Καθίζηση Σπονδύλου

Τι είναι η καθίζηση σπονδύλου;

Η καθίζηση σπονδύλου είναι μια κατάσταση όπου η οστική στήλη βρίσκεται σε μια θέση που προκαλεί πίεση στους μυς και τους τένοντες. Αυτή η κατάσταση μπορεί να προκληθεί από μακροχρόνια στάση ή καθιστική θέση, όπως για παράδειγμα κατά τη διάρκεια εργασίας στο γραφείο. Η καθίζηση μπορεί να προκαλέσει μυϊκή αδυναμία, πόνο στην πλάτη και το λαιμό, αλλά και προβλήματα στην κυκλοφορία του αίματος. Ωστόσο, υπάρχουν προϊόντα αντιμετώπισης. Μπορείτε να επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα των προϊόντων μας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ποια είναι τα συμπτώματα της καθίζησης σπονδύλου;

Η καθίζηση σπονδύλου μπορεί να προκαλέσει σημαντικό πόνο στην πλάτη και τους γοφούς. Επιπροσθέτως, οι δίσκοι στη σπονδυλική στήλη μπορεί να χάσουν το αρχικό τους ύψος και να μην παρέχουν τη σωστή στήριξη στη σπονδυλική στήλη. Η καθίζηση μπορεί επίσης να επηρεάσει την κίνηση και τον ισορροπία. Άλλα συμπτώματα μπορεί να περιλαμβάνουν περιορισμένη κίνηση στην πλάτη και κόπωση.

Τα συμπτώματα της καθίζησης σπονδύλου περιλαμβάνουν:

  • Πόνο στο κάτω μέρος της πλάτης. Ο πόνος μερικές φορές περιγράφεται ως θαμπός και μπορεί να έρχεται και να φεύγει συνεχώς.
  • Ισχιαλγία. Είναι ο πόνος που ξεκινά από τους γλουτούς και εκτείνεται κάτω από το πόδι.
  • Βαρύ αίσθημα στα πόδια, που μπορεί να οδηγήσει σε κράμπες στο ένα ή και στα δύο πόδια.
  • Μούδιασμα ή μυρμήγκιασμα στους γλουτούς, το πόδι.
  • Αδυναμία στο πόδι.
  • Πόνο, που επιδεινώνεται όταν στέκεστε για μεγάλα χρονικά διαστήματα ή περπατάτε.

Πως αντιμετωπίζεται η καθίζηση σπονδύλου;

Η επιλογή των θεραπειών καθίζησης σπονδύλου, εξαρτάται από το τι προκαλεί τα συμπτώματά σας, τη θέση του προβλήματος και τη σοβαρότητα των συμπτωμάτων σας. Εάν τα συμπτώματά είναι ήπια, ο προσωπικός σας γιατρός, μπορεί να σας συστήσει πρώτα κάποιες θεραπείες αυτοεξυπηρέτησης. Εάν αυτά δεν λειτουργούν και τα συμπτώματα επιδεινώνονται, τότε μπορεί να σας συστήσει φυσικοθεραπεία, φαρμακευτική αγωγή και τέλος, χειρουργική επέμβαση.

  • Εφαρμόστε θερμότητα: Η θερμότητα είναι συνήθως η καλύτερη επιλογή για τον πόνο που οφείλεται στην οστεοαρθρίτιδα.
  • Εφαρμόστε κρύο: Εάν η ζέστη δεν ανακουφίζει τα συμπτώματά σας, δοκιμάστε να βάλετε πάγο (π.χ. μια παγοκύστη, παγωμένη συσκευασία gel).
  • Άσκηση: Η άσκηση είναι χρήσιμη για την ανακούφιση του πόνου, την ενδυνάμωση των μυών. Επίσης συμβάλει και στη στήριξη της σπονδυλικής στήλης και τη βελτίωση της ευελιξίας και της ισορροπίας.

Που μπορώ να βρω προϊόντα αντιμετώπισης καθίζησης σπονδύλου;

Στο κατάστημά μας στη Νέα Σμύρνη Αττικής, θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από ποιοτικά ορθοπεδικά προϊόντα για την αντιμετώπιση της καθίζησης σπονδύλου, σε πολλά μεγέθη. Επιπλέον, εξυπηρετούμε όλη την Ελλάδα με άμεση αποστολή των προϊόντων μας και επιδιώκουμε να παρέχουμε στους πελάτες μας τα πιο ποιοτικά και αποτελεσματικά προϊόντα στην αγορά. Στο κατάστημά μας θα βρείτε μεγάλη γκάμα προϊόντων Gibaud, Προϊόντα Ακράτειας Ενηλίκων, Λάστιχα Ενδυνάμωσης, Ταινίες Κινησιολογίας, Ηλεκτρικές Θερμοφόρες, Ανατομικά Μαξιλάρια Αυχένα, Ηλεκτρονικά Πιεσόμετρα Μπράτσου (Βραχίονα) & Καρπού, Ορθοπεδικά Προϊόντα, Νοσηλευτικά είδη, Αναπηρικά Αμαξίδια και Προϊόντα Εξοπλισμού Ιατρείου. Στην εταιρεία μας, ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ, επικεντρωνόμαστε στην άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας και προσφέρουμε άριστης ποιότητας ορθοπεδικά είδη εδώ και 16 χρόνια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *