Πατερίτσες Τιμή | Αξιόπιστες, Ανθεκτικές & Οικονομικές

Πατερίτσες | Οικονομική Τιμή

Οι πατερίτσες, είναι ιατρικές συσκευές που έχουν σχεδιαστεί για να βοηθούν στο περπάτημα, μεταφέροντας το σωματικό βάρος από τα πόδια στον κορμό και τα χέρια. Χρησιμοποιούνται κυρίως για να βοηθήσουν άτομα με τραυματισμούς κάτω άκρων ή νευρολογικές βλάβες. Το κατάστημά μας, διαθέτει μεγάλη γκάμα βαδιστικών προϊόντων, την οποία μπορείτε να ανακαλύψετε με ένα κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο. Αγοράστε άμεσα αξιόπιστες και ανθεκτικές, Πατερίτσες σε οικονομική Τιμή. Μπορείτε ακόμη να επικοινωνήσετε άμεσα με το έμπειρο προσωπικό μας για να σας ενημερώσει σχετικά με τη διαθεσιμότητα ενός προϊόντος.

ΒΑΔΙΣΤΙΚΑ

Πως να χρησιμοποιήσετε σωστά τις πατερίτσες

Για να μπορέσετε να περπατήσετε, έπειτα από κάποιον τραυματισμό ή κάποια επέμβαση στο πόδι σας, θα χρειαστείτε μια επιπρόσθετη υποστήριξη για να μπορέσετε να περπατήσετε και ταυτόχρονα να μην επιβαρύνετε το τραυματισμένο πόδι. Παρακάτω μπορείτε να δείτε κάποιες βασικές πληροφορίες για τη σωστή χρήση της πατερίτσας.

✔️ Ρυθμίστε τις πατερίτσες στο κατάλληλο ύψος για εσάς. Οι λαβές πρέπει να είναι στο ύψος των γοφών
✔️ Οι αγκώνες σας πρέπει να είναι ελαφρώς λυγισμένοι όταν κρατάτε τις λαβές
✔️ Το βάρος πρέπει να το σηκώνουν τα χέρια και όχι οι μασχάλες σας
✔️ Βρείτε την ισορροπία σας

Στο παρακάτω βίντεο, μπορείτε να δείτε τον σωστό τρόπο για να περπατήσετε με τις πατερίτσες, χωρίς να χρησιμοποιείτε το τραυματισμένο σας πόδι:

Πατερίτσες | Τιμή Αξιόπιστες, Ανθεκτικές & Οικονομικές | Είδη πατερίτσας

Πατερίτσες μασχάλης

Οι πατερίτσες μασχάλης, είναι κατάλληλες για προσωρινούς τραυματισμούς, διαστρέμματα αστραγάλου, τραυματισμούς στο γόνατο ή ανάρρωση από χειρουργική επέμβαση. Δύο απλές λειτουργίες είναι οι ρυθμίσεις ύψους και οι ρυθμίσεις ύψους της χειρολαβής. Το σωστό μέγεθος και η εφαρμογή είναι εξαιρετικά σημαντικά καθώς η λάθος ρύθμιση ύψους, μπορεί να επηρεάσει τους μύες και τα νεύρα κάτω από το χέρι.

Πατερίτσες Μασχάλης Αλουμινίου Ρυθμιζόμενες (Βακτηρίες)

Πατερίτσες Αγκώνος

Οι πατερίτσες αγκώνος, διαθέτουν ανοιχτή μανσέτα, η οποία περιβάλλεται γύρω από τον πήχη του χρήστη. Χρησιμοποιούνται από ακρωτηριασμένους ανθρώπους και άτομα με μόνιμες αναπηρίες λόγω πολιομυελίτιδας ή σκλήρυνσης κατά πλάκας. Αυτές οι πατερίτσες είναι πιο εύχρηστες, καθώς προσφέρουν μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων και οι άνθρωποι μπορούν να επιλέξουν να βαδίσουν σε ανώμαλα εδάφη ή σκάλες.

Πατερίτσες Αγκώνος Κλειστές Ρυθμιζόμενες (Βακτηρίες)

Που μπορώ να βρω Αξιόπιστες και Οικονομικές Πατερίτσες;

Στο κατάστημά μας, στη Νέα Σμύρνη, μπορείτε να ανακαλύψετε όλα τα είδη και προϊόντα βαδιστικών που διαθέτουμε. Κάντε δικό σας εκείνο που ταιριάζει σε εσάς άμεσα! Πραγματοποιήστε την ηλεκτρονική σας παραγγελία και θα αποσταλεί σε 1-3 εργάσιμες ημέρες. Το προσωπικό μας, βρίσκεται στη διάθεσή σας για να σας λύσει οποιαδήποτε απορία έχετε. Θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανακαλύψτε τη μεγάλη ποικιλία μας σε Βαδιστικά, Ταινίες ΚινησιολογίαςΗλεκτρικές ΘερμοφόρεςΑνατομικά Μαξιλάρια ΑυχέναΗλεκτρονικά Πιεσόμετρα Μπράτσου (Βραχίονα) & ΚαρπούΟρθοπεδικά Προϊόντα καθώς και Νοσηλευτικά είδηΑναπηρικά Αμαξίδια και Προϊόντα Εξοπλισμού Ιατρείου. Η εταιρεία ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ βρίσκεται δίπλα σας εδώ και 16 χρόνια για να προσφέρει άριστης ποιότητας ορθοπεδικά είδη και είδη νοσηλείας. Εξυπηρετούμε όλες τις περιοχές της Αττικής καθώς και όλη την Ελλάδα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *