Είδη Ακράτειας όπως Πάνες, Βρακάκια και Υποσέντονα

Είδη ακράτειας όπως πάνες, βρακάκια και υποσέντονα

Η ακράτεια, είναι ένα πολύ συχνό φαινόμενο σε υπερήλικες, το οποίο τους απογοητεύει και τους ενοχλεί. Οι γυναίκες έχουν πολύ περισσότερες πιθανότητες από τους άνδρες να έχουν ακράτεια ούρων. Είναι πιθανό να το αναπτύξετε κατά τη διάρκεια ή μετά την εγκυμοσύνη, όταν οι ορμονικές αλλαγές και η πίεση στην περιοχή της πυέλου παρεμποδίζουν τη λειτουργικότητα της κύστης σας. Τα Είδη ακράτειας όπως πάνες, βρακάκια και υποσέντονα, χρησιμοποιούνται για τη διαχείριση των συμπτωμάτων του ανεπαρκούς ελέγχου της ουροδόχου κύστης και του εντέρου.

Τι είναι η ακράτεια;

Η ακράτεια είναι ένας όρος που περιγράφει οποιαδήποτε τυχαία ή ακούσια απώλεια ούρων από την ουροδόχο κύστη (ακράτεια ούρων) ή του εντέρου, τα κόπρανα ή τα αέρια από το έντερο (ακράτεια κοπράνων ή εντέρου). Η ακράτεια είναι μια ευρέως διαδεδομένη πάθηση που κυμαίνεται σε σοβαρότητα από «μια μικρή διαρροή» έως πλήρη απώλεια ελέγχου της ουροδόχου κύστης ή του εντέρου. Υπάρχουν πολλά είδη ακράτειας, όπως Πάνες, Βρακάκια και Υποσέντονα. Οι στρατηγικές διαχείρισης θα διαφέρουν ανάλογα με τον τύπο και την αιτία της ακράτειας, ενώ είναι σημαντικό να αντιμετωπιστεί με τις σωστές συμβουλές και υποστήριξη από επαγγελματίες γιατρούς.

Ακράτεια ούρων
Ακράτεια ούρων

Είδη ακράτειας | Πάνες, βρακάκια και υποσέντονα

Υπάρχουν πολλά προϊόντα ακράτειας στην αγορά που μπορούν να βοηθήσουν τα άτομα με ελαφριά έως μέτρια ακράτεια να παραμείνουν στεγνά και άνετα. Πιο συγκεκριμένα διαθέτουμε:

Πάνες-Βρακάκια: Οι πάνες ή τα βρακάκια ακράτειας, φαίνεται να είναι και τα πιο εξεζητημένα, εφόσον μπορούν να απορροφούν για μεγάλο χρονικό διάστημα μέσα στην ημέρα. Διατίθενται σε πολλά μεγέθη για όλους τους σωματότυπους, ενώ πολλά από αυτά διαθέτουν ένα λάστιχο για να μην υπάρξει καμία διαρροή.

Υποσέντονα: Τα υποσέντονα, χρησιμοποιούνται για την προστασία του στρώματος και του κρεβατιού, από τυχόν διαρροές. Εάν θέλετε να κοιμάστε χωρίς τον φόβο ότι θα λερώσετε, τότε επιλέξτε ένα υποσέντονο για το κρεβάτι σας. Όλα τα υποσέντονα, διαθέτουν αδιαβροχοποίηση, ενώ πλένονται και καθαρίζονται εύκολα.

Δείτε τα Προϊόντα Ακράτειας!

+
9.00
+
+
12.00
+
+

Που μπορώ να βρω είδη ακράτειας όπως πάνες, βρακάκια και υποσέντονα;

Το κατάστημα μας, διαθέτει μεγάλη ποικιλία σε είδη ακράτειας όπως πάνες, βρακάκια και υποσέντονα, την οποία μπορείτε να δείτε επιλέγοντας παρακάτω. Ακόμη μπορείτε να επικοινωνήσετε με το προσωπικό μας, έτσι ώστε να σας κατατοπίσει σχετικά με το προϊόν που χρειάζεστε, αλλά και για τη διαθεσιμότητα όλων των προϊόντων μας.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΚΡΑΤΕΙΑΣ

Η εταιρεία ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ βρίσκεται δίπλα σας εδώ και 16 χρόνια για να προσφέρει άριστης ποιότητας ορθοπεδικά είδη και είδη νοσηλείας. Εξυπηρετούμε όλες τις περιοχές της Αττικής καθώς και όλη την Ελλάδα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *