Κηδεμόνες κύφωσης | Ποιότητα και οικονομικές τιμές

Κηδεμόνες κύφωσης | Ποιότητα και οικονομικές τιμές

Οι κηδεμόνες κύφωσης έχουν σχεδιαστεί για να κρατάνε τη σπονδυλική στήλη ίσια, με τους ώμους τραβηγμένους προς τα πίσω και το κεφάλι σε όρθια στάση. Το στήριγμα αυτό, βοηθάει στην απομάκρυνση της πίεσης από τους σπονδύλους, επιτρέποντας την ανάπτυξη της οστικής περιοχής στο μπροστινό μέρος των σπονδύλων συμβάλλοντας θετικά στην ανάπτυξη της πλάτης. Που μπορώ να βρω Κηδεμόνες κύφωσης | Ποιότητα και οικονομικές τιμές; Ανακαλύψτε τη μεγάλη ποικιλία σε κηδεμόνες κύφωσης που διαθέτει το κατάστημα μας με ορθοπεδικά είδη, επιλέγοντας παρακάτω. Ακόμη μπορείτε να επικοινωνήσετε με το προσωπικό μας, έτσι ώστε να σας καθοδηγήσει ως προς την επιλογή και την διαθεσιμότητα των προϊόντων μας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ ΚΥΦΩΣΗΣ

Σωστή και κακή στάση του σώματος
Σωστή και κακή στάση του σώματος

Κηδεμόνες κύφωσης | Ποιότητα και οικονομικές τιμές, είναι αποτελεσματικοί;

Η κύφωση είναι η αιτία πόνου και πολλών άλλων βλαβών της πλάτης. Μπορεί να αντιμετωπιστεί με πολλούς τρόπους, ακόμη και με χειρουργική επέμβαση, αλλά υπάρχει κάτι λιγότερο επίπονο. Ένας κηδεμόνας κύφωσης, συμβάλει θετικά στην καθημερινότητα σας, σε περίπτωση που έχετε καθιστική δουλειά ή διαβάζετε αρκετά. Σταθεροποιεί την πλάτη σε ευθεία και όρθια στάση, ενώ ταυτόχρονα δεν επιτρέπει να δημιουργηθεί αυτή η καμπύλη (καμπούρα) στην πλάτη. Ο κηδεμόνας κύφωσης, μπορεί ακόμη, να αφυπνίσει πολλούς μυς, έτσι ώστε όταν πάψετε να χρησιμοποιείτε τον κηδεμόνα, να μπορεί η πλάτη να ακολουθεί τη σωστή στάση από μόνη της. Ένας αποτελεσματικός κηδεμόνας κύφωσης, θα χρειαστεί να εφαρμόζει κατάλληλα στο σώμα σας για μέγιστα αποτελέσματα.

Οι άκαμπτοι και ημιάκαμπτοι κηδεμόνες κύφωσης βοηθούν στην ανακούφιση από τον πόνο στη μέση και την πλάτη. Πιο συγκεκριμένα βοηθούν στην:

  • Εφαρμογή πίεσης στον κορμό, για να κρατήσει τη σπονδυλική στήλη σε μια υγιή στάση και να μετατοπίσει το βάρος από τη σπονδυλική στήλη
  • Παροχή σημαντικής υποστήριξης για την απομάκρυνση της πίεσης από εξασθενημένες ή τραυματισμένες δομές της σπονδυλικής στήλης, συμπεριλαμβανομένων των μυών, των αρθρώσεων, των δίσκων και των νευρικών ριζών
  • Σημαντική μείωση του εύρους κίνησης για την αποφυγή των περισσότερων κάμψεων, καθώς και την μεγαλύτερη περιστροφή του κορμού
  • Δραστική μείωση της μικροκίνησης σε ένα τμήμα της σπονδυλικής στήλης ή κάταγμα, βελτιώνοντας τις πιθανότητες επιτυχούς επούλωσης.

Ζακέτα Κύφωσης

Που μπορώ να βρω ποικιλία σε κηδεμόνες κύφωσης;

ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ ΚΥΦΩΣΗΣ

Η εταιρεία ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ βρίσκεται δίπλα σας εδώ και 16 χρόνια για να προσφέρει άριστης ποιότητας ορθοπεδικά είδη και είδη νοσηλείας. Εξυπηρετούμε όλες τις περιοχές της Αττικής καθώς και όλη την Ελλάδα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *