Οικονομικές & Ποιοτικές Πατερίτσες | Ορθοπεδικά Είδη

Οικονομικές & Ποιοτικές πατερίτσες | Ορθοπεδικά είδη

Εάν αναρρώνετε από έναν τραυματισμό στο κάτω μέρος του σώματος, ένα καλό ζευγάρι πατερίτσες μπορεί να είναι ζωτικής σημασίας για την κινητικότητά σας. Οι πατερίτσες βοηθούν στη μείωση της πίεσης στα κάτω άκρα σας και διευρύνουν το κέντρο βάρους σας για να μειώσετε τον κίνδυνο πτώσης. Οι πατερίτσες, διατίθενται σε διάφορα στυλ και η επιλογή του σωστού θα εξαρτηθεί από τον τύπο του τραυματισμού και τις σωματικές σας ικανότητες. Στο κατάστημα μας, μπορείτε να βρείτε Οικονομικές & Ποιοτικές πατερίτσες. Πιο συγκεκριμένα διαθέτουμε 2 είδη πατερίτσας: Τις πατερίτσες μασχάλης και τις πατερίτσες αγκώνα. Κάντε δική σας εκείνη που ταιριάζει σε εσάς ανάλογα την περίπτωση σας.

Πατερίτσες Μασχάλης Αλουμινίου Ρυθμιζόμενες (Βακτηρίες)

Οικονομικές & Ποιοτικές πατερίτσες | Ποιοι είναι οι τύποι πατερίτσας;

Οι δύο κύριοι τύποι πατερίτσας είναι οι πατερίτσες αγκώνα, και οι πατερίτσες μασχάλης. Αν και οι πατερίτσες μασχάλης είναι ο πιο γνωστός τύπος, σε πολλές περιπτώσεις οι ασθενείς θα ήταν καλύτερο να χρησιμοποιούν πατερίτσες αντιβραχίου (αγκώνα). Υπάρχουν αρκετοί παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη. Πιο συγκεκριμένα:

  • Δύναμη – Τόσο οι πατερίτσες μασχάλης όσο και του αντιβραχίου απαιτούν δύναμη στο πάνω μέρος του σώματος από τον χρήστη. Χρειάζεται να υποστηρίξετε το βάρος σας με τους μύες του χεριού, του ώμου και του στήθους σας. Ωστόσο, οι πατερίτσες του αντιβραχίου τείνουν να απαιτούν περισσότερη δύναμη γενικά. Από την άλλη μεριά, βραχυπρόθεσμα, οι πατερίτσες μασχάλης μπορεί να είναι πιο εύχρηστες. Εάν έχετε περιορισμένη δύναμη στο πάνω μέρος του σώματος, θα ήταν προτιμότερο να επιλέξετε πατερίτσες μασχάλης
  • Στάση – Η στάση είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν επιλέγετε πατερίτσες. Πολλοί χρήστες που χρησιμοποιούν πρώτη φορά πατερίτσες μασχάλης τείνουν να σκύβουν πάνω από τις πατερίτσες. Αυτό μπορεί να είναι μια κακή συνήθεια, οδηγώντας τελικά σε καταπόνηση και μυϊκό πόνο. Οι πατερίτσες του αντιβραχίου, ωστόσο, ενθαρρύνουν την καλή στάση του σώματος στους χρήστες τους.
  • ΣυντονισμόςΟι πατερίτσες μασχάλης είναι γενικά εύκολες στη χρήση. Ενώ οι πατερίτσες αντιβραχίου μπορεί να είναι πιο δύσκολες στη βάδιση σε σχέση με τις πατερίτσες μασχάλης και συχνά απαιτούν τη συμβουλή ενός φυσιοθεραπευτή για να αξιοποιήσετε πλήρως τις πατερίτσες αντιβραχίου. Οι πατερίτσες του αντιβραχίου επιτρέπουν μεγαλύτερη ποικιλία σε στυλ βάδισης ενώ είναι πιο σταθερές σε ανώμαλο έδαφος. Εάν έχετε πρόβλημα με την ισορροπία και τον συντονισμό, καλύτερα να επιλέξετε πατερίτσες μασχάλης. Εάν χρειάζεστε περισσότερη ευελιξία από τις πατερίτσες σας, καλύτερα να επιλέξετε τις πατερίτσες αντιβραχίου
  • Άνεση – Οι πατερίτσες του αντιβραχίου διαθέτουν μανσέτα κάτω από τον αγκώνα. Η μανσέτα αυτή βοηθά στη μείωση της καταπόνησης, καθιστώντας αυτές τις πατερίτσες άνετες και εύκολες στη χρήση. Οι πατερίτσες μασχάλης, ωστόσο, πιέζουν το σώμα όταν χρησιμοποιούνται, οδηγώντας συχνά σε πόνο και εκδορές, ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλη επένδυση έχουν. Εάν η άνεση είναι το κύριο μέλημά σας, θα ήταν προτιμότερο ένα ζευγάρι πατερίτσες αντιβραχίου

Πατερίτσες Αγκώνος Ρυθμιζόμενες Ανοικτές (Βακτηρίες)

Η κατάλληλη επιλογή πατερίτσας για εμένα

Με βάση τα παραπάνω κριτήρια, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε 2 είδη πατερίτσας. Επιλέξτε εκείνες τις πατερίτσες που ταιριάζουν στις ανάγκες σας και θα σας κάνουν την καθημερινότητα ακόμα πιο εύκολη.  Η Άνεση, ο Συντονισμός, η Στάση και Δύναμη είναι κάποια βασικά κριτήρια τα οποία μπορούν να σας οδηγήσουν στη σωστή επιλογή πατερίτσας. Το προσωπικό μας. βρίσκεται στη διάθεση σας, έτοιμο να λύσει οποιαδήποτε απορία έχετε, ως προς την επιλογή και τη διαθεσιμότητα κάποιου προϊόντος. Επικοινωνήστε μαζί μας, επιλέγοντας παρακάτω.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Που μπορώ να να βρω ποιοτικές και οικονομικές πατερίτσες;

ΠΑΤΕΡΙΤΣΕΣ

Η εταιρεία ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ βρίσκεται δίπλα σας εδώ και 16 χρόνια για να προσφέρει άριστης ποιότητας ορθοπεδικά είδη και είδη νοσηλείας. Εξυπηρετούμε όλες τις περιοχές της Αττικής καθώς και όλη την Ελλάδα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *