Μπότα για Κάταγμα Αστραγάλου

Μπότα για Κάταγμα Αστραγάλου | Τι είναι το Κάταγμα Αστραγάλου;

Το κάταγμα του αστραγάλου, ακόμη και αν αντιμετωπιστεί χειρουργικά, συνήθως χρειάζεται πολύς χρόνος για να επουλωθεί ο τραυματισμός. Για όλους τους ασθενείς με κάταγμα αστραγάλου, η ακινητοποίηση είναι το πιο κρίσιμο και το πιο απαραίτητο μέρος της θεραπείας. Η ειδική Μπότα για Κάταγμα Αστραγάλου, είναι μια αποτελεσματική και εναλλακτική λύση σε περίπτωση που ζητηθεί ο γύψος για την αποκατάσταση του ποδιού.

Στο κατάστημα μας, μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία από μπότες για κάταγμα αστραγάλου, ορθοπεδικά είδη, βαδιστικά και οτιδήποτε άλλο σχετίζεται με ορθοπεδικά προϊόντα. Βρείτε τα όλα στο e-shop μας ή επικοινωνήστε μαζί μας για την πραγματοποίηση άμεσης παραγγελίας.

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ   ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νάρθηκας Ποδοκνημικής Κοντός

Πως βοηθάει η Μπότα για Κάταγμα Αστραγάλου;

Τη μπότα για κάταγμα αστραγάλου, συνήθως πρέπει να τη φοράτε για αρκετές ημέρες έως και εβδομάδες. Μια μπότα κατάγματος αστραγάλου, διαθέτει τον απαιτούμενο χώρο για να φιλοξενήσει το πρήξιμο του ποδιού. Εάν ο κατεστραμμένος αστράγαλος δεν μετατοπιστεί, η ειδική μπότα μπορεί να εφαρμοστεί αμέσως, χωρίς να μετακινηθεί ο σπασμένος αστράγαλος. Ωστόσο, εάν τα οστά έχουν μετατοπιστεί ή η άρθρωση του αστραγάλου έχει εξαρθρωθεί, τότε ο γιατρός σας μπορεί να χρειαστεί να ρυθμίσει τα οστά της κνήμης ή της περόνης και την άρθρωση του αστραγάλου κατά την τοποθέτηση της μπότας. Ο στόχος της μπότας για κατάγματα αστραγάλου, είναι η βελτίωση της θέσης του αστραγάλου και η μείωση του πόνου.

Πως Μπορώ να Φορέσω μια Μπότα για Κάταγμα Αστραγάλου;

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε αναλυτικές οδηγίες, βήμα προς βήμα, για τη σωστή τοποθέτηση της μπότας για κάταγμα αστραγάλου, στο πόδι σας:

  • Καθίστε και τοποθετήστε τη φτέρνα σας μέχρι το πίσω μέρος της μπότας
  • Τυλίξτε την επένδυση της μπότας γύρω από το πόδι σας
  • Τοποθετήστε το μπροστινό μέρος του ποδιού σας πάνω από την επένδυση
  • Ξεκινήστε να δένετε τους ιμάντες από κάτω προς τα πάνω
  • Σφίξτε τους ιμάντες, αλλά όχι με υπερβολική δύναμη. Η μπότα πρέπει να περιορίζει την κίνηση αλλά να μην διακόπτει τη ροή του αίματος σας
  • Σηκωθείτε και κάντε μερικά βήματα για να εξασκηθείτε στο περπάτημα

Νάρθηκας Ποδοκνημικής HIGH WALKER

Που μπορώ να βρω οικονομικές και ποιοτικές μπότες για Κάταγμα Αστραγάλου;

Το κατάστημα μας, στη Νέα Σμύρνη, διαθέτει μεγάλη ποικιλία σε Μπότες για Κάταγμα Αστραγάλου, Νάρθηκες, Επιγονατίδες, Λάστιχα Ενδυνάμωσης, Ταινίες Κινησιολογίας, Ηλεκτρικές ΘερμοφόρεςΑνατομικά Μαξιλάρια ΑυχέναΗλεκτρονικά Πιεσόμετρα Μπράτσου (Βραχίονα) & ΚαρπούΟρθοπεδικά Προϊόντα καθώς και Νοσηλευτικά είδηΑναπηρικά Αμαξίδια και Προϊόντα Εξοπλισμού Ιατρείου. Η εταιρεία ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ βρίσκεται δίπλα σας εδώ και 16 χρόνια για να προσφέρει άριστης ποιότητας ορθοπεδικά είδη και είδη νοσηλείας. Εξυπηρετούμε όλες τις περιοχές της Αττικής καθώς και όλη την Ελλάδα.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *