Ορθοπεδικός Περιπατητήρας Πι Τιμή Καλή Ποιότητα

Ορθοπεδικός Περιπατητήρας Πι καλή Τιμή, Καλή Ποιότητα | Ένας Περιπατητήρας με τέσσερα πόδια, είναι το πιο σταθερό βοήθημα για το περπάτημα. Ο γιατρός σας, μπορεί να σας συμβουλέψει να αγοράσετε έναν περιπατητήρα Πι, σε περίπτωση που χρειάζεται να κρατήσετε όλο ή σχεδόν όλο το βάρος σας στο πάνω μέρος του σώματος ή σε περίπτωση που η γενική σας δύναμη, αντοχή και ισορροπία είναι μειωμένη.
Το κατάστημά μας, διαθέτει όλα τα είδη Περιπατητήρα Πι σε ανταγωνιστικές τιμές και μοναδική ποιότητα. Επικοινωνήστε με το έμπειρο προσωπικό μας και θα σας βοηθήσει, να επιλέξετε το κατάλληλο βαδιστικό όχημα με γνώμονα τις ανάγκες σας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ορθοπεδικός Περιπατητήρας Πι Τιμή Καλή Ποιότητα | Πως τον χρησιμοποιείτε;

Βεβαιωθείτε ότι ο περιπατητήρας Πι ταιριάζει στις ανάγκες σας. Όταν στέκεστε όρθιος στην κανονική σας στάση και χαλαρώνετε τα χέρια σας στα πλάγια, οι χειρολαβές του περιπατητήρα πρέπει να είναι στο ίδιο ύψος με τους καρπούς σας. Στη συνέχεια, όταν ακουμπάτε τα χέρια σας στις χειρολαβές, οι αγκώνες σας πρέπει να είναι ελαφρώς λυγισμένοι. Πιο συγκεκριμένα:

  1. Τοποθετήστε τον περιπατητήρα Πι στο μήκος του χεριού μπροστά σας, με τα τέσσερα πόδια στο πάτωμα. Εάν ο περιπατητήρας σας έχει τροχούς στα μπροστινά πόδια, απλώς ανασηκώστε τον με τα χέρια σας και σπρώξτε τον περιπατητήρα Πι προς τα εμπρός.
  2. Χρησιμοποιήστε τις λαβές του περιπατητήρα για ισορροπία, καθώς μετακινείτε το αδύναμο ή τραυματισμένο πόδι σας προς τα εμπρός στη μεσαία περιοχή του περιπατητήρα.
  3. Σπρώξτε ευθεία και προς τα κάτω τις λαβές του περιπατητήρα καθώς σηκώνετε το καλό σας πόδι.

Ορθοπεδικός Περιπατητήρας Πι Τιμή Καλή Ποιότητα!

+
30.00
+
+
55.00
+
+
-16%
+

Ορθοπεδικός Περιπατητήρας Πι Τιμή Καλή Ποιότητα | Τύποι Περιπατητήρα Πι

Υπάρχουν διάφορα είδη περιπατητήρων που πρέπει να γνωρίζετε προτού πραγματοποιήσετε μια αγορά. Ακολουθεί μια λίστα με τους πιο συνηθισμένους τύπους περιπατητήρων μαζί με τα βασικά σημεία που τους κάνουν διαφορετικούς. Πιο συγκεκριμένα:

Πτυσσόμενοι περιπατητήρες

Πτυσσόμενος Περιπατητήρας

Οι πτυσσόμενοι περιπατητήρες μπορούν να διπλωθούν εύκολα για μεταφορά. Ο μηχανισμός αναδίπλωσης του περιπατητήρα είναι συνήθως ένα σύστημα δύο κουμπιών. Αφού πιέσετε τα κουμπιά προς τα μέσα, τότε ο περιπατητήρας πέφτει και διπλώνει, έτσι ώστε να χωράει εύκολα σε αυτοκίνητο, λεωφορείο, αεροπλάνο ή οποιοδήποτε μεταφορικό μέσο χρησιμοποιείτε.

Περιπατητήρες με ρυθμιζόμενο ύψος

Ορισμένοι περιπατητήρες, διαθέτουν κουμπιά τα οποία χρησιμεύουν στη ρύθμιση του ύψους του περιπατητήρα, ώστε οι λαβές του να εφαρμόζουν σωστά σε εσάς. Το εύρος ορισμένων περιπατητήρων εκτείνεται σε αρκετό ύψος ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο για ενήλικες όσο και για παιδιά.

Περιπατητήρας με μπροστινούς τροχούς

Περιπατητήρας με τροχούς

Ένας περιπατητήρας Πι με μπροστινούς τροχούς σε κάθε ένα από τα μπροστινά πόδια, φαίνεται να είναι αρκετά χρήσιμος σε άτομα με μειωμένη δύναμη και αντοχή. Ο σκοπός των τροχών είναι να σας βοηθήσουν να κάνετε ελιγμούς σε δύσβατα εδάφη.

Περιπατητήρας Σπαστός Αλουμινίου

Χρειάζομαι Περιπατητήρα Πι σε καλή τιμή και ποιότητα

Το κατάστημά μας, διαθέτει μεγάλη ποικιλία σε Βαδιστικά Βοηθήματα, Περιπατητήρες Πι – Πατερίτσες – Rollator. Δείτε όλα τα προϊόντα παρακάτω, καλέστε μας στο τηλέφωνο: 210-9342852 ή στείλτε μας email στο info@pateritsa.gr και κάποιος από το έμπειρο προσωπικό μας, θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Δείτε όλα τα Βαδιστικά και Ιατρικά βοηθήματα στήριξης για περπάτημα ηλικιωμένων που διαθέτουμε στο e-shop μας:

ΒΑΔΙΣΤΙΚΑ

Στο κατάστημά μας στη Νέα Σμύρνη μπορείτε να βρείτε ποικιλία σε Βαδιστικά, Ταινίες ΚινησιολογίαςΗλεκτρικές ΘερμοφόρεςΑνατομικά Μαξιλάρια ΑυχέναΗλεκτρονικά Πιεσόμετρα Μπράτσου (Βραχίονα) & ΚαρπούΟρθοπεδικά Προϊόντα καθώς και Νοσηλευτικά είδηΑναπηρικά Αμαξίδια και Προϊόντα Εξοπλισμού Ιατρείου. Η εταιρεία ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΕΙΔΗ βρίσκεται δίπλα σας εδώ και 16 χρόνια για να προσφέρει άριστης ποιότητας ορθοπεδικά είδη και είδη νοσηλείας. Εξυπηρετούμε όλες τις περιοχές της Αττικής καθώς και όλη την Ελλάδα.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *