Οικονομικές & Αξιόπιστες Πατερίτσες | Ορθοπεδικά Είδη

Οικονομικές & Αξιόπιστες πατερίτσες | Ορθοπεδικά είδη

Οι πατερίτσες παρέχουν υποστήριξη σε περιπτώσεις δυσκολίας στο περπάτημα ή σε περίπτωση που θέλετε να μειώσετε το βάρος στα πόδια σας. Είναι σταθερές και διατίθενται σε 2 τύπους. Υπάρχουν οι πατερίτσες μασχάλης και οι πατερίτσες βραχίονα. Για να επιλέξετε αυτή τη βοηθητική συσκευή θα χρειαστεί να εξετάσετε κάποιους παράγοντες ως προς το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε αλλά και το επίπεδο υποστήριξης που χρειάζεστε. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν βραχυπρόθεσμα, όπως κατά την ανάρρωση από ατύχημα ή χειρουργική επέμβαση, ή μακροπρόθεσμα όπως για παράδειγμα μόνιμη αναπηρία. Στο κατάστημα μας, μπορείτε να βρείτε οικονομικές & Αξιόπιστες πατερίτσες μέσα από μια μεγάλη γκάμα με ανταγωνιστικές τιμές!

Δείτε τα ορθοπεδικά βοηθήματα!

Πως μπορώ να Χρησιμοποιήσω τις Πατερίτσες;

Η σωστή τοποθέτηση της πατερίτσας είναι απαραίτητη, προκειμένου να ελαχιστοποιηθεί η πίεση και το βάρος από ένα τραυματισμένο πόδι. Είναι μια κοινή βοηθητική συσκευή που χρησιμοποιείται μετά από τραυματισμό ή χειρουργική επέμβαση. Οι οδηγίες σωστής χρήσης θα πρέπει να ληφθούν από κάποιον επαγγελματία γιατρό. Ωστόσο, παρακάτω μπορείτε να δείτε κάποια βασικά χαρακτηριστικά ως προς την σωστή χρήση της πατερίτσας. Πιο συγκεκριμένα:

  • Όταν στέκεστε σε όρθια στάση, η κορυφή των πατεριτσών σας πρέπει να είναι περίπου 1-2 ίντσες κάτω από τις μασχάλες σας
  • Οι χειρολαβές των πατεριτσών σας πρέπει να είναι στο ίδιο ύψος με την κορυφή της γραμμής των γοφών σας
  • Οι αγκώνες σας πρέπει να είναι ελαφρώς λυγισμένοι όταν κρατάτε τις χειρολαβές
  • Για να αποφύγετε βλάβη στα νεύρα και τα αιμοφόρα αγγεία στη μασχάλη σας, το βάρος σας πρέπει να στηρίζεται στα χέρια σας και όχι στα στηρίγματα της μασχάλης

Οικονομικές & Αξιόπιστες Πατερίτσες | Η Σωστή Επιλογή

Η επιλογή της σωστής πατερίτσας θα χρειαστεί να πραγματοποιηθεί, αφού πρώτα εξετάσετε κάποια βασικά ζητήματα. Σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε κάποιο βραχυπρόθεσμο τραυματισμό, η καλύτερη δυνατή επιλογή είναι οι πατερίτσες μασχάλης, διότι παρέχουν την απαραίτητη υποστήριξη μετά από κάποιο χειρουργείο ή τραυματισμό στο πόδι. Από την άλλη μεριά, η αντιμετώπιση ενός μακροπρόθεσμου τραυματισμού, πραγματοποιείται με τη βοήθεια των πατεριτσών αγκώνος. Οι πατερίτσες αυτές, παρέχουν μεγαλύτερη αντοχή και σταθερότητα στον χρήστη, ενώ συνήθως επιλέγεται από άτομα που αντιμετωπίζουν μακροπρόθεσμους τραυματισμούς ή και μόνιμες αναπηρίες.

Πατερίτσες Αγκώνος Κλειστές Ρυθμιζόμενες (Βακτηρίες)

Που Μπορώ να βρω Οικονομικές & Αξιόπιστες Πατερίτσες

ΠΑΤΕΡΙΤΣΕΣ

Η εταιρεία ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ βρίσκεται δίπλα σας εδώ και 16 χρόνια για να προσφέρει άριστης ποιότητας ορθοπεδικά είδη και είδη νοσηλείας. Εξυπηρετούμε όλες τις περιοχές της Αττικής καθώς και όλη την Ελλάδα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *