Ορθοπεδικά είδη στη Νέα Σμύρνη – Λαδόπουλος

Ορθοπεδικά είδη στη Νέα Σμύρνη

Στο κατάστημα μας με Ορθοπεδικά είδη στη Νέα Σμύρνη, μπορείτε να προμηθευτείτε εύκολα και γρήγορα ότι προϊόν επιθυμείτε.

Δείτε τα bestseller μας

-13%
+
+
+
Εξαντλημένο
-16%
+
-13%
+

Το pateritsa.gr διαθέτει μεγάλη γκάμα ορθοπεδικών προϊόντων και όχι μόνο. Το έμπειρο προσωπικό μας βρίσκεται στη διάθεσή σας έτσι ώστε σας κατατοπίσει στο προϊόν το οποίο αναζητάτε.
Παρακάτω μπορείτε να βρείτε, όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τα προϊόντα που διαθέτουμε στο ηλεκτρονικό και φυσικό μας κατάστημα.

Που μπορώ να βρω Ορθοπεδικά είδη στη Νέα Σμύρνη;

Το κατάστημα μας βρίσκεται στην οδό Αγχιάλου 37 στη Νέα Σμύρνη και εξειδικεύεται στο εμπόριο Ορθοπεδικών Ειδών. Μπορείτε να επικοινωνήσετε άμεσα με το έμπειρο προσωπικό μας στο 210-9342852.

Ορθοπεδικά Προϊόντα που διαθέτει το κατάστημα μας στη Ν. Σμύρνη

Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα προϊόντων για άμεση παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα αλλά και αγορά μέσω του eshop μας.
Το κατάστημά μας διαθέτει ποιοτικά και εγκεκριμένα προϊόντα όπως:

↪️ Ορθοπεδικά είδη

↪️ Ηλεκτρονικά Πιεσόμετρα Μπράτσου (Βραχίονα) & Καρπού

↪️ Αναπηρικά Αμαξίδια

↪️ Νοσηλευτικά Είδη

↪️ Εξοπλισμός Ιατρείου

↪️ Συσκευές Μετρήσεων

Γιατί να επιλέξετε εμάς για τις αγορές Ορθοπεδικών Ειδών που χρειάζεστε;

Το κατάστημα μας εξυπηρετεί με γνώμονα τις απαιτήσεις σας και τη σωστή κατατόπιση ως προς την επιλογή του ορθοπεδικού προϊόντος που θέλετε να αποκτήσετε.
Η ποικιλία σε όλα τα ορθοπεδικά είδη που διαθέτουμε, σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε ακριβώς αυτό που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες.

Πως μπορώ να επιλέξω το κατάλληλο ορθοπεδικό προϊόν για εμένα;

Το έμπειρο προσωπικό μας είναι στη διάθεσή σας, έτσι ώστε να σας κατατοπίσει ως προς το καταλληλότερο προϊόν που έχετε ανάγκη. Μπορείτε να βρείτε όλα μας τα προϊόντα μέσω του e-shop μας.

Το κατάστημά μας παρέχει αξιόπιστα και εγγυημένα προϊόντα, για τις δικές σας απαιτήσεις και ανάγκες. Σε περίπτωση που θέλετε να μάθετε οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με κάποιο προϊόν ή και τη διαθεσιμότητά του, επικοινωνήστε μαζί μας για προσωπική ενημέρωση.

E-SHOP    Επικοινωνία

Φυσικό Κατάστημα με Ορθοπεδικά είδη στη Νέα Σμύρνη

Χαρακτηριστικό μας η άμεση εξυπηρέτηση και η αυθημερόν αποστολή των προϊόντων μας σε όλη την Ελλάδα. Οι αποστολές γίνονται την ίδια ημέρα, με παράδοση εντός 1-2 εργάσιμων ημερών εντός Αττικής και έως 5 εργάσιμες ημέρες για την υπόλοιπη Ελλάδα.
Φροντίζουμε να μείνετε ικανοποιημένοι με τα ποιοτικά και εγκεκριμένα προϊόντα που προσφέρουμε.

Δείτε τα ορθοπεδικά προϊόντα μας

+
+
15.00
+

Ορθοπεδικά

Στρώμα Rea Acupressure Mat

42.00
-11%
+
36.00 32.00
+
5.50

Σχετικά με εμάς

Στο κατάστημά μας στη Νέα Σμύρνη μπορείτε να βρείτε ορθοπεδικά είδη, προϊόντα νοσηλείας, αμαξίδια, προϊόντα εξοπλισμού ιατρείου καθώς και πολλά άλλα προϊόντα.
Η εταιρεία ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ βρίσκεται δίπλα σας εδώ και 16 χρόνια, για να προσφέρει άριστης ποιότητας ορθοπεδικά και νοσηλευτικά είδη. Εξυπηρετούμε όλες τις περιοχές της Αττικής καθώς και όλη την Ελλάδα.

Δείτε τα νέα μας προϊόντα

+
12.00
+
+
+
+
+
15.00
-8%
+
+

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *