Ορθοπεδικά Είδη στην Έδεσσα

Ορθοπεδικά είδη στην Έδεσσα

Ορθοπεδικά είδη στην Έδεσσα | Αναζητάτε κατάστημα με ορθοπεδικά είδη το οποίο εξυπηρετεί την Έδεσσα; Το κατάστημα μας με ορθοπεδικά είδη, εξυπηρετεί όλη την Ελλάδα, αποστέλλοντας άμεσα όλα μας τα προϊόντα. Βρείτε ποικιλία από ποιοτικά και αποτελεσματικά ορθοπεδικά προϊόντα, σε ανταγωνιστικές τιμές. Κύριος στόχος μας, είναι η άμεση και κατατοπιστική σας εξυπηρέτηση. Βρισκόμαστε στη διάθεση σας, για να σας βοηθήσουμε ως προς την επιλογή του προϊόντος που χρειάζεστε, αλλά και για τη διαθεσιμότητα όλων των προϊόντων μας. Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210-9342852 και κάποιος από το προσωπικό μας θα σας βοηθήσει σε οποιαδήποτε απορία έχετε.

Ορθοπεδικά Είδη στην Έδεσσα | Ποικιλία προϊόντων

Στο Pateritsa.gr θα βρείτε μεγάλη ποικιλία προϊόντων σε όλες τις κατηγορίες μας. Θέλουμε να ικανοποιήσουμε όλα τα γούστα και προτιμήσεις όλων των πελατών μας, γι’ αυτό επιλέγουμε τα πιο ποιοτικά και αποτελεσματικά προϊόντα. Παρακάτω μπορείτε να επιλέξετε την κατηγορία για την οποία ενδιαφέρεστε, και έπειτα το προϊόν που ικανοποιεί τις ανάγκες σας. Πραγματοποιήστε τώρα την ηλεκτρονική σας παραγγελία άμεσα και εύκολα. Πιο συγκεκριμένα διαθέτουμε:

Πόσο σύντομα μπορώ να έχω το προϊόν που επέλεξα;

Τρόποι αποστολής

  • Τα προϊόντα αποστέλλονται με ΕΛΤΑ Courier την επόμενη εργάσιμη ημέρα από την παραγγελία σας. Το κόστος αποστολής διαμορφώνεται σύμφωνα με τον παρακάτω πίνακα:
Υπηρεσία Express
Επόμενη Ημέρα
Χρέωση (€ έως 2 Kg) Χρέωση (επιπλέον Kg) Χρόνος Παράδοσης (Εργάσιμες Ημέρες) Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€
Εντός Αττικής € 3.00 έως 2Kg € 1.00 / 1Kg 1-2 ΝΑΙ
Εκτός Αττικής € 3.00 έως 2Kg € 1.00 / 1Kg 1-5 ΟΧΙ

 

  • Τα ογκώδη προϊόντα στέλνονται με πρακτορείο μεταφορών και όχι με courier (Σε περιοχές εκτός Αθηνών) Η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε είναι κατάθεση σε τράπεζα και αποστολή με πρακτορείο.

Που μπορώ να βρω ορθοπεδικά είδη σε ανταγωνιστικές τιμές;

Το κατάστημα μας, στη Νέα Σμύρνη Αττικής, εξυπηρετεί όλη την Ελλάδα αποστέλλοντας άμεσα τα προϊόντα που έχετε επιλέξει. Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα σε προϊόντα Gibaud, Προϊόντα Ακράτειας Ενηλίκων, Λάστιχα Ενδυνάμωσης,, Νάρθηκες, ΕπιγονατίδεςΤαινίες Κινησιολογίας, Ηλεκτρικές ΘερμοφόρεςΑνατομικά Μαξιλάρια ΑυχέναΗλεκτρονικά Πιεσόμετρα Μπράτσου (Βραχίονα) & ΚαρπούΟρθοπεδικά Προϊόντα καθώς και Νοσηλευτικά είδηΑναπηρικά Αμαξίδια και Προϊόντα Εξοπλισμού Ιατρείου. Η εταιρεία ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ βρίσκεται δίπλα σας εδώ και 16 χρόνια για να προσφέρει άριστης ποιότητας ορθοπεδικά είδη και είδη νοσηλείας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *