Μπότες Καταγμάτων | Η κατάλληλη μπότα κατάγματος

Μπότες Καταγμάτων | Η κατάλληλη μπότα κατάγματος

Μια μπότα κατάγματος με ελεγχόμενη κίνηση του αστραγάλου, είναι ένα ορθοπεδικό βοήθημα, το οποίο συνταγογραφείται για τη θεραπεία και τη σταθεροποίηση σοβαρού διαστρέμματος, κάταγμα αστραγάλου, κάταγμα έξω σφύρου ποδοκνημικής, κάταγμα μεταταρσίου και πολλών άλλων ασθενειών στο πόδι. Σε περιπτώσεις όπου η κίνηση του αστραγάλου χρειάζεται να περιοριστεί, μπορεί να χρησιμοποιηθεί αντί για γύψο.

Στο κατάστημα μας μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία σε μοντέρνες μπότες καταγμάτων, σε ανταγωνιστικές τιμές. Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε διευκρίνηση η απορία έχετε σχετικά με τη διαθεσιμότητα κάποιου προϊόντος μας.

ΜΠΟΤΕΣ ΚΑΤΑΓΜΑΤΟΣ   ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κνημοποδικός Νάρθηκας 17

Κατηγορίες σε Μπότες Κατάγματος Αστραγάλου

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις κατηγορίες που χωρίζονται οι πότες κατάγματος αστραγάλου.

Μπότα κατάγματος αστραγάλου

Το κάταγμα αστραγάλου είναι μια από τους πιο συχνούς τραυματισμούς στο πόδι. Οι μπότες καταγμάτων αστραγάλου που διαθέτουμε, είναι μοντέρνες, άνετες και εφαρμόζουν στον αστράγαλο, ενώ παράλληλα βοηθούν στη σταθεροποίηση του αστράγαλου και την ανακούφιση από τον πόνο. Μια μπότα κατάγματος, παρέχει αρκετό χώρο στο πόδι σε περίπτωση που πρηστεί, αλλά ταυτόχρονα το κρατάει σταθερό για να αποφευχθεί ο περαιτέρω τραυματισμός του. Μάθετε περισσότερα για τις μπότες κατάγματος αστραγάλου πατόντας το παρακάτω κουμπί:

ΜΠΟΤΕΣ ΚΑΤΑΓΜΑΤΟΣ ΑΣΤΡΑΓΑΛΟΥ

Μπότα κατάγματος έξω σφύρου ποδοκνημικής

Τα κάτω άκρα, είναι πολύ πολύπλοκα στη δομή τους. Αυτό τα κάνει ακόμη πιο ευάλωτα σε τραυματισμούς / μικροτραυματισμούς. Μέσα στους τραυματισμούς βρίσκεται και το κάταγμα έξω σφύρου ποδοκνημικής. Το κάταγμα αυτό εξαρτάται από τη σοβαρότητα του. Σε περίπτωση που υπάρχει κάποιο σπάσιμο κόκκαλου, ενδέχεται να επέμβει κάποιος γιατρός. Σε περίπτωση όμως που δεν υπάρχει κάποιο σπάσιμο, τότε, θα χρειαστεί να επιλέξετε μια από τις μπότες κατάγματος που διαθέτουμε. Οι μπότες αυτές βοηθούν στην επούλωση και στη σταθεροποίηση του αστραγάλου, για τη φυσική ανάρρωση του.

ΜΠΟΤΕΣ ΚΑΤΑΓΜΑΤΟΣ ΕΞΩΣΦΥΡΟΥ

Νάρθηκας Ποδοκνημικής HIGH WALKER

Μπότες καταγμάτων μεταταρσίου

Η πολύπλοκη δομή του ποδιού, το κάνει ευάλωτο σε τραυματισμούς. Οι τραυματισμοί αυτοί ποικίλουν, ανάλογα με το είδος κατάγματος ή σπασίματος κάποιου οστού. Το κάταγμα μεταταρσίου, είναι ένας επίπονος τραυματισμός στο πόδι, ο οποίος αντιμετωπίζεται είτε χειρουργικά, είτε με φυσιοθεραπεία σε συνδυασμό με μια ειδική μπότα κατάγματος μεταταρσίου. Η μπότα βοηθάει το πόδι να αναρρώσει πιο γρήγορα, εφόσον το σταθεροποιεί και το προστατεύει από περαιτέρω τραυματισμούς.
ΜΠΟΤΕΣ ΚΑΤΑΓΜΑΤΟΣ ΜΕΤΑΤΑΡΣΙΟΥ

Που μπορώ να βρω μπότες για κάταγμα μεταταρσίου;

ΜΠΟΤΕΣ ΚΑΤΑΓΜΑΤΟΣ

Το κατάστημα μας, στη Νέα Σμύρνη, διαθέτει μεγάλη ποικιλία σε Νάρθηκες, Επιγονατίδες, Λάστιχα Ενδυνάμωσης, Ταινίες Κινησιολογίας, Ηλεκτρικές ΘερμοφόρεςΑνατομικά Μαξιλάρια ΑυχέναΗλεκτρονικά Πιεσόμετρα Μπράτσου (Βραχίονα) & ΚαρπούΟρθοπεδικά Προϊόντα καθώς και Νοσηλευτικά είδηΑναπηρικά Αμαξίδια και Προϊόντα Εξοπλισμού Ιατρείου. Η εταιρεία ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ βρίσκεται δίπλα σας εδώ και 16 χρόνια για να προσφέρει άριστης ποιότητας ορθοπεδικά είδη και είδη νοσηλείας. Εξυπηρετούμε όλες τις περιοχές της Αττικής καθώς και όλη την Ελλάδα.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *