

Καρέκλα Τροχήλατη Αλουμινίου

260.00 250.00
+

Αναπηρικά Αμαξίδια

Ράμπα Ανάβαση Πτυσσόμενη 95cm

212.00
-16%
+
285.00 240.00

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *