Ενοικίαση Αναπηρικού Αμαξιδίου

Ενοικίαση Αναπηρικού Αμαξιδίου

Αναζητάτε οικονομική και άμεση ενοικίαση αναπηρικού αμαξιδίου; Το κατάστημα μας, διαθέτει αναπηρικά αμαξίδια προς ενοικίαση. Η ενοικίαση αναπηρικού αμαξιδίου, διευκολύνει έναν ασθενή στην αντιμετώπιση μιας μετεγχειρητικής κατάστασης. Ακόμη, προσφέρει στον ασθενή τη δυνατότητα να συνεχίζει την καθημερινότητα του, χωρίς την υποχρέωση αγοράς ενός αμαξιδίου. Σε περίπτωση μικρό τραυματισμού, που η χρήση γίνεται για σύντομο χρονικό διάστημα, ο ενδιαφερόμενος δεν επιβαρύνεται με τον όγκο του αμαξιδίου μέσα στο σπίτι. Ακόμη, διαθέτουμε εκατοντάδες ορθοπεδικά είδη και όχι μόνο! Ανακαλύψτε τη μεγάλη γκάμα των προϊόντων μας επιλέγοντας παρακάτω ή τηλεφωνώντας στο 210-9342852, για άμεση επίλυση οποιασδήποτε απορίας προκύψει σχετικά με τα προϊόντα μας αλλά και για τη διαθεσιμότητα τους.  

Ενοικίαση αναπηρικών αμαξιδίων άμεσα και οικονομικά!

Προσφέρουμε εγγυημένα προϊόντα υψηλής ποιότητας, ενώ παράλληλα ελέγχουμε και φροντίζουμε να είναι πλήρως απολυμασμένα πριν την επόμενη παράδοση. Αξίζει να σημειωθεί πως η ενοικίαση ισχύει για ένα μήνα, ενώ σε περίπτωση ακύρωσης αφού το έχετε παραγγείλει θα πρέπει να μας καλέσετε στο 210-9342852 και θα σας καθοδηγήσουμε για όλη την διαδικασία που πρέπει να πραγματοποιηθεί. Παρακάτω μπορείτε να δείτε όλα τα χαρακτηριστικά του αναπηρικού αμαξίδιου που διαθέτουμε για άμεση ενοικίαση:

◾Συνολικό μήκος χωρίς υποπόδια 64cm,◾ συνολικό μήκος με υποπόδια 85cm,◾ συνολικό ύψος 90cm,◾ συνολικό πλάτος 59cm,◾πλάτος καθίσματος 43cm, ◾βάθος καθίσματος 40cm, ◾ύψος καθίσματος από έδαφος 48cm, ◾ύψος πλάτης 43cm, ◾σκελετός Μεταλλικός – grey/silver, ◾υποπόδια αφαιρούμενα, ◾ρυθμιζόμενο ύψος με μεταλλικά πατάκια, ◾εμπρόσθιοι τροχοί 200x50mm συμπαγείς, ◾οπίσθιοι τροχοί  12″ φουσκωτοί, ◾φρένα οπίσθιοι τροχοί, ◾πλαϊνά ανακλινόμενα, ◾ιμάντας στήριξης γάμπας ✅,◾ ζώνη ασφαλείας ✅,◾ πτυσσόμενο ✅.

Αναπηρικό Αμαξίδιο Με Μεσαίες Ρόδες Πτυσσόμενο

Που θα βρω κατάστημα για άμεση ενοικίαση αναπηρικού αμαξιδίου;

Στο κατάστημα μας, στη Νέα Σμύρνη Αττικής, θα βρείτε το κατάλληλο αναπηρικό αμαξίδιο για άμεση ενοικίαση! Εξυπηρετούμε όλη την Ελλάδα με άμεση αποστολή των προϊόντων σας οπουδήποτε και αν βρίσκεστε. Θέλουμε να σας προμηθεύουμε με τα πιο ποιοτικά και αποτελεσματικά προϊόντα της αγοράς! Κύριο μέλημα μας, η άμεση εξυπηρέτηση σας. Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα σε προϊόντα GibaudΠροϊόντα Ακράτειας ΕνηλίκωνΛάστιχα Ενδυνάμωσης, ΝάρθηκεςΕπιγονατίδεςΤαινίες ΚινησιολογίαςΗλεκτρικές ΘερμοφόρεςΑνατομικά Μαξιλάρια ΑυχέναΗλεκτρονικά Πιεσόμετρα Μπράτσου (Βραχίονα) & ΚαρπούΟρθοπεδικά Προϊόντα καθώς και Νοσηλευτικά είδηΑναπηρικά Αμαξίδια και Προϊόντα Εξοπλισμού Ιατρείου. Η εταιρεία ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ βρίσκεται δίπλα σας εδώ και 16 χρόνια για να προσφέρει άριστης ποιότητας ορθοπεδικά είδη και είδη νοσηλείας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *