Νάρθηκας Χεριού για Τενοντίτιδα

Νάρθηκας Χεριού για Τενοντίτιδα

Ο νάρθηκας χεριού για τενοντίτιδα, μπορεί να μειώσει τον πόνο και το πρήξιμο στο χέρι, παρέχοντας ομοιόμορφη πίεση γύρω από τους προσβεβλημένους τένοντες και μύες. Οι νάρθηκες που διαθέτει το κατάστημα μας, παρέχουν υποστήριξη στον καρπό για τενοντίτιδα, αρθρίτιδα και άλλους πόνους στα χέρια. Τι είναι η τενοντίτιδα; Από τι προκαλείται; Μπορείτε να την καταπολεμήσετε; Δείτε όλες τις πληροφορίες παρακάτω, στο αναλυτικό μας άρθρο.

Νάρθηκας Χεριού για Τενοντίτιδα | Τι είναι η τενοντίτιδα του χεριού;

Εάν πονάει ο καρπός ή το χέρι σας, και αισθάνεστε μούδιασμα σε αυτές τις περιοχές, μπορεί να πάσχετε από τενοντίτιδα. Η τενοντίτιδα, προκύπτει από την υπερβολική καταπόνηση των δακτύλων και του χεριού σας. Σε μικροσκοπικό επίπεδο, οι καταπονημένοι τένοντες στο χέρι, σχηματίζουν μικροσκοπικές συμφύσεις. Αυτές οι συμφύσεις κάνουν τον τένοντα λιγότερο εύπλαστο και επομένως περιορίζουν την κίνησή του. Αυτό προκαλεί ερεθισμό στον τένοντα, ο οποίος με τη σειρά του προκαλεί πρήξιμο. Είναι γεγονός, πως η τενοντίτιδα, είναι μια από τις πιο κοινές μυοσκελετικές διαταραχές στις ημέρες μας. Αλλά μην ανησυχείτε! Υπάρχουν μέθοδοι που μπορούν να σας βοηθήσουν στην επούλωση της τενοντίτιδας του χεριού σας.

Πόνος στο χέρι από τενοντίτιδα; Χρησιμοποιήστε Νάρθηκα Χεριού για Τενοντίτιδα
Πόνος στο χέρι από τενοντίτιδα; Χρησιμοποιήστε Νάρθηκα Χεριού για Τενοντίτιδα

Τι προκαλεί την τενοντίτιδα του καρπού;

Η τενοντίτιδα εμφανίζεται κυρίως από παρατεταμένη ή επαναλαμβανόμενη χρήση που ασκεί υπερβολική πίεση στους τένοντες του καρπού. Αυτές οι δραστηριότητες περιλαμβάνουν:

👉 Αθλητισμός – γυμναστική, γκολφ, τένις ή άλλα αθλήματα ρακέτας
👉 Χειροκίνητη εργασία – βαφή, ξυλουργική, κοπή ξύλου, σφυρηλάτηση, πλινθοδομή, επαναλαμβανόμενη χρήση κατσαβιδιών ή δονούμενων μηχανημάτων
👉 Χόμπι – πλέξιμο, ράψιμο ή κηπουρική
👉 Εργασία γραφείου – υπερβολική χρήση υπολογιστή, πληκτρολογίου και ποντικιού

Άλλες αιτίες μπορούν να αποδοθούν σε μια ποικιλία δραστηριοτήτων που περιλαμβάνουν επαναλαμβανόμενο, δυνατό πιάσιμο των χεριών. Πολλοί άνθρωποι αναπτύσσουν τενοντίτιδα καρπού όταν υπάρχει μια ξαφνική αλλαγή στη διάρκεια των επαναλαμβανόμενων δραστηριοτήτων ή υπάρχει μια αύξηση της δύναμης που ασκείται στους τένοντες.

Νάρθηκας χεριού για τη θεραπεία τενοντίτιδας

Στις περισσότερες περιπτώσεις, ένας νάρθηκας καρπού για τενοντίτιδα, είναι χρήσιμος για να βοηθήσει τις φυσικές θεραπευτικές ικανότητες της άρθρωσης σας. Αυτό συμβαίνει επειδή ο νάρθηκας επιτρέπει στην άρθρωση του καρπού τη συνεχή ξεκούραση, ειδικά τη νύχτα όταν κοιμάστε. Ο νάρθηκας ξεκουράζει το χέρι, στη φυσική και «ουδέτερη θέση» του. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει καμία πίεση στην άρθρωση. Θα πρέπει πάντα να φοράτε ένα νάρθηκα χεριού, το βράδυ ενώ κοιμάστε ή και την ημέρα, ανάλογα με τη σοβαρότητα τραυματισμού.

Τοποθέτηση Νάρθηκας Χεριού για Τενοντίτιδα
Τοποθέτηση Νάρθηκας Χεριού για Τενοντίτιδα

Νάρθηκας Χεριού για Τενοντίτιδα | Προσοχή στη χρήση του!

Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις, όπου ένας νάρθηκας εμποδίζει τη διαδικασία επούλωσης ή κάνει την κατάσταση ακόμα πιο επώδυνη. Ορισμένες παθήσεις απαιτούν να φοράτε νάρθηκα καρπού κάθε ημέρα και κάθε ώρα. Ωστόσο Η μόνη φορά που θα πρέπει να φοράτε ένα νάρθηκα καρπού κατά τη διάρκεια της ημέρας είναι εάν πρόκειται να καταπονήσετε υπερβολικά το χέρι σας. Για παράδειγμα, εάν ξέρετε ότι θα σηκώσετε κάτι βαρύ, τότε ένας νάρθηκας χεριού μπορεί να σας βοηθήσει στη στήριξη του επιπλέον βάρους. Στην περίπτωση της τενοντίτιδας, η κίνηση του καρπού και των δακτύλων, εμποδίζει να σχηματιστούν οι συμφύσεις των τενόντων βαθιά μέσα στην άρθρωση του καρπού. Εφόσον οι τένοντες είναι πρησμένοι, πρέπει να αποστραγγίζετε το υγρό από την άρθρωση όσο πιο συχνά γίνεται. Εάν η άρθρωση του καρπού είναι ακίνητη συνεχώς, η αποστράγγιση του υγρού δεν πραγματοποιείται αποτελεσματικά.

Νάρθηκες χεριού

+
15.00
+
+
+
+

Που μπορώ να βρω μεγάλη ποικιλία σε νάρθηκες χεριού;

ΝΑΡΘΗΚΕΣ

Το κατάστημα μας, στη Νέα Σμύρνη, διαθέτει μεγάλη ποικιλία σε Νάρθηκες, Επιγονατίδες, Λάστιχα Ενδυνάμωσης, Ταινίες Κινησιολογίας, Ηλεκτρικές ΘερμοφόρεςΑνατομικά Μαξιλάρια ΑυχέναΗλεκτρονικά Πιεσόμετρα Μπράτσου (Βραχίονα) & ΚαρπούΟρθοπεδικά Προϊόντα καθώς και Νοσηλευτικά είδηΑναπηρικά Αμαξίδια και Προϊόντα Εξοπλισμού Ιατρείου. Η εταιρεία ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ βρίσκεται δίπλα σας εδώ και 16 χρόνια για να προσφέρει άριστης ποιότητας ορθοπεδικά είδη και είδη νοσηλείας. Εξυπηρετούμε όλες τις περιοχές της Αττικής καθώς και όλη την Ελλάδα.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *