Επιγονατίδες και Ορθοπεδικά είδη γόνατου

Επιγονατίδες και Ορθοπεδικά είδη γόνατου

Ο πόνος στο γόνατο, είναι ένα από τα πιο κοινά προβλήματα υγείας που υποφέρουν οι άνθρωποι. Το βάρος που αντέχουν τα γόνατα είναι αρκετό, ωστόσο σε κάποιες περιπτώσεις δημιουργούνται πολλά προβλήματα σε αυτά. Σε περίπτωση που αθλείστε, τρέχετε ή σηκώνετε βάρη τακτικά, υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες να τραυματιστείτε στο γόνατο σας. Γι’ αυτό υπάρχουν τα ορθοπεδικά είδη γόνατου, οι προστατευτικές επιγονατίδες – Νάρθηκες. Οι προστατευτικές επιγονατίδες ή νάρθηκες, προσφέρουν σταθερότητα στο γόνατο, μειώνουν τις πιθανότητες μικροτραυματισμών ενώ προσφέρουν αρκετή ευελιξία στις ασκήσεις ή στην καθημερινότητα σας.

Πως χρησιμοποιώ τις Επιγονατίδες; | Ορθοπεδικά είδη γόνατου

Οι προστατευτικές επιγονατίδες, θα πρέπει να χρησιμοποιούνται σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού σας. Η συχνότητα χρήσης της επιγονατίδας εξαρτάται από το είδος του και το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Μερικές φορές μπορεί να είναι αναγκαία η χρήση της επιγονατίδας όλη την ημέρα, μερικές φορές μόνο κατά τη διάρκεια αθλητισμού, άσκησης ή σωματικής δραστηριότητας. Θα χρειαστεί να ελέγξετε την επιγονατίδα κατά τη διάρκεια των δραστηριοτήτων για να βεβαιωθείτε ότι δεν έχει μετακινηθεί. Η λανθασμένη τοποθέτηση επιγονατίδας μπορεί να βλάψει τον ασθενή.

Δείτε τις επιγονατίδες μας

+
+
-13%
+
+
Πως χρησιμοποιώ μια επιγονατίδα; Οδηγίες Χρήσης Επιγονατίδας
Πως χρησιμοποιώ μια επιγονατίδα; Οδηγίες Χρήσης Επιγονατίδας

Ποια είναι τα είδη των προστατευτικών επιγονατίδων που υπάρχουν;

1. Ελαστική επιγονατίδα

Διατίθενται σε διαφορετικά μεγέθη και μπορείτε να τις περάσετε ακριβώς πάνω από το γόνατό σας. Παρέχουν συμπίεση και υποστήριξη στο γόνατο, τα οποία βοηθούν στον έλεγχο του οιδήματος και του πόνου. Οι ελαστικές επιγονατίδες, συχνά λειτουργούν καλύτερα για τον ήπιο πόνο στο γόνατο και βοηθούν στην ελαχιστοποίηση της αρθρίτιδας. Οι ελαστικές επιγονατίδες είναι άνετες και μπορείτε να τις φοράτε ακόμη και κάτω από τα ρούχα σας.

Επιγονατίδα Ελαστική

2. Επίδεση επιγονατίδας

Αυτό το είδος επιγονατίδας ταιριάζει περισσότερο σε αθλητές, που αντιμετωπίζουν ήπιο έως μέτριο πόνο στο γόνατο, παρέχοντας περισσότερη υποστήριξη από τις ελαστικές επιγονατίδες. Αυτές οι επιγονατίδες τοποθετούνται και αφαιρούνται εύκολα, ενώ μπορούν να χρησιμοποιηθούν κατά την προπόνηση.

Επίδεση Επιγονατίδας Neoprene

3. Τηλεσκοπικοί νάρθηκες

χρησιμοποιούνται συχνά μετά την επέμβαση, για ασθενείς που χρειάζονται υψηλότερο επίπεδο προστασίας και υποστήριξης. Αυτός ο τύπος νάρθηκα, έχει τη δυνατότητα να κρατάει το γόνατό σας στη σωστή ευθυγράμμιση όταν λυγίζει, για να βοηθήσει στην επούλωση και στην αποφυγή περαιτέρω τραυματισμών. Ο γιατρός σας μπορεί να συστήσει ένα αρθρωτό στήριγμα γονάτου μετά την επέμβαση. Οι αρθρωτοί νάρθηκες είναι είτε άκαμπτοι είτε μαλακοί, με τους μαλακούς να παρέχουν λιγότερη στήριξη από τους άκαμπτους.

Νάρθηκας Οπίσθιου Χιαστού Τεσσάρων Σημείων 4POWER

Που μπορείτε να βρείτε επιγονατίδες και ποικιλία σε ορθοπεδικά είδη γόνατου;

ΕΠΙΓΟΝΑΤΙΔΕΣ

Το κατάστημα μας, στη Νέα Σμύρνη, διαθέτει μεγάλη ποικιλία σε Νάρθηκες, Λάστιχα Ενδυνάμωσης, Ταινίες Κινησιολογίας, Ηλεκτρικές ΘερμοφόρεςΑνατομικά Μαξιλάρια ΑυχέναΗλεκτρονικά Πιεσόμετρα Μπράτσου (Βραχίονα) & ΚαρπούΟρθοπεδικά Προϊόντα καθώς και Νοσηλευτικά είδηΑναπηρικά Αμαξίδια και Προϊόντα Εξοπλισμού Ιατρείου. Η εταιρεία ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ βρίσκεται δίπλα σας εδώ και 16 χρόνια για να προσφέρει άριστης ποιότητας ορθοπεδικά είδη και είδη νοσηλείας. Εξυπηρετούμε όλες τις περιοχές της Αττικής καθώς και όλη την Ελλάδα.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *