Κάταγμα Άρθρωσης Καρπού

Τι είναι το κάταγμα άρθρωσης καρπού;

Το κάταγμα άρθρωσης καρπού είναι ένας πολύ επώδυνος και σοβαρός τραυματισμός. Ο πιο συνηθισμένος τρόπος που μπορεί να τραυματιστεί σοβαρά ο καρπός, είναι όταν οι άνθρωποι προσπαθούν να πιαστούν κατά τη διάρκεια μιας πτώσης και εν τέλει να προσγειωθούν δυνατά πάνω στο τεντωμένο τους χέρι. Είναι πολύ σημαντικό να θεραπευτεί ο σπασμένος καρπός το συντομότερο δυνατό. Στο παρακάτω άρθρο θα βρείτε πολλές χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με το κάταγμα της άρθρωσης του καρπού, όπως και προϊόντα αντιμετώπισης.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ποια είναι τα συμπτώματα του κατάγματος της άρθρωσης καρπού, πως θα το καταλάβω;

Ένας σπασμένος καρπός μπορεί να προκαλέσει αυτά τα συμπτώματα:

  • Έντονος πόνος που μπορεί να επιδεινωθεί όταν πιάνετε ή πιέζετε ή μετακινείτε το χέρι ή τον καρπό σας
  • Πρήξιμο
  • Μώλωπες
  • Εμφανής παραμόρφωση, όπως λυγισμένος καρπός

Πότε να καλέσω τον προσωπικό μου γιατρό;

Σε περίπτωση που ο καρπός είναι σπασμένος, χρειάζεται να επισκεφθείτε άμεσα έναν γιατρό ειδικά εάν έχετε μούδιασμα, πρήξιμο ή δυσκολία στην κίνηση των δακτύλων σας. Μια καθυστέρηση στη διάγνωση και τη θεραπεία μπορεί να οδηγήσει σε κακή επούλωση, μειωμένο εύρος κίνησης και μειωμένη δύναμη λαβής.

Δείτε τα ορθοπεδικά προϊόντα για καρπό!

+
15.00
+
+
+
+

Ποια είναι τα αίτια που μπορεί να οδηγήσουν σε κάταγμα της άρθρωσης καρπού;

Ο σπασμένος καρπός μπορεί να προκληθεί από:

  • Πτώσεις: Η πτώση με τεντωμένο το χέρι είναι μια από τις πιο κοινές αιτίες ενός σπασμένου καρπού.
  • Αθλητικοί τραυματισμοί: Πολλά κατάγματα καρπού συμβαίνουν κατά τη διάρκεια αθλημάτων επαφής ή αθλημάτων στα οποία μπορεί να προκληθεί πτώση επάνω σε τεντωμένο χέρι, όπως το πατινάζ ή το σνόουμπορντ.
  • Τροχαία μηχανοκίνητων οχημάτων: Τα ατυχήματα με μηχανοκίνητα οχήματα μπορεί να προκαλέσουν σπάσιμο των οστών του καρπού, μερικές φορές σε πολλά κομμάτια, και συχνά απαιτούν χειρουργική επισκευή.

Που θα βρω προϊόντα αντιμετώπισης κατάγματος της άρθρωσης του καρπού;

Στο κατάστημα μας, στη Νέα Σμύρνη Αττικής, θα βρείτε μεγάλη ποικιλία απόνάρθηκες καρπού και άλλα χρήσιμα ορθοπεδικά είδη για την αντιμετώπιση των κακώσεων και όχι μόνο! Εξυπηρετούμε όλη την Ελλάδα με άμεση αποστολή των προϊόντων σας οπουδήποτε και αν βρίσκεστε. Θέλουμε να σας προμηθεύουμε με τα πιο ποιοτικά και αποτελεσματικά προϊόντα της αγοράς! Κύριο μέλημα μας, η άμεση εξυπηρέτηση σας. Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα σε προϊόντα GibaudΠροϊόντα Ακράτειας ΕνηλίκωνΛάστιχα ΕνδυνάμωσηςΕπιγονατίδεςΤαινίες ΚινησιολογίαςΗλεκτρικές ΘερμοφόρεςΑνατομικά Μαξιλάρια ΑυχέναΗλεκτρονικά Πιεσόμετρα Μπράτσου (Βραχίονα) & ΚαρπούΟρθοπεδικά Προϊόντα καθώς και Νοσηλευτικά είδηΑναπηρικά Αμαξίδια και Προϊόντα Εξοπλισμού Ιατρείου. Η εταιρεία ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ βρίσκεται δίπλα σας εδώ και 16 χρόνια για να προσφέρει άριστης ποιότητας ορθοπεδικά είδη και είδη νοσηλείας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *