Ορθοπεδικά Βοηθήματα Καθημερινής Χρήσης

Ορθοπεδικά Βοηθήματα Καθημερινής Χρήσης

Τα ειδικά ορθοπεδικά βοηθήματα καθημερινής χρήσης που διαθέτουμε, μπορούν να φανούν αρκετά χρήσιμα σε πολλές περιπτώσεις! Διευκολύνετε τη ζωή σας με τα έξυπνα βοηθήματα που διαθέτει το κατάστημα μας.
Μαξιλάρι με κλίση, Καλτσοφορετής, ανυψωτής επίπλων, είναι μερικά από τα πολλά βοηθήματα καθημερινής χρήσης που διαθέτουμε. Θα τα βρείτε όλα επιλέγοντας παρακάτω. Ακόμη μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και κάποιος από το έμπειρο προσωπικό μας, θα σας καθοδηγήσει με γνώμονα τις ανάγκες σας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ  E-SHOP

Δείτε τα ορθοπεδικά βοηθήματα!

+

Βοηθήματα Καθημερινής Χρήσης

Solidan X Plus Αντισηπτικό Τζελ Χεριών 600ml

7.00
+
Εξαντλημένο
+

Βοηθήματα Καθημερινής Χρήσης

Μαξιλάρι Κόκκυγα Με Αφαιρούμενο POST

49.00
+
Εξαντλημένο
+
+

Βοηθήματα Καθημερινής Χρήσης

Σκουφάκι Καθαρισμού SafeTouch Shampoo Cap

5.00

Ορθοπεδικά Βοηθήματα Καθημερινής Χρήσης | Μαξιλάρια

Τα ορθοπεδικά μαξιλάρια ανύψωσης που διαθέτουμε, βοηθάνε αρκετά στην κυκλοφορία του αίματος. Η γωνία του μαξιλαριού σφήνας μπορεί να ποικίλλει ανάλογα με το ύψος του μαξιλαριού και ορισμένα ύψη να είναι καλύτερα από άλλα για την ανακούφιση υπό συγκεκριμένες συνθήκες. Τα μαξιλάρια με σφήνα χρησιμοποιούνται συχνά και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για να απολαύσετε με μέγιστη άνεση την ξεκούραση σας ή το διάβασμα ενός βιβλίου στο κρεβάτι. Τα ορθοπεδικά μαξιλάρια, στοχεύουν στην ανακούφιση από τον πόνο μετά από πιθανό τραυματισμό, πόνο στη μέση κ.λπ.

Μαξιλάρι Σφήνα Στήριξης Και Ανύψωσης

Ορθοπεδικά Βοηθήματα για Καθημερινή Χρήση | Αδιάβροχα καλύμματα ποδιού & Χεριού

Σε περίπτωση που είχατε κάποιο χειρουργείο στο πόδι ή στο χέρι, είναι πολύ πιθανό να έχετε κάποιο γύψο στην περιοχή της εγχείρησης. Η διατήρηση του στεγνού γύψου είναι κρίσιμης σημασίας για την επούλωση του τραύματος. Όμως τι συμβαίνει σε περίπτωση που χρειαστεί να κάνετε μπάνιο ή ντους; Έχουμε τη λύση! Τα αδιάβροχα καλύμματα ποδιού & Χεριού που διαθέτουμε, προστατεύουν την τραυματισμένη περιοχή από το νερό. Είναι ανθεκτικά και προσφέρουν την κατάλληλη στεγανοποίηση, σε σχέση με μια σακούλα ή κάποιο άλλο προϊόν. Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία σε καλύμματα ποδιού & Χεριού, ενώ βρίσκονται σε διαθεσιμότητα πολλά μεγέθη για όλες τις περιπτώσεις. Ανακαλύψτε τα όλα επιλέγοντας παρακάτω.

Προστατευτικό Αδιάβροχο Πλαστικό Κάλυμμα Κάτω Άκρου Leg Cast Cover

Ορθοπεδικά Βοηθήματα για Καθημερινή Χρήση | Ανυψωτές Επίπλων

Υπάρχουν κάποια βοηθήματα, όπου μπορούν να σας κάνουν την καθημερινότητα σας ακόμη πιο εύκολη. Σε περίπτωση κάποιου τραυματισμού, είναι δύσκολο να κάθεστε και να σηκώνεστε σε ένα καναπέ. Εάν τα πόδια του καναπέ σας ή του τραπεζιού σας είναι χαμηλά τότε μπορούμε να δώσουμε άμεση λύση στο πρόβλημα σας! Ο ειδικός ανυψωτής επίπλων, μπορεί να ανασηκώσει οποιοδήποτε έπιπλο εσείς επιθυμείτε, με μέγιστο βάρος τα 200 κιλά. Στη συσκευασία εμπεριέχονται 4 ανυψωτές για μέγιστη άνεση και διευκόλυνση. Ανακαλύψτε περισσότερα, επιλέγοντας παρακάτω:

Ανυψωτές Επίπλων

Που μπορώ να βρω ορθοπεδικά βοηθήματα καθημερινής χρήσης;

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ

Η εταιρεία ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ βρίσκεται δίπλα σας εδώ και 16 χρόνια για να προσφέρει άριστης ποιότητας ορθοπεδικά είδη και είδη νοσηλείας. Εξυπηρετούμε όλες τις περιοχές της Αττικής καθώς και όλη την Ελλάδα. Στο κατάστημα μας, μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία από ορθοπεδικά βοηθήματα καθημερινής χρήσης, σε ανταγωνιστικές τιμές. Ακόμη μπορείτε να βρείτε Νάρθηκες, Επιγονατίδες, Λάστιχα Ενδυνάμωσης, Ταινίες Κινησιολογίας, Ηλεκτρικές ΘερμοφόρεςΑνατομικά Μαξιλάρια ΑυχέναΗλεκτρονικά Πιεσόμετρα Μπράτσου (Βραχίονα) & ΚαρπούΟρθοπεδικά Προϊόντα καθώς και Νοσηλευτικά είδηΑναπηρικά Αμαξίδια και Προϊόντα Εξοπλισμού Ιατρείου.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *