Τι είναι ο Κηδεμόνας Κορμού για οσφυαλγία και λουμπάγκο;

Τι είναι ο κηδεμόνας κορμού για οσφυαλγία και λουμπάγκο;

Σε περίπτωση που κάθεστε σε ένα γραφείο για πολλές ώρες μέσα στην ημέρα, ή αφιερώνετε χρόνο για διάβασμα, η στάση του σώματος σας ίσως να μην είναι εκείνη που αρμόζει. Η λανθασμένη στάση μέσα στην καθημερινότητα, μπορεί να επιφέρει βλάβη στην σπονδυλική στήλη, πόνο στην πλάτη ακόμη και να βλάψει τους μυς. Τι είναι ο κηδεμόνας κορμού για οσφυαλγία και λουμπάγκο; Που χρησιμεύει; Ο κηδεμόνας κορμού, βοηθάει στη διατήρηση της σωστής στάσης τους σώματος ολοένα και περισσότερο με την πάροδο του χρόνου. Μπορείτε να τον τοποθετήσετε κάτω από τα ρούχα σας, έτσι ώστε να αισθάνεστε άνετοι και ταυτόχρονα να διατηρείτε μια σωστή στάση του σώματος. Στο κατάστημα μας, μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία σε κηδεμόνες κορμού, για όλες τις περιπτώσεις και γούστα. Ανακαλύψτε τη γκάμα μας, επιλέγοντας παρακάτω. Ακόμη μπορείτε να επικοινωνήσετε με το έμπειρο προσωπικό μας, για οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τη διαθεσιμότητα κάποιου προϊόντος.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ ΚΟΡΜΟΥ

Πως λειτουργεί ο κηδεμόνας κορμού για οσφυαλγία και λουμπάγκο;

Οι κηδεμόνες κορμού, είναι φορητές συσκευές που έχουν σχεδιαστεί για να υποστηρίζουν και να ευθυγραμμίζουν τη σπονδυλική σας στήλη. Ταυτόχρονα εμποδίζουν τους ώμους σας να γέρνουν προς τα εμπρός. Ο στόχος είναι να εκπαιδεύσετε το σώμα σας, μέσω της μυϊκής μνήμης, έτσι ώστε να επιτευχθεί μια μόνιμη καλή στάση. Μπορείτε να αγοράσετε κηδεμόνες κορμού διαφόρων μεγεθών και επιπέδων υποστήριξης. Πρέπει να επιλέξετε με προσοχή το σωστό μέγεθος που ταιριάζει σε εσάς. Δεν πρέπει να σας σφίγγει και ούτε να είναι πολύ χαλαρό, χρειάζεται να υπάρχει κάτι ενδιάμεσο για τη μέγιστη ικανοποίηση σας.

Νάρθηκας ΘΟΜΣΣ Με Κορδόνι Συμπίεσης

Τι είναι ο κηδεμόνας κορμού; | Συμβάλει θετικά στην πάθηση οσφυαλγίας και λουμπάγκο;

Ένας κηδεμόνας κορμού, μπορεί να είναι ένα αποτελεσματικό στοιχείο ενός ολοκληρωμένου σχεδίου θεραπείας για ορισμένες παθήσεις της σπονδυλικής στήλης, ενώ μπορεί να παρέχει την απαιτούμενη υποστήριξη στη σπονδυλική στήλη καθώς θεραπεύεται μετά από χειρουργική επέμβαση στην πλάτη. Η οσφυαλγία (λουμπάγκο) είναι μια από τις πιο σύνηθες καταστάσεις πόνου στην πλάτη. Ένας κηδεμόνας κορμού, μπορεί να συμβάλει θετικά στη θεραπεία αντιμετώπισης της οσφυαλγίας καθώς και στην ανακούφιση από τον πόνο.

Κηδεμόνας κορμού για οσφυαλγία
Κηδεμόνας κορμού για οσφυαλγία

Πως θα επιλέξω τον κατάλληλο κηδεμόνα κορμού για οσφυαλγία και λουμπάγκο;

Για να επιλέξετε τον κατάλληλο κηδεμόνα κορμού για οσφυαλγία και λουμπάγκο, θα πρέπει πρώτα να ελέγξετε όλα τα παρακάτω:

Επίπεδο υποστήριξης

Οι κηδεμόνες κορμού μπορεί να είναι άκαμπτοι, ημιάκαμπτοι ή εύκαμπτοι. Οι άκαμπτοι τύποι προσφέρουν σταθερότητα σε άτομα με καταστάσεις που προκαλούν μέτριο έως σοβαρό πόνο και αστάθεια, όπως κατάγματα ή προβλήματα υγείας μετά από ατυχήματα.

Οι εύκαμπτοι τύποι αποτελούνται από μαλακότερα υλικά για περιορισμό της υπερβολικής κίνησης και παροχή συμπίεσης ενώ προσφέρουν περισσότερη ελευθερία και ευελιξία.

Οι ημιάκαμπτοι κηδεμόνες κορμού συνδυάζουν και τα δύο, ενώ διαθέτουν ένα εύκαμπτο στήριγμα για το σώμα με άκαμπτα πάνελ που περιβάλλουν τον κηδεμόνα.

Μέγεθος και εφαρμογή

Οι περισσότεροι κηδεμόνες κορμού, διατίθενται σε γενικό μέγεθος με ρυθμιζόμενη ζώνη ή άγκιστρο για να εξασφαλίσουν άνετη εφαρμογή. Ωστόσο πρέπει να είναι προσαρμοσμένα στο σώμα σας.

Ανθεκτικότητα και συντήρηση

Οι κηδεμόνες κορμού που πλένονται κανονικά στο πλυντήριο συντηρούνται ευκολότερα. Οι τιράντες με Velcro μπορεί να φθείρονται πιο γρήγορα, ενώ οι ελαστικοί τύποι μπορεί να ξεχειλώσουν μετά από τακτική χρήση.

Που μπορώ να βρω τον κατάλληλο κηδεμόνα κορμού;

ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ ΚΟΡΜΟΥ

Η εταιρεία ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ βρίσκεται δίπλα σας εδώ και 16 χρόνια για να προσφέρει άριστης ποιότητας ορθοπεδικά είδη και είδη νοσηλείας. Εξυπηρετούμε όλες τις περιοχές της Αττικής καθώς και όλη την Ελλάδα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *