Προϊόντα Ακράτειας Ενηλίκων Πάνες, Βρακάκια, Υποσέντονα

Προϊόντα ακράτειας ενηλίκων πάνες, βρακάκια, υποσέντονα

Τουλάχιστον οι μισοί ηλικιωμένοι εμφανίζουν ακράτεια, η οποία μπορεί να περιλαμβάνει ακούσια διαρροή ούρων από την ουροδόχο κύστη ή αποβολή κοπράνων από το έντερο. Η ακράτεια ούρων είναι ιδιαίτερα συχνή στις γυναίκες, εξαιτίας της εγκυμοσύνης, τον τοκετό και την εμμηνόπαυση. Ένας από τους καλύτερους τρόπους αντιμετώπισης της ακράτειας είναι να φοράτε Πάνες, Βρακάκια και να χρησιμοποιείτε Υποσέντονα. Στο κατάστημα μας, μπορείτε να βρείτε προϊόντα ακράτειας ενηλίκων πάνες, βρακάκια, υποσέντονα, σε ανταγωνιστικές τιμές. Βρείτε τα όλα επιλέγοντας παρακάτω και κάντε δικό σας εκείνο που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΚΡΑΤΕΙΑΣ

Προϊόντα ακράτειας ενηλίκων | Πάνες, βρακάκια, υποσέντονα

Τα προϊόντα ακράτειας, μπορούν να κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη! Ο τύπος και τα χαρακτηριστικά μπορεί να διαφέρουν πολύ από προϊόν σε προϊόν, επομένως είναι σημαντικό να σκεφτείτε τον τρόπο ζωής σας και τις ανάγκες σας για να διασφαλίσετε ότι θα κάνετε μια έξυπνη επιλογή προϊόντος ακράτειας. Τα προϊόντα φροντίδας της ακράτειας παίζουν μεγάλο ρόλο στη βελτίωση της ποιότητας ζωής του χρήστη, παρέχοντάς του ασφάλεια, άνεση και αυτοπεποίθηση. Μπορείτε να βρείτε το κατάλληλο προϊόν που σας ταιριάζει και να απολαύσετε την καθημερινότητα σας δίχως καμία ανησυχία.

Πάνες και βρακάκια

Οι ειδικές πάνες για ακράτεια, κρίνονται απαραίτητες σε ενήλικες που αντιμετωπίζουν προβλήματα κινητικότητας και ακράτειας. Οι λεπτές πάνες απορροφούν ένα ή δύο φορτία ούρησης, ενώ οι πάνες για εκτεταμένη χρήση απορροφούν τέσσερα έως πέντε φορτία ούρησης. Η εφαρμογή του απορροφητικού επιθέματος ούρων, μαζί με την πάνα τύπου παντελονιού κάνει την αντικατάσταση της πάνας πολύ πιο εύκολη και πιο οικονομική. Από την άλλη μεριά, τα βρακάκια ακράτειας ενηλίκων διαθέτουν υπέρ απορροφητικό επίθεμα το οποίο βοηθάει στην κατακράτηση των αποθεμάτων. Ένα βρακάκι ακράτειας, είναι πιο άνετο όταν το φοράς σε σχέση με μια πάνα. Τα βρακάκια όπως και οι πάνες διατίθενται σε πολλά μεγέθη, ενώ συνήθως διαθέτουν λάστιχο το οποίο δεν επιτρέπει τη διαρροή στα ρούχα σας. Προσοχή! Δεν πρέπει να χρησιμοποιήσετε σερβιέτες αντί για πάνα η βρακάκι. Μπορεί να είναι πιο φθηνές, αλλά δεν διαθέτουν την ίδια τεχνολογία, με αποτέλεσμα να παραμένουν υγρές και να ερεθίζουν το δέρμα

Βρακάκια Ακράτειας Ενηλίκων

Προϊόντα ακράτειας ενηλίκων | Υποσέντονα

Ο ύπνος για τα άτομα με ακράτεια, μπορεί να μην επιτυγχάνεται πλήρως. Αυτό διότι, το άτομο που αντιμετωπίζει ακράτεια, δεν θα μπορέσει να είναι ήρεμο εάν ξέρει ότι υπάρχει κίνδυνος να λερώσει το κρεβάτι. Το κλειδί για τη διαχείριση αυτού του προβλήματος είναι η πρόληψη. Διαθέτοντας τα σωστά εργαλεία, μπορείτε να προσφέρετε στο αγαπημένο σας άτομο που αντιμετωπίζει ακράτεια, χαλάρωση και πλήρη απόλαυση. Ένα υποσέντονο για το κρεβάτι σας, είναι μια αρκετά καλή και πρακτική λύση! Το υποσέντονο, βοηθάει στην αποτροπή υγρασίας, υγρών και οσμών στο στρώμα. Τα υποσέντονα πλένονται κανονικά, ενώ διαθέτουν αδιαβροχοποίηση.

Αδιάβροχο Προστατευτικό Στρώματος Dry Sleep Coral

Που μπορώ να βρω πάνες, βρακάκια και υποσέντονα;

Το κατάστημα μας, στη Νέα Σμύρνη, διαθέτει μεγάλη ποικιλία σε πάνες, βρακάκια και υποσέντονα, την οποία μπορείτε να δείτε επιλέγοντας παρακάτω. Ακόμη μπορείτε να επικοινωνήσετε με το έμπειρο προσωπικό μας, έτσι ώστε να σας καθοδηγήσει σχετικά με το προϊόν που χρειάζεστε, αλλά και για τη διαθεσιμότητα του.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΚΡΑΤΕΙΑΣ

Η εταιρεία ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ βρίσκεται δίπλα σας εδώ και 16 χρόνια για να προσφέρει άριστης ποιότητας ορθοπεδικά είδη και είδη νοσηλείας. Εξυπηρετούμε όλες τις περιοχές της Αττικής καθώς και όλη την Ελλάδα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *