Ορθοπεδικά Πέλματα για Άκανθα Πτέρνας

Ορθοπεδικά πέλματα για άκανθα πτέρνας

Η άκανθα πτέρνας είναι ένα από τα πιο κοινά πρόβλημα στα πόδια παγκοσμίως, με εκατομμύρια ανθρώπους να υποφέρουν κάθε χρόνο. Ευτυχώς, για τους περισσότερους ανθρώπους, υπάρχει μια αποτελεσματική και προσιτή λύση θεραπείας σε αυτήν την επώδυνη πάθηση των ποδιών. Στο Pateritsa.gr, προσφέρουμε τα κατάλληλα ορθοπεδικά πέλματα για άκανθα πτέρνας. Βρείτε όλα τα βοηθήματα πελμάτων που διαθέτουμε και κάντε δικό σας, εκείνο που ταιριάζει σε εσάς.

Δείτε τα προϊόντα πέλματος!

+
+
4.00
+
+
+

Τι είναι η Άκανθα Πτέρνας;

Η άκανθα πτέρνας είναι η ανάπτυξη που εμφανίζεται στο οστό της πτέρνας σας. Η ίδια η ανάπτυξη είναι αβλαβής, αλλά οδηγεί σε φλεγμονή του περιβάλλοντος ιστού, η οποία προκαλεί την ενόχληση και τον πόνο που αντιμετωπίζετε. Η άκανθα της πτέρνας συχνά αναπτύσσεται στην πίσω θέση λόγω της πελματιαίας απονευρωσίτιδας, η οποία είναι ένας ερεθισμός του συνδέσμου της πελματιαίας περιτονίας. Αυτός ο σύνδεσμος εκτείνεται σε όλη τη διαδρομή από την πτέρνα μέχρι τα δάχτυλα των ποδιών σας. Το υπερβολικό βάρος, η ακατάλληλη κίνηση του ποδιού και το πολύ στρες, είναι παράγοντες που μπορούν να επιδεινώσουν και να σκίσουν την πελματιαία περιτονία, οδηγώντας σε πελματιαία απονευρωσίτιδα.

Πόνος πτέρνας

Μπορούν να συμβάλουν θετικά τα ορθοπεδικά πέλματα για άκανθα πτέρνας;

Είναι πολύ σημαντικό να βρείτε εκείνα τα ορθοπεδικά πέλματα που εφαρμόζουν στο μέγιστο και δίνουν στα πόδια σας την υποστήριξη που απαιτείται. Τα πέλματα για άκανθα πτέρνας, είναι κατασκευασμένα από υλικό σιλικόνης που απορροφά τους κραδασμούς, ενώ μειώνει την πίεση στο κάτω μέρος του ποδιού, καθώς ανακουφίζει άμεσα το πόδι από τον πόνο. Οι πάτοι μπορούν να εφαρμόσουν άνετα στο εσωτερικό των παπουτσιών και να υποστηρίξουν πλήρως το πέλμα. Συμπερασματικά, τα ορθοπεδικά πέλματα για άκανθα πτέρνας, συμβάλουν θετικά στην αντιμετώπιση του πόνου, της σταθεροποίησης και της ανακούφισης του ποδιού.

Τι πρέπει να προσέξω για να αποφύγω την άκανθα πτέρνας;

Μπορείτε να αποφύγετε μια σειρά καταστάσεων που μπορούν να αυξήσουν τις πιθανότητες εμφάνισης άκανθας πτέρνας. Οι παράγοντες οι οποίοι μπορούν να οδηγήσουν στην ανάπτυξη της άκανθας μπορεί να είναι οι εξής:

  • Τρέξιμο και άλλα αθλήματα: Το τρέξιμο και το άλμα, ειδικά σε σκληρές επιφάνειες, προκαλούν φθορά στην πτέρνα και την καμάρα του ποδιού. Η συμμετοχή σε σκληρές δραστηριότητες θα μπορούσε επίσης να προκαλέσει τραύμα στην πτέρνα σας, όπως μώλωπες ή σκίσιμο της μεμβράνης.
  • Μεγαλώνοντας ηλικιακά: Συνήθως η άκανθα πτέρνας εμφανίζεται πιο συχνά σε άνδρες και γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας.
  • Ακατάλληλα υποδήματα: Είναι απίστευτα σημαντικό να φοράτε παπούτσια που υποστηρίζουν τα πόδια σας, ειδικά κατά τη διάρκεια αθλητικών δραστηριοτήτων. Τα παπούτσια που δεν εφαρμόζουν σωστά όχι μόνο είναι άβολα αλλά μπορούν να προκαλέσουν επιπλοκές όπως άκανθα φτέρνας και πελματιαία απονευρωσίτιδα.
  • Υποκείμενες ιατρικές παθήσεις: Άλλες παθήσεις όπως η πελματιαία απονευρωσίτιδα και η αρθρίτιδα μπορεί να προκαλέσουν άκανθα πτέρνας.

Που μπορώ να βρω ορθοπεδικά πέλματα για άκανθα πτέρνας;

ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ ΠΤΕΡΝΑΣ

Η εταιρεία ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ βρίσκεται δίπλα σας εδώ και 16 χρόνια για να προσφέρει άριστης ποιότητας ορθοπεδικά είδη και είδη νοσηλείας. Εξυπηρετούμε όλες τις περιοχές της Αττικής καθώς και όλη την Ελλάδα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *