Νάρθηκας Καρπού για Σύνδρομο Καρπιαίου Σωλήνα

Γιατί να χρησιμοποιηθεί Νάρθηκας Καρπού για Σύνδρομο Καρπιαίου Σωλήνα;

Αναρωτιέστε πότε χρειάζεστε νάρθηκα καρπού για σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα; Ας δούμε αναλυτικά τους λόγους που προκαλείται πρόβλημα στον καρπό αλλά και πως αντιμετωπίζεται.

Το σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα αρχικά εκδηλώνεται ως απροσδιόριστο βάρος στον καρπό. Αυτό σταδιακά εξελίσσεται σε μούδιασμα των τριών πρώτων δακτύλων, κυρίως του αντίχειρα και του δείκτη, και μερικές φορές του τέταρτου, αλλά όχι του μικρού δακτύλου. Το μούδιασμα είναι αρχικά περιστασιακό, με ορισμένες κινήσεις, αλλά στη συνέχεια γίνεται μόνιμο. Συχνά, πολλοί ασθενείς ξυπνούν τη νύχτα και τινάζουν τα χέρια τους, έτσι ώστε να απαλλαγούν από το μούδιασμα. Οι παραπάνω περιπτώσεις μπορούν να προκαλέσουν μακροχόνια προβλήματα. Αντιμετωπίστε το πρόβλημα πριν επιβαρύνεται τον καρπό σας με τον νάρθηκα καρπού για σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα.

Ένας νάρθηκας καρπού για σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα, φαίνεται πως είναι αρκετά χρήσιμος για την ανακούφιση από τον πόνο και στην φυσική ανάρρωση του χεριού. Βρείτε όλους τους νάρθηκες που διαθέτει το κατάστημα μας, πατόντας το παρακάτω κουμπί.

ΝΑΡΘΗΚΕΣ   ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε τι οφείλεται το σύνδρομο του καρπιαίου σωλήνα; | Νάρθηκας καρπού για σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα

Το σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα, είναι η συμπίεση του μέσου νεύρου κατά τη διέλευση του προς στο χέρι. Το μέσο νεύρο βρίσκεται στην πλευρά της παλάμης του χεριού σας (καρπιαίος σωλήνας). Το μέσο νεύρο παρέχει αίσθηση στον αντίχειρα, τον δείκτη και σε όλα τα δάκτυλα της παλάμης. Το σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα μπορεί να εμφανιστεί στο ένα ή και στα δύο σας χέρια. Το πρήξιμο στο εσωτερικό του καρπού σας προκαλεί τη συμπίεση στον καρπιαίο σωλήνα. Αυτή η κατάσταση, μπορεί να οδηγήσει σε μούδιασμα, αδυναμία και μυρμήγκιασμα στο πλάι του χεριού σας κοντά στον αντίχειρα.

Νάρθηκας Καρπού Medline

Ποιοι είναι οι τρόποι ανακούφισης από το Σύνδρομο του Καρπιαίου Σωλήνα;

Η θεραπεία της πάθησης κρίνεται αναλόγως. Στόχος της θεραπείας είναι η ανακούφιση των συμπτωμάτων του ασθενούς, η πρόληψη της υποτροπής και η αποφυγή μόνιμης βλάβης στο μέσο νεύρο. Για το λόγο αυτό χρησιμοποιούνται τα ακόλουθα:

  • Παυσίπονα και Αντιφλεγμονώδη φάρμακα, τοπικά, από το στόμα ή ενέσιμα συμβάλουν στην ανακούφιση του πόνου του ασθενούς
  • Φυσιοθεραπευτικά μέσα μπορεί να βοηθήσουν στη μείωση του πόνου
  • Νάρθηκες κατά τη διάρκεια της ημέρας αλλά κυρίως τη νύχτα, έτσι ώστε ο καρπός να ακινητοποιείται σε θέση που δεν προκαλεί περαιτέρω πίεση
  • Τα παραπάνω πρέπει να συνδυάζονται με τροποποίηση των δραστηριοτήτων και του τρόπου ζωής για να είναι αποτελεσματικά
Σύνδρομο του καρπιαίου σωλήνα

Πώς μπορώ να προλάβω το σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα;

Μπορείτε να αποτρέψετε το σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα κάνοντας αλλαγές στον τρόπο ζωής που μειώνουν τους παράγοντες κινδύνου για την ανάπτυξή του. Ένα ηλεκτρομυογράφημα μπορείτε να ελέγξετε εάν βρίσκεστε σε αρχικό στάδιο, για να «προλάβετε» τον περαιτέρω τραυματισμό.
Η προσεκτική στάση του χεριού και η αποφυγή δραστηριοτήτων που υπερεκτείνουν τον καρπό σας είναι χρήσιμες τακτικές, για τη μείωση των συμπτωμάτων. Οι ασκήσεις φυσικοθεραπείας μπορεί επίσης να είναι χρήσιμες σε περίπτωση που νιώσετε πόνο στην περιοχή της παλάμης.

Που μπορώ να βρω Ποικιλία σε Νάρθηκες;

Το κατάστημα μας, στη Νέα Σμύρνη, διαθέτει μεγάλη ποικιλία σε, Νάρθηκες, Μπότες για Κάταγμα Αστραγάλου, Επιγονατίδες, Λάστιχα Ενδυνάμωσης, Ταινίες Κινησιολογίας, Ηλεκτρικές ΘερμοφόρεςΑνατομικά Μαξιλάρια ΑυχέναΗλεκτρονικά Πιεσόμετρα Μπράτσου (Βραχίονα) & ΚαρπούΟρθοπεδικά Προϊόντα καθώς και Νοσηλευτικά είδηΑναπηρικά Αμαξίδια και Προϊόντα Εξοπλισμού Ιατρείου. Η εταιρεία ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ βρίσκεται δίπλα σας εδώ και 16 χρόνια για να προσφέρει άριστης ποιότητας ορθοπεδικά είδη και είδη νοσηλείας. Εξυπηρετούμε όλες τις περιοχές της Αττικής καθώς και όλη την Ελλάδα.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *