Ανατομικοί Πάτοι Παπουτσιών και Πέλματα για πτώση μεταταρσίων

Ανατομικοί Πάτοι Παπουτσιών και Πέλματα για πτώση μεταταρσίων

Μπορείτε να ανακουφιστείτε από την πτώση μεταταρσίων προσθέτοντας έναν πάτο ή πέλμα για υποστήριξη των ποδιών, στα υποδήματά σας. Οι Ανατομικοί Πάτοι Παπουτσιών και Πέλματα για πτώση μεταταρσίων υποστηρίζουν τα μετατάρσια, ενώ τα σταθεροποιούν στη φυσική τους θέση και απόσταση, αποτρέποντάς τα από το να τραυματιστούν. Βοηθάει επίσης στην προώθηση της φυσικής τοποθέτησης της επένδυσης κάτω από το πόδι σας. Με αυτόν τον τρόπο βελτιστοποιείται ο ιστός που απορροφά τους κραδασμούς, έτσι ώστε να αποτρέψει τα πόδια σας από τους περαιτέρω τραυματισμούς. Οι ανατομικοί πάτοι βοηθούν τα πόδια να μεταφέρουν το φορτίο και να κατανέμουν ομοιόμορφα την πίεση. Έτσι προσφέρει ανακούφιση σε άτομα που υποφέρουν από μεταταρσαλγία, πελματιαία απονευρωσίτιδα ή άλλους τραυματισμούς στα πόδια.

Ανατομικός Πάτος Memory Foam Medline

Ανατομικοί Πάτοι Παπουτσιών | Γιατί να χρησιμοποιήσετε ανατομικούς πάτους;

Ο πιο συνηθισμένοw λόγοw για να επιλέξετε έναν ανατομικό πάτο παπουτσιών είναι για να αισθάνεστε καλύτερα και πιο αναπαυτικά το πόδι σας. Ωστόσο οι πάτοι μπορούν να παρέχουν:

  • Καλύτερη εφαρμογή. Τα τυπικά μεγέθη παπουτσιών μπορούν να ταιριάζουν διαφορετικά, ανάλογα με το είδος του παπουτσιού. Μερικές φορές η καλύτερη επιλογή είναι να επιλέξετε ένα παπούτσι που είναι ελαφρώς πιο μεγάλο και μετά να προσθέσετε έναν ανατομικό πάτο. Με αυτόν τον τρόπο θα γεμίσει λίγο περισσότερο το παπούτσι έτσι ώστε να υπάρχει πιο σφιχτή εφαρμογή. Η καλύτερη επιλογή ανατομικού πάτου για παπούτσια εξαρτάται από την προσωπική σας προτίμηση.
  • Προσθήκη ζέστης. Εκτός από την καλύτερη εφαρμογή των παπουτσιών στα πόδια σας, οι πάτοι μπορούν επίσης να βοηθήσουν τα πόδια σας να αυξάνοντας τη θερμότητα. Προσθέτοντας ένα επιπλέον στρώμα που σας βοηθά να μονώσετε τα πόδια σας σε πιο κρύο καιρό.
  • Πρόληψη από φουσκάλες. Οι πάτοι μπορούν επίσης να βοηθήσουν στην πρόληψη από φουσκάλες. Ένα πιο σφιχτό παπούτσι δεν θα τρίβεται τόσο πολύ, έτσι ώστε να προκαλεί ερεθισμό και δυσφορία.
  • Βελτιωμένη στάση σώματος. Οι πάτοι μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν, για να βοηθήσουν στη διόρθωση προβλημάτων με τη στάση του σώματος. Αυτοί οι τύποι ανατομικών πάτων είναι εξειδικευμένοι και είναι γνωστοί ως ορθωτικοί πάτοι. Μπορούν να κατασκευαστούν κατά παραγγελία για να παρέχουν την κατάλληλη θεραπεία για ορισμένα προβλήματα που επηρεάζουν την ορθοστασία, το περπάτημα ή το τρέξιμο, παρέχοντας την κατάλληλη υποστήριξη που χρειάζεται.
Εφαρμογή ανατομικού πάτου
Εφαρμογή ανατομικού πάτου

Πέλματα για πτώση μεταταρσίων | Βοηθούν τα πέλματα σε πτώση μεταταρσίων;

Τα μετατάρσια, είναι τα οστά που εκτείνονται από τη βάση των αρθρώσεων των δακτύλων, έως περίπου τη μέση της διαδρομής προς τον αστράγαλο σας. Η μεταταρσαλγία προκαλεί πόνο στις αρθρώσεις, ειδικότερα στη βάση των δακτύλων των ποδιών σας, οι οποίες φλεγμονώνονται. Αν και δεν θεωρείται σοβαρή πάθηση, μπορεί να είναι αρκετά επώδυνη για να σας κάνει να θέλετε να σταματήσετε τελείως το τρέξιμο ή το περπάτημα. Οι ειδικοί πάτοι για μεταταρσαλγία μπορούν στηρίξουν και να μαλακώσουν τους κραδασμούς στο πόδι σας ειδικά στις επώδυνες περιοχές. Προσφέρουν ακόμη μεγάλη ανακούφιση εφόσον αποτελούν μια επιπλέον υποστήριξη του ποδιού σας.

Που μπορώ να βρω πέλματα για πτώση μεταταρσίων;

ΑΝΑΤΟΜΙΚΟΙ ΠΑΤΟΙ

Η εταιρεία ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ βρίσκεται δίπλα σας εδώ και 16 χρόνια για να προσφέρει άριστης ποιότητας ορθοπεδικά είδη και είδη νοσηλείας. Εξυπηρετούμε όλες τις περιοχές της Αττικής καθώς και όλη την Ελλάδα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *