Βοηθήματα Μπάνιου – WC – Τουαλέτας

Βοηθήματα μπάνιου – WC – τουαλέτας

Η χρήση του μπάνιου πραγματοποιείται καθημερινά από όλους τους ανθρώπους. Αυτό σημαίνει πως χρησιμοποιείται και από ηλικιωμένους ανθρώπους οι οποίοι πιθανώς να αντιμετωπίζουν κινητικά και σωματικά προβλήματα. Ωστόσο, τα Βοηθήματα μπάνιου – WC – τουαλέτας, δεν αναφέρονται μόνο σε ηλικιωμένους, αλλά και σε ανθρώπους οποιασδήποτε ηλικίας που αντιμετωπίζουν κινητικά και σωματικά προβλήματα και χρειάζονται κάποιο βοήθημα για να επιτύχουν τη μέγιστη άνεση στο μπάνιο τους. Τα άτομα με ειδικές ανάγκες έχουν διαφορετικές ανάγκες, επομένως, απαιτούνται διαφορετικές ανέσεις όσον αφορά τη χρήση του μπάνιου. Η ένταξη αυτών των βοηθημάτων στη ζωή σας, θα παίξει σημαντικό ρόλο ως προς την άνεση σας. Τα βοηθήματα αυτά μπορεί να είναι ανυψωτικά καθίσματα τουαλέτας, φορητές καρέκλες μπάνιου ακόμη και λαβές τοίχου. Το κατάστημα μας, διαθέτει μεγάλη ποικιλία από βοηθήματα μπάνιου, και μπορείτε να τα βρείτε όλα επιλέγοντας παρακάτω.

ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ ΜΠΑΝΙΟΥ

Τι είναι το ανυψωτικό κάθισμα τουαλέτας;

Το ανυψωτικό κάθισμα τουαλέτας, είναι μια υποβοηθητική τεχνολογία για άτομα με περιορισμένη κινητικότητα, που έχει σχεδιαστεί για να τους βοηθά να χρησιμοποιούν την τουαλέτα ενώ κάθονται. Το ανυψωτικό κάθισμα μειώνει την απόσταση που χρειάζεται ο μεγαλύτερος ενήλικας για να χαμηλώσει στο κάθισμα. Η αύξηση λίγων ιντσών μπορεί να κάνει τη διαφορά όταν κάθεστε. Το κάθισμα αυτό, αποτελεί μια ολοκληρωμένη λύση για τη συνεχή φροντίδα ασθενών με μοναδικό στόχο την εξασφάλιση της άνεσης τους.

Ανυψωτικό Τουαλέτας 15cm Με Βίδες

Τι είναι η φορητή καρέκλα μπάνιου;

Η ύπαρξη μιας φορητής καρέκλας μπάνιου μπορεί να κάνει την καθημερινή χρήση της τουαλέτας πολύ πιο εύκολη και βολική για τους ηλικιωμένους και τα άτομα με κινητικά προβλήματα. Μια καρέκλα μπάνιου, μπορεί να διαθέτει πολλές λειτουργίες όπως: Ρυθμιζόμενο μήκος, Αδιαβροχοποίηση, ύπαρξη τροχών. Ο εξαιρετικός και προσεγμένος σχεδιασμός της κάθε καρέκλας μπάνιου που διαθέτουμε, υποδηλώνει ότι είναι εύκολη στη χρήση και στη μεταφορά. Έχουν σχεδιαστεί για να συνδυάζουν άνεση και ανθεκτικότητα. Η φορητή καρέκλα μπάνιου προστατεύεται από σκουριά, αφαιρείται το πλαστικό δοχείο για καθημερινή πλύση, ενώ προσφέρει τη μέγιστη ικανοποίηση στο χρήστη. Η καρέκλα μπάνιου αποτελεί ένα πολύ βολικό αξεσουάρ για να το έχετε στο σπίτι.

Καρέκλα Μπάνιου Αδιάβροχη

Που χρησιμεύει μια λαβή μπάνιου;

Η λαβή μπάνιου, κρίνεται απαραίτητη σε άτομα με αστάθεια ή κίνδυνο πτώσης στο μπάνιο. Οι λαβές μπάνιου, χρησιμεύουν στην είσοδο και την έξοδο από το μπάνιο με ασφάλεια. Η φορητότητα τους, τα κάνει ακόμη πιο χρήσιμα, αφού μπορείτε να τα έχετε μαζί σας σε ένα ταξίδι. Από την άλλη μεριά, υπάρχουν και οι λαβές, οι οποίες χρησιμοποιούνται για να μπορέσει ο ασθενής να κάτσει με ασφάλεια στην λεκάνη, αλλά και να σηκωθεί από αυτή.

Λαβή Τοίχου Ασφαλείας

Που μπορώ να βρω βοηθήματα μπάνιου – WC – τουαλέτας;

Το κατάστημα μας, στη Νέα Σμύρνη, διαθέτει μεγάλη ποικιλία σε βοηθήματα μπάνιου – WC – Τουαλέτας, την οποία μπορείτε να δείτε επιλέγοντας παρακάτω. Ακόμη μπορείτε να επικοινωνήσετε με το εξειδικευμένο προσωπικό μας, έτσι ώστε να σας καθοδηγήσει σχετικά με το προϊόν που χρειάζεστε, αλλά και για τη διαθεσιμότητα όλων των προϊόντων μας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ ΜΠΑΝΙΟΥ

Η εταιρεία ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ βρίσκεται δίπλα σας εδώ και 16 χρόνια για να προσφέρει άριστης ποιότητας ορθοπεδικά είδη και είδη νοσηλείας. Εξυπηρετούμε όλες τις περιοχές της Αττικής καθώς και όλη την Ελλάδα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *